35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gin mówi odwrotnie,najpierw sprawdzamy ,a potem ewentualne stymulacje.
Boję się tez dlatego,że koleżanka miała niedawno i okazało się ,że ma obydwa niedrożne ,pomimo ,że ma jedno dziecko i lekarz jej powiedział,że więcej nie będzie.Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Badanie HSG polega na wprowadzeniu do jamy macicy płynu ze środkiem kontrastowym (w przypadku klasycznego badania histerosalpingograficznego, HSG, z zastosowaniem szkodliwych promieni rentgena) lub sterylnej wody czyli soli fizjologicznej (w przypadku Sono-HSG czyli badania z zastosowaniem nieszkodliwej ultrasonografii, USG).
i to sono kosztuje 350 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 15:19
Andzia33, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
No sa wszelkie rodzaju pelzaki i pajaki dorodne ale ja sie nie boje
to znaczy jak po mnie nie lazi ;)oblesniakow duzo roznych i groznych niestety, ale niech sie nie zblizaja bo ja ugryze hihihi... jeszcze nie wyjezdzam, chyba 7 wrzesnia jak wszsytko bedzie wedlug planu.
Reni wrote:Panda to strasznie dłuuuuuugo
ale baw się dobrze wypoczywać
strasznie chciałabym też tak kiedyś ale mam arachnofobię a tam u Was trochę tego tematu jest wypasionego.. odżywionego na turystach..Andzia33, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
dziekuje Andzia tak jest buszmena albo dwa
jak ja to mowie ja tez bede tesknila za wami to pewne!!!
Andzia33 wrote:Panda spokojnego wypoczynku,będziemy tęsknic i czekac na wiadomości od Ciebie.
A jeżeli by teraz faktycznie nie wyszło,to może akurat w tym buszu,sobie zbroicie malutkiego buszmenka!Mango, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Nawet śmialiśmy się z M, że on nie ma urlopu, bo pracuje w kopalni
Andzia33, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
jakie ciężko?
ciężko to jak w kratce są dwa serducha a tam widzę tylko pojedyncze
Mango wrote:O przepraszam! Ja nad morzem ciężko pracowałam! To chyba widać na wykresieNawet śmialiśmy się z M, że on nie ma urlopu, bo pracuje w kopalni
Andzia33, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no właśnie na samą myśl sierść mi się jeży
Panda wrote:No sa wszelkie rodzaju pelzaki i pajaki dorodne ale ja sie nie bojeto znaczy jak po mnie nie lazi ;)oblesniakow duzo roznych i groznych niestety, ale niech sie nie zblizaja bo ja ugryze hihihi... jeszcze nie wyjezdzam, chyba 7 wrzesnia jak wszsytko bedzie wedlug planu.
Panda lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Badanie HSG polega na wprowadzeniu do jamy macicy płynu ze środkiem kontrastowym (w przypadku klasycznego badania histerosalpingograficznego, HSG, z zastosowaniem szkodliwych promieni rentgena) lub sterylnej wody czyli soli fizjologicznej (w przypadku Sono-HSG czyli badania z zastosowaniem nieszkodliwej ultrasonografii, USG).
i to sono kosztuje 350 zł.
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,zabiegi,sub,44bliska77 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A tak wogóle to zastanawiam się co z dziewczynami z początku tego forum,skoro rok temu był założony ten wątek ,to co z
nimi,zaszły w ciąże,czy przestały pisac?
Macie jakies wiadomości?Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia fajnie ze masz kociaka u siebie. Z tego co wiem to koty sa terytorialne i starszy kociak musi mlodziakowi pokazac kto tu jest na swoim.
Pisalyscie ze najwieksza mozliwosc poczecia jest w mc w ktorym sie urodzila przyszla niedoszla matka....moja starsza zostala poczeta w pazdzierniku,mlodsza w luty a ja sie urodzilam w listopadzie...fat faktem sa to mc zimowe. Moze cos w tym jest
Moj cos mgliscie wspominal o checi przylotu w listopadzie, a jesli to nie wyjdzie to lece do niego w ferie zimowe.caffe, Andzia33, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk