X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzieki Bisca.
    Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?

Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.

Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?

Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
    Gryzak ;)

paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Śmiejecie się ale ja mój domek na Mazurach rezerwuje w styczniu na lipiec
    A na Boże Ciało w listopadzie,grudniu inaczej zostają same przypałowe
    Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.

Bry :-)

Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Paszcza, to ustrojstwo:

http://nodik.pl/parowar-blender-2w1-polska-wtyczka-avent-p-3340.html?gclid=CJ_SyMSM4scCFeoJwwodaiEKaQ

dzieki Caffe. To Simba chyba kupila to samo.. Ja sie gapilam wczoraj na podobne urzadzenia, ale f-my Beaba.
    Ide poszperac po Aventach..

caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To ona chodzi w pieluchach? ;-)

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
    To prawda, ja np dostalam od kolezanki piekny bukiet kwiatow (downiez od meza) i sprawilo mi to b.duza przyjemnosc

macduska, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kuźwa. Odpalam tv a tam Duda na Jasnej Górze. Święto dziękczynienia za plony.

Bleh
    No wlasnie, oto czego sie doczekalismy, prawdziwie koscielne panstwo

dorbie lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Gryzak ;)

hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz ;)

a tu gryzak ;)

edit:

swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:51

Bliska 77, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.

Bry :-)

A plyniesz? ;)

ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kurde, skurcze mam mimo lutki nospy i magnezu. Tak 10-12x/ dobę. Szyjka ok 3,5 cm zamknięta, nue zmienia się, ale wkurzają mnie te skurcze. Generalnie ma ich nie byc, ale mam się nie stresować tym, a ja się stresuje
    Moze czas wyluzowac z praca???

Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Dobra Kobiety mam pytanie jaki film jest godny polecenia i obejrzenia chcialabym jakis wesoly znaczy nie musi byc komedia ale zebym miala banana na twarzy chociaz przez chwile
    Co robimy w ukryciu.
    Dla mnie odkrycie :-D

Mala79, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.

No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?

moremi, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Oczywiscie Kolacja dla palantow. To ze starych

A z nowszych: Jeszcze dalej niz Polnoc.
    Za jakie grzechy dobry boze.

Francskie, swietne, brzuch boli.
    O tak. Też u mnie w czołówce :-)

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz ;)

a tu gryzak ;)

edit:

swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..
    Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko

Dziobak, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To ona chodzi w pieluchach? ;-)

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
    witam niedzielnie

fakt- o dziecku zawsze sie najpierw mysli a o matce niekoniecznie :) jakie bylo moje zdziwienia jak dostalam od znajomej caly zestaw do pielegnacji ciala Physiogel czy jakos tak ( nie pamietam dokladnie nazwy ale bylo super!)

takze jak mamusia tez cos dostanie to na pewno sie ucieszy :)

caffe, Bliska 77, macduska, Dziobak, moremi, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.

No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
    Myślę, że dla takiego chefa (mój brat też chef) to w wersji domowej im prościej tym lepiej. Tylko ładnie podane do tego.

Magdala lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.

Bliska 77, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mala79, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Waciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.
    To prawda ;)

macduska lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko
    U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
    Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury. ;-)

Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.

Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:15

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
    Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury. ;-)
    U mnie w calej chalupie jest podlogowe ale z mezem jestesmy chlodnolubni i taka temperatura po prostu by nie przeszla ;) a termowentylator szybko zalatwial sprawe

paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.

Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.
    chodzi Ci o ciepłą flanelę?
    ja lubie takie klasyczne, babciowe pidżamy dla dzieci - jak sami mieliśmy w dzieciństwie, bo te wszystkie teraz dresowate to beznadzieja...flanela jest miękka i ciepła...o takie coś..
    http://allegro.pl/pizama-pizamka-flanelowa-myszka-miki-98-flanela-i5587485734.html
    no chyba, że Ty już tylko patrzysz na norweskie merynosy, to wtedy nie ma o czym gadać....;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:29

Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 11115 11116 11117 11118 11119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ