35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:caffe a Ty co? w kukułkę się bawisz, swoje jaja innym podrzucasz? proszę natychmiast wyhodować swoje piękne dorodne jajo..
dupa Ci pęknie a nie zejdziesz z gniazda!i teraz odebrać nie mogę
Może we wrześniu coś wyhoduję przy udziale clo, a potem pan pregnyl je wysadzi w powietrzeBozia3, Andzia33, Mango, Iwone, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wyszło na to, że nieopatrznie komuś podrzuciłam
i teraz odebrać nie mogę
Może we wrześniu coś wyhoduję przy udziale clo, a potem pan pregnyl je wysadzi w powietrzecaffe, Andzia33, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
no no tylko, żeby go nierozpiździło.. skup sięcaffe wrote:Wyszło na to, że nieopatrznie komuś podrzuciłam
i teraz odebrać nie mogę
Może we wrześniu coś wyhoduję przy udziale clo, a potem pan pregnyl je wysadzi w powietrzecaffe, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość
-
Andzia ja chętnie, bo dosyć mam bzykania w ciemno
Andzia33 wrote:idę na nfz,już mam strasznego stracha,ponoc to baardzo boli,może ktoś pójdzie za mnie?caffe, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Andzia ja chętnie, bo dosyć mam bzykania w ciemno
Andzia33, Mango, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
cze kobitki u mnie tez @ sie zbliza bo jakas rozowa plama dzisiaj wyskoczyla wiec spodziewam sie ze mnie zaleje jutro no nic przynajmniej wakacje beda na spokojnie...opuszcze Was na 6 - 8 tygodni. Spodziewam sie ze jak wroce to bedzie bujnie zielono tutaj, licze na WAS!!! Ja na wkacjach zapominam o wszelakiego rodzaju mierzeniach, i cudach z ovufreind no i nie bede miala jak do Was zagladac bo zasiegu w buszu nie ma.
Moze uda nam sie zmajstrowac cos w namiocie pod gwiazdami w dziczy na dzikusa hahahacoz ja mam urodziny w pazdzierniku wiec powinno byc wyjatkowo plodnie
Milego dnia dla Was staraczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2013, 14:40
Andzia33, Reni, Mango, Bozia3, grosza, Iwone, caffe, bliska77, anek42, polarmiś lubią tę wiadomość
-
bo lekarz chce mi tego oszczędzić
i chce jeszcze postymulować i dopiero jak z tym nie wyjdzie to wtedy na hsgAndzia33 wrote:Reni to czemu chcesz czekac ,aż do grudnia?
Powiedz że chcesz skierowanie i po @ możesz miecAndzia33, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Panda to strasznie dłuuuuuugo
ale baw się dobrze wypoczywać
strasznie chciałabym też tak kiedyś ale mam arachnofobię a tam u Was trochę tego tematu jest wypasionego.. odżywionego na turystach..
Panda wrote:opuszcze Was na 6 - 8 tygodni.Andzia33, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość