35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
GryzakMagdala wrote:Dzieki Bisca.
Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?
Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.
Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?
Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
paszczakin, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ja swój jacht zarezerwowałam w październiku ubiegłego roku na październik tego roku. W grudniu wpłaciłam zaliczkę.Reni wrote:Śmiejecie się ale ja mój domek na Mazurach rezerwuje w styczniu na lipiec
A na Boże Ciało w listopadzie,grudniu inaczej zostają same przypałowe
Bry
Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Paszcza, to ustrojstwo:
http://nodik.pl/parowar-blender-2w1-polska-wtyczka-avent-p-3340.html?gclid=CJ_SyMSM4scCFeoJwwodaiEKaQ
dzieki Caffe. To Simba chyba kupila to samo.. Ja sie gapilam wczoraj na podobne urzadzenia, ale f-my Beaba.
Ide poszperac po Aventach..
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To prawda, ja np dostalam od kolezanki piekny bukiet kwiatow (downiez od meza) i sprawilo mi to b.duza przyjemnoscmacduska wrote:To ona chodzi w pieluchach?

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
macduska, Magdala, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Gryzak

hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz
a tu gryzak
edit:
swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:51
Bliska 77, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Moze czas wyluzowac z praca???dorbie wrote:Kurde, skurcze mam mimo lutki nospy i magnezu. Tak 10-12x/ dobę. Szyjka ok 3,5 cm zamknięta, nue zmienia się, ale wkurzają mnie te skurcze. Generalnie ma ich nie byc, ale mam się nie stresować tym, a ja się stresuje
Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Co robimy w ukryciu.Mala79 wrote:Dobra Kobiety mam pytanie jaki film jest godny polecenia i obejrzenia chcialabym jakis wesoly znaczy nie musi byc komedia ale zebym miala banana na twarzy chociaz przez chwile
Dla mnie odkrycie
Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.
No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
moremi, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
O tak. Też u mnie w czołówceMagdala wrote:Oczywiscie Kolacja dla palantow. To ze starych
A z nowszych: Jeszcze dalej niz Polnoc.
Za jakie grzechy dobry boze.
Francskie, swietne, brzuch boli.
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutkopaszczakin wrote:hehe, a ja myslalam, ze albo cos jak farelka, albo jakis kocyk owijacz

a tu gryzak
edit:
swoja droga- farelka tez dobry prezent- zeby szybko dogrzac lazienke/pokoj przed kapiela.. moj mlody wariowal na poczatku jak byl na golasa, a jak mu farelka w dupe grzala przy zmianie pieluchy to bylo o niebo lepiej. Do tego lazienke nagrzewala w 3 minuty..
Dziobak, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
witam niedzielniemacduska wrote:To ona chodzi w pieluchach?

Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
fakt- o dziecku zawsze sie najpierw mysli a o matce niekoniecznie
jakie bylo moje zdziwienia jak dostalam od znajomej caly zestaw do pielegnacji ciala Physiogel czy jakos tak ( nie pamietam dokladnie nazwy ale bylo super!)
takze jak mamusia tez cos dostanie to na pewno sie ucieszy
caffe, Bliska 77, macduska, Dziobak, moremi, kkisia, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Myślę, że dla takiego chefa (mój brat też chef) to w wersji domowej im prościej tym lepiej. Tylko ładnie podane do tego.Magdala wrote:Macie racje, cos dla mlodej mamy musi byc.
No I mam w domu head chefa z nadmorskiego hotelu (ten kolega), a na obiad zaplanowane placki ziemniaczane z boczkiem. Przejda?
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaciak wziął mojego tableta na komisję żeby nie umrzeć z nudów. Jak mi teraz źle z tym stacjonarnym kompem. Do dobrego to się człowiek raz dwa przyzwyczaja.
Bliska 77, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, Mala79, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.Bliska 77 wrote:Powiem Ci, ze to bardzo trafne spostrzezenie, my, zanim wlaczylismy ogrzewanie na zime i palilismy tylko w kominku, to przed kapiela wstawialismy termowentylator do lazienki, 3min grzania i niemowle juz mialo cieplutko
Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury.
Bliska 77, moremi, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.
Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:15
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie w calej chalupie jest podlogowe ale z mezem jestesmy chlodnolubni i taka temperatura po prostu by nie przeszlaDziobak wrote:U nas zawsze jedna lazienka ( ta Adasiowa) miala ogrzewanie podlogowe na prawie 30 stopni ( mamy grube kafle na podlodze), wiec non stop bylo cieplo, nie tylko do kapieli. Bo przy 8 kupach na dobe i tak byl non stop rozbierany i przewijany.
Teraz dziec duzy, wiec toleruje niskie norweskie temperatury.
a termowentylator szybko zalatwial sprawe
paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-
chodzi Ci o ciepłą flanelę?caffe wrote:Szukam dla małego piżamki z materiału typu "miś" (nie welur i nie polar). Nie wiem jak ten materiał się nazywa. Jakby, która coś takiego spotkała w necie to poproszę o cynk. Rozmiar 98. Makówa mnie napierdziela i kiepsko mi idzie samej szukanie.
Dziobak, a u Was nie ma jakiego ciepłego wynalazku na zimę? Nie chcę śpiworków.
ja lubie takie klasyczne, babciowe pidżamy dla dzieci - jak sami mieliśmy w dzieciństwie, bo te wszystkie teraz dresowate to beznadzieja...flanela jest miękka i ciepła...o takie coś..
http://allegro.pl/pizama-pizamka-flanelowa-myszka-miki-98-flanela-i5587485734.html
no chyba, że Ty już tylko patrzysz na norweskie merynosy, to wtedy nie ma o czym gadać....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 12:29
Dziobak, caffe, efcia lubią tę wiadomość