35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry

Iwcia kciuki
Kapta to teraz odliczamy, chlop w domu to rodzic mozna
Milego dnia dziewczyny
Wszystkie Beaty najlepszego
Mala79, Arwena, kkisia, kapturnica, macduska, Magdala, efcia, Bliska 77, caffe, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:o Kkisia- kiedy Ty startujesz? wizyta?
Jutro telefon i ustalenie wizyty ( @ mi sie konczy )
Start 2dc przy nastepnej @ czyli jakos pod koniec miesiaca badz pierwsze dni pazdziernika
kapturnica, macduska, efcia, Sabina, beates, Bliska 77, ComeToMeBaby, caffe, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie mi sie tez nie bardzo chce isc.. W sumie ostatnio ogolnie mi witki na to wszystko opadaja.macduska wrote:Mój mąż właśnie dzwonił. Mówi, że od rana było 4 osoby.
efcia, Sabina, Mala79, Bliska 77, macduska, kkisia, iwcia77, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZeść dziewczęta

Kapta jestem gotowa, telefon naładowany. Możesz rodzic
pozdrowienia dla męża 
Kto mnie wczoraj kijami od golfa po plecach obil? Wszystko mnie boli. Wszystkie stawy. Starość panie, starość
Mala79, macduska, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, Aasiula, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Powitac I zapytac.

Najlepsze miejsce na moj problem. Co kupic siostrze mojego, ktora miesiac temu urodzila corke? Jedziemy pierwszy raz (za dwa tygodnie, to czas mam). To jej pierwsze dziecko.
Nas tez wczoraj najechal kolega. Dobry kolega wiec przygarnelismy na noc. Oczywiscie chlopaki prasowali do 1 a.m. I jeszcze po kebab do ciapatego sie wybrali.
Ja poszlam spac po jednej mocno czerwonej koszuli. Caly wczorajszy dzien jezdzlismy po sklepach, a nastepnie sadzilam jesienne bratki I kocimietki oraz robilam porzadki w ogrodzie wiec troche odpadlam.
Na forum leniwa niedziela zapowiada sie. Kajtek poznaje swiat od naszej strony, Kapta zabezpieczona - dwoch chlopow juz ma jakby co, Anna internet ma, reszta spi, glowy je bolom lub zro serniki I inne, wczoraj upichcone specjaly. Mozna sie spokojnie oddalic.
Beaty wiwat! Najlepszego.
Sabina, beates, Bliska 77, Mala79, macduska, caffe, Dziobak, kkisia, iwcia77, moremi, Bozia3, kapturnica, Arwena, Aasiula, efcia, BISCA, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabcia przy takiej pogodzie co jest za oknem wszystkie części ciala czuje tak samo jak Ty
Ze zdwojona sila
Lubie jesień ale zeby az tak nagle zaatakowała brrr zimno mi jak nie wiem co..
Do lokalu mam zabi skok ale watpie zeby mnie tam dopchalo i tak musi byc frekwencja min polowy zeby to uznali
A moja kumpela tam siedzi i z dokładnością co godzinę pisze eske ze po raz kolejny wstawia wode raz na kawe raz na herbatę i sie okropnie nudzi:-)
ComeToMeBaby, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala, zalezy co maja imike kasy przeznaczacie, najlepiej cos praktycznego i cos do zabawy, np kocyk i gryzak (przyda sie b.szybko) albo np pieluchy (ich nigdy zbyt wiele) i jakas pileczke materialowa czy inna zabaweczke przeznaczona dla dzeci od 0 do3mcy albo od 3mcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:41
Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam wiedźmy
musiałam nadganiać dwa dni.. normalnie brakuje mi czasu na wszystko ale dziś luz.. 
Dziś zimno i pochmurno...
Pepa gratulacje
Beatki sto latek i spełnienia marzeń tych malutkich i tych większych
Mala79, Magdala, caffe, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Arwena, Aasiula, beates, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dzieki Bisca.
Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?
Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.
Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?
Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
iwcia77, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dzieki Bisca.
Co to jest grzak? I czy do tego kocyk jest w komplecie?
Pieluchy jej kupimy na pewno. Ona wieloletnia weganka, wiec u nas mamy wiekszy wybor tych eco I takich tam. Chcialaym cos jeszcze.
Kasa to pojecia wzgledne. Widzielismy fajne bujaczki za 15f. Bujaczki tez sa przydatne, tak?
Mojej kolezanki syn godziny cale spedza sam w takim dziecinnym namiociku ustawionym w pokoju. Ona mowi, ze to wybawienie, ten namiocik. On tam zabiera zabawki I tam siedzi. Tylko to dziecko ma rok.
To ona chodzi w pieluchach?
Kupcie coś też dla niej. Niech się nie czuje jak puste opakowanie po dziecku.
Dziobak, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja

niedziela dzisiaj? pacz pani! to Simba wraca!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/cheer3-onion-head-emoticon.gif
Beatom najlepszego!
Sabinka, ja bym wybrala herbate z cytryna i niedziele na sofie..
Magdala, ja Ci powiem z mojej perspektywy- nie kupuj ciuchow i zabawek. Ciuchy to kazda matka wie najlepiej co jej pasuje, a na zabawki za wczesnie. Mi sie ze wszystkich prezentow najbardziej podobaly wielkie i ladne pieluchy tetrowe (takie okolo metr na metr), bo wszedzie dziecia w nich targam, przykrywam jego i wozek, Adas je non stop je mymla, zarzyguje. Nastepna rzecz to spiworki- mam 4 roznej grubosci na rozne temperatury- odpada problem "dziecko sie rozkopalo". Termometr bezdotykowy dalej planuje zakupic, uwazam, ze jednak to przydatny gadzet.
I kocyki. Dziecko non stop je fafluni, jak sie nie chce prac codziennie, to dobrze miec ich duzo..
Do spana za cudowny wynalazek uwazam to:
http://www.amazon.co.uk/dp/B0013DE428/ref=twister_B003VON8YM?_encoding=UTF8&psc=1
U mnie mlody jak slyszy melodyjke, to juz wie, ze czas na sen, nawet w ciagu dnia, jak jasno jest i projektora nie widac. Tylko zakleilam glosnik tasma izolacyjna, zeby muzyka byla cichutka..
Mi jeszczce sie podobaly fajne zdjeciowe gadzety (czapki, smoczki), ale to bardzo indywidualne upodobanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:07
ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Bliska 77, iwcia77, moremi, kapturnica, Arwena, Aasiula, beates, Mala79, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja pójdę. Ze względu na dwa z trzech pytań. Nie chciałabym kiedyś przez nieporozumienie ze skarbowką wystąpić w programie państwo w państwie.kapturnica wrote:No wlasnie mi sie tez nie bardzo chce isc.. W sumie ostatnio ogolnie mi witki na to wszystko opadaja.
iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

nie chce ni się iść