35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
GryzakMagdala wrote:Dzieki Bisca.
Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?
Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.
Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?
Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.Reni wrote:Śmiejecie się ale ja mój domek na Mazurach rezerwuje w styczniu na lipiec
A na Boże Ciało w listopadzie,grudniu inaczej zostają same przypałowe
Bry
Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Paszcza, to ustrojstwo:
http://nodik.pl/parowar-blender-2w1-polska-wtyczka-avent-p-3340.html?gclid=CJ_SyMSM4scCFeoJwwodaiEKaQ
dzieki Caffe. To Simba chyba kupila to samo.. Ja sie gapilam wczoraj na podobne urzadzenia, ale f-my Beaba.
Ide poszperac po Aventach..
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To prawda, ja np dostalam od kolezanki piekny bukiet kwiatow (downiez od meza) i sprawilo mi to b.duza przyjemnoscmacduska wrote:To ona chodzi w pieluchach?

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
nick nieaktualny, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Gryzak

hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz
a tu gryzak
edit:
swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:51
Bliska 77, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.
Bry
A plyniesz?
ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Moze czas wyluzowac z praca???dorbie wrote:Kurde, skurcze mam mimo lutki nospy i magnezu. Tak 10-12x/ dobę. Szyjka ok 3,5 cm zamknięta, nue zmienia się, ale wkurzają mnie te skurcze. Generalnie ma ich nie byc, ale mam się nie stresować tym, a ja się stresuje
Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Co robimy w ukryciu.Mala79 wrote:Dobra Kobiety mam pytanie jaki film jest godny polecenia i obejrzenia chcialabym jakis wesoly znaczy nie musi byc komedia ale zebym miala banana na twarzy chociaz przez chwile
Dla mnie odkrycie
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.
No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
moremi, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
O tak. Też u mnie w czołówceMagdala wrote:Oczywiscie Kolacja dla palantow. To ze starych
A z nowszych: Jeszcze dalej niz Polnoc.
Za jakie grzechy dobry boze.
Francskie, swietne, brzuch boli.
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutkopaszczakin wrote:hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz

a tu gryzak
edit:
swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..
Dziobak, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
witam niedzielniemacduska wrote:To ona chodzi w pieluchach?

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
fakt- o dziecku zawsze sie najpierw mysli a o matce niekoniecznie
jakie bylo moje zdziwienia jak dostalam od znajomej caly zestaw do pielegnacji ciala Physiogel czy jakos tak ( nie pamietam dokladnie nazwy ale bylo super!)
takze jak mamusia tez cos dostanie to na pewno sie ucieszy
caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Myślę, że dla takiego chefa (mój brat też chef) to w wersji domowej im prościej tym lepiej. Tylko ładnie podane do tego.Magdala wrote:Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.
No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.
Bliska 77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.Bliska 77 wrote:Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko
Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury.
Bliska 77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.
Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:15
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie w calej chalupie jest podlogowe ale z mezem jestesmy chlodnolubni i taka temperatura po prostu by nie przeszlaDziobak wrote:U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury.
a termowentylator szybko zalatwial sprawe
paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-
chodzi Ci o ciepłą flanelę?caffe wrote:Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.
Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.
ja lubie takie klasyczne, babciowe pidżamy dla dzieci - jak sami mieliśmy w dzieciństwie, bo te wszystkie teraz dresowate to beznadzieja...flanela jest miękka i ciepła...o takie coś..
http://allegro.pl/pizama-pizamka-flanelowa-myszka-miki-98-flanela-i5587485734.html
no chyba, że Ty już tylko patrzysz na norweskie merynosy, to wtedy nie ma o czym gadać....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:29
Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość