X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzieki Bisca.
    Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?

Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.

Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?

Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
    Gryzak ;)

paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Śmiejecie się ale ja mój domek na Mazurach rezerwuje w styczniu na lipiec
    A na Boże Ciało w listopadzie,grudniu inaczej zostają same przypałowe
    Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.

Bry :-)

Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Paszcza, to ustrojstwo:

http://nodik.pl/parowar-blender-2w1-polska-wtyczka-avent-p-3340.html?gclid=CJ_SyMSM4scCFeoJwwodaiEKaQ

dzieki Caffe. To Simba chyba kupila to samo.. Ja sie gapilam wczoraj na podobne urzadzenia, ale f-my Beaba.
    Ide poszperac po Aventach..

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To ona chodzi w pieluchach? ;-)

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
    To prawda, ja np dostalam od kolezanki piekny bukiet kwiatow (downiez od meza) i sprawilo mi to b.duza przyjemnosc

nick nieaktualny, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kuźwa. Odpalam tv a tam Duda na Jasnej Górze. Święto dziękczynienia za plony.

Bleh
    No wlasnie, oto czego sie doczekalismy, prawdziwie koscielne panstwo

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Gryzak ;)

hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz ;)

a tu gryzak ;)

edit:

swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:51

Bliska 77, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.

Bry :-)

A plyniesz? ;)

ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kurde, skurcze mam mimo lutki nospy i magnezu. Tak 10-12x/ dobę. Szyjka ok 3,5 cm zamknięta, nue zmienia się, ale wkurzają mnie te skurcze. Generalnie ma ich nie byc, ale mam się nie stresować tym, a ja się stresuje
    Moze czas wyluzowac z praca???

Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dobra Kobiety mam pytanie jaki film jest godny polecenia i obejrzenia chcialabym jakis wesoly znaczy nie musi byc komedia ale zebym miala banana na twarzy chociaz przez chwile
    Co robimy w ukryciu.
    Dla mnie odkrycie :-D

nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.

No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?

moremi, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Oczywiscie Kolacja dla palantow. To ze starych

A z nowszych: Jeszcze dalej niz Polnoc.
    Za jakie grzechy dobry boze.

Francskie, swietne, brzuch boli.
    O tak. Też u mnie w czołówce :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz ;)

a tu gryzak ;)

edit:

swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..
    Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko

Dziobak, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To ona chodzi w pieluchach? ;-)

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
    witam niedzielnie

fakt- o dziecku zawsze sie najpierw mysli a o matce niekoniecznie :) jakie bylo moje zdziwienia jak dostalam od znajomej caly zestaw do pielegnacji ciala Physiogel czy jakos tak ( nie pamietam dokladnie nazwy ale bylo super!)

takze jak mamusia tez cos dostanie to na pewno sie ucieszy :)

caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.

No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
    Myślę, że dla takiego chefa (mój brat też chef) to w wersji domowej im prościej tym lepiej. Tylko ładnie podane do tego.

Magdala lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.

Bliska 77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Waciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.
    To prawda ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko
    U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
    Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury. ;-)

Bliska 77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.

Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:15

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
    Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury. ;-)
    U mnie w calej chalupie jest podlogowe ale z mezem jestesmy chlodnolubni i taka temperatura po prostu by nie przeszla ;) a termowentylator szybko zalatwial sprawe

paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.

Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.
    chodzi Ci o ciepłą flanelę?
    ja lubie takie klasyczne, babciowe pidżamy dla dzieci - jak sami mieliśmy w dzieciństwie, bo te wszystkie teraz dresowate to beznadzieja...flanela jest miękka i ciepła...o takie coś..
    http://allegro.pl/pizama-pizamka-flanelowa-myszka-miki-98-flanela-i5587485734.html
    no chyba, że Ty już tylko patrzysz na norweskie merynosy, to wtedy nie ma o czym gadać....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:29

Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11115 11116 11117 11118 11119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ