35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ja musiałam mieć coś poważniejszego skoro stwierdziłam, że wybiorę się do lekarzaBliska 77 wrote:Dokladnie, ja w takich sytuacjach zre zurawine i pije kubek za kubkiem malymi lyczkami np pokrzywe u rumianek, ktory uwielbiam
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Nie wczoraj bylo mi goraco bo biegalam i robilam chlopakom zdjęciacaffe wrote:Ja nie upatrzyłam u siebie przyczyny skąd to się wzięło. Gdybym zmarzła, albo coś innego, to mogłabym przypuszczać, a tak to pojawiło się nie wiadomo skąd.
A nie zmarzłaś wczoraj?
Ale fakt nogi gole bez skarpet a bylo 8 stopni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:37
-
Furagin, wit c i bardzo duzo wody, nawet do 3 litrow. I nasiadowka z rumianku.Aasiula wrote:Laski przypaletalo sie jakies pieprzone zapalenie pecherza
Kurde co lykac ??
Furagin?? Czy jest coś lepszego ma rynku ??
DZiobak ty chyba ostatnio z tego co pamietam szybko sie uporalas z tym ??
Aasiula, malgos741, efcia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dokładnie tak samo miałam, z tym, że po 2 dniach zaczął mnie też pobolewać brzuch i stwierdziłam, ze to już nie są żartyAasiula wrote:To by mi nie przeszkadzalo
tylko mam to cholerne uczucie przy sikaniu ,nie piecze tylko tak nie do konca wysikanie 
Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no właśnie, wejdź do ciepłej wody, poleż trochę i wskocz pod kołdrę, to też pomaga jak się jest w cieple.Dziobak wrote:Furagin, wit c i bardzo duzo wody, nawet do 3 litrow. I nasiadowka z rumianku.
I dzisiaj obowiązkowo skarpety na giry załóż
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Za ciężka jestem i moje stawy się buntują. Chodzę od 2 tygodni, zmniejszylam dystans, ale bolą coraz bardziej. Chyba muszę kupić jakiegoś wspomagacza na stawy, chyba że znacie coś naturalnego?
Sabinko, moze być, waga daje popalić stawom, ale dobrze ze robisz coś w tym kierunku, chodzenie jak najbardziej TAK
sumlementy sa do d... nie wchlaniaja sie tak jak naturalne pożywienie i dodatkowo obciążają wątrobe
polecam naturalny kolagen czyli galareta z nóżek, rosól z kury i uwaga skorupki jaj, trzeba je umyć wysuszyć i zmiksować w blenderze na proszek - dodawać do posiłków - nie maja żadnego zapachu, ani smaku, a naprawde to bomba dla stawów
malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caffe, ale Furagine bierze sie przez 7 dni. Jesli po 4 dniach nie przechodzi, to wtedy antybiotyk. 2 tabletki zrobia wiecej szkody niz pozytku.caffe wrote:ale ja musiałam mieć coś poważniejszego skoro stwierdziłam, że wybiorę się do lekarza

Zurawina jest super jako profilaktyka.
Bliska 77, dorbie, megan8 lubią tę wiadomość
-
No cudownie w porownaniu z piekielkiem na dworku, kiedys juz pisalam, ze kiedy takie upaly to domownicy maja zakaz otwierania okien coby temperatury nie zwiekszaccaffe wrote:Jak jest cudownie, skoro masz cieplej niż zimą?
hehehehe
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOstatnie dwie strony to jak Dyskusyjny Klub Emerytów. Tylko pęcherze, stawy, nasiadówki...

Ej staraczki a gdzie sex, prochy* i rock&roll?
Edit. Asiula i Sabina - zdrowiejcie raz dwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:54
efcia, Dziobak, kkisia, Bliska 77, Sabina, iwcia77, Aasiula, moremi, kapturnica, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Dziewczyny - naiwnie zapytam ale jak zyje nie mialam zapalenia pecherza- jak to sie objawia?
ja miałam raz w życiu, dawno dawno temu
z tego co pamietam to ból przy sikaniu, takie pieczenie i uczucie ze sie do końca nie wysikałam
SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ostatnie dwie strony to jak Dyskusyjny Klub Emerytów. Tylko pęcherze, stawy, nasiadówki...

Ej staraczki a gdzie sex, prochy* i rock&roll?
melduje że był wczoraj
czy mają być szczególy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:01
macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość