35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata, wygłupiasz sie jak nastolatka, jestes niedojrzała emocjonalnie, mnie by było wstyd takie cyrki odstawiac, konto likwidowac, potem wracac jakby nigdy nic, zwyczajnie wstyd....w dodatku ta durna zmiana ników, wez pomysl czasami nad sobąArwena wrote:księdzu Andzeiu nie zbadane są wyroki Boże

proszę o rozgrzeszenie i pokutę
-
Kapta dzis nie rodzi.Aasiula wrote:Kapta to co rodzisz džisiaj ????
Mam popcor specjalne do sklepy polazlam I kilka koszulek do prasowania
Wlazlam pod koc , w domu chlodno sie zrobilo , mozesz zaczynac
Dzis sie delektuje rodzinnym spedzaniem leniwie niedzieli
.
Od jutro moge rodzic.
Aasiula, Dziobak, kkisia, Bliska 77, Mala79, malgos741, Sabina, efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

-
Appka Bobovity mowi, ze po 1 roku zycia mozna dawac kiszonki - kapuste i ogorki.caffe wrote:Mój je żółtko co drugi dzień. Białka mu nie dawałam, no poza tym co jest w produktach mącznych typu makaron itd.
Ale wczoraj smakował mu bigos z pieczonym udkiem. Bałam się co się będzie działo później po kapuście, ale wszystko jest ok
Adas jadl juz ogorkowa, ostatnio dostal u znajomych kwasnice. Szamal jak maszyna! Kupa po tym... No coz, jak po kapuscie
Rosnie nam w domu prawdziwy Polak - kocha wszystkie zupy bez wyjatku i wszelakie maczne kluchy. Tak jak my, chociaz maka to niby jest be?
kapturnica, caffe, kkisia, moremi, Bliska 77, efcia, dorbie, megan8, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Hahahaha dobryBozia3 wrote:Ugotowałam wczoraj barszcz...nosz taki mi wyszedł niedobry...ale rżnę głupa i daję do jedzenia...pytam A. smaczny barszcz?
A on: no cóż...człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz....

Twój A. Nie barszcz
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhera napisałam w sumie 3 zdania a ty się czepiasz
nie piszę źle,chce być miła źle,odpowiadam na pytania chodzi mi o takie ogóle pytania co są do wszystkich źle,zażartuję tez źle !? ...
i bardzo proszę o edytowanie i wstawienie w twój post mój nick zamiast mojego imienia ,ja tu się do ciebie nie zwracam po imieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:56
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mój zupę ogórkową już od bardzo dawna jada, natomiast kapisty kiszonej nie jadł i dlatego czekałam co się będzie działoDziobak wrote:Appka Bobovity mowi, ze po 1 roku zycia mozna dawac kiszonki - kapuste i ogorki.
Adas jadl juz ogorkowa, ostatnio dostal u znajomych kwasnice. Szamal jak maszyna! Kupa po tym... No coz, jak po kapuscie
Rosnie nam w domu prawdziwy Polak - kocha wszystkie zupy bez wyjatku i wszelakie maczne kluchy. Tak jak my, chociaz maka to niby jest be?
Dziobak, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jak Kapta ma rodzic to wieczorem, bo my sie za chwilke wybieramy na krotka wycieczke w gory, jesli nie zacznie padac, psia jego mac. Ide bez stringow jakby co.

z golom dupom?
Aasiula, kapturnica, Dziobak, caffe, ComeToMeBaby, Bliska 77, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
dobra baby, oostatnie pytanie o papki, obiecuje..
u nas zalecaja do kazdej porcji lyzke tluszczu (oliwe daje). czy jak ja chce sobie papki pomrozic, to dodawac ja przy odmrazaniu, czy mrozic juz gotowa papke?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Przy odmrazaniu, przed podaniem na stol.paszczakin wrote:dobra baby, oostatnie pytanie o papki, obiecuje..
u nas zalecaja do kazdej porcji lyzke tluszczu (oliwe daje). czy jak ja chce sobie papki pomrozic, to dodawac ja przy odmrazaniu, czy mrozic juz gotowa papke?
paszczakin, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U nas temp.ustawionana noc 18st a na dzien 19,5paszczakin wrote:u mnie tez- w szpitalu np byly 24 stopnie- ja umieralam z gorąca.. potem umieralam w zafarelkowanej lazience tylko przez czas kapieli mlodego..
A teraz jak u dziobaka- dziec sie przyzwyczail
U nas kaza miec 18 stopni w pokoju, gdzie dziec spi..
-
nick nieaktualnymozesz sie zwracac po imieniu mnie to nie pzreszkadza, wstydzisz sie imienia Beata? dla mnie jestes i pozostaniesz Beata a nie jakąs idiotyczna Arweną
czepiam sie tego że zachowujesz sie jak księzniczka 12sto letnia , prowokujesz likwidacja konta zeby zwrócic na siebie uwage a potem zostajesz jakby nigdy nic...jak jestes taka honorowa to likwiduj i sie juz w nie pokazuj!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 września 2015, 17:35
-
PiekneBozia3 wrote:Ugotowałam wczoraj barszcz...nosz taki mi wyszedł niedobry...ale rżnę głupa i daję do jedzenia...pytam A. smaczny barszcz?
A on: no cóż...człowiek człowiekowi zgotował taki barszcz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:06
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Ja tez taka uwielbiamkapturnica wrote:O sie widze towarzystwo rozruszalo ?
U mnie leje , wieje i jesiennie ale powiem Wam ,ze mi odpowiada taka jesienna pogoda. Jest dla mnie w sam raz 
Sabbcia na stawy żelatyna czyli kolagen . Nóżki wcinaj heheheh
A na poważnie to sa rozne suplementy na stawy ,żeby te maź odbudowywać bo to może byc przyczyną bólu.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ze starsza tak mielismy i dokladnie w ten sposob postepowalismy, malutkie ilosci, stopniowo zwiekszane, obecnie uczulenie na bialko wystepuje rzadko kiedyDziobak wrote:Ja bym odczekala i dawala, ale zaczelabym od ciut mniejszej dawki, tak jak przy odczulaniu. Co 2 dzien wieksza dawke.
Adas dostal swoje pierwsze bialko dopiero teraz i wyglada na to, ze jest ok. Czas podania pierwszy raz ma znaczenie, kiedy zrobi sie to zbyt szybko mozemy zrobic sobie alergen dla organizmu.
Dziobak lubi tę wiadomość