35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak już mowa o prezentach. Co kupić parze, którzy po 13 latach zdecydowali się zalegalizować związek i organizują ślub i wesele. Impreza będzie podwójna, bo pani młoda dodatkowo obchodzi 40-ste urodziny.
Chciałabym coś oryginalnego, ale choć trochę praktycznego, a nie żeby zalegało na półce. No i w rozsądnej cenie.
Wiem, za dużo wymagam.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Paszcza, no dzieki wielkie. Ty w tym samym wieku poporodowym przeca.

te pieluchy super to lollypop muslin swaddle blankets.. no dla mnie rewelka sa..
Magdala, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Kupie ten projector. Podoba mnie sie. Spiworek juz mam. Moze kocyk lub pieluchy.
A wiecie, moja mama mi mowila, ze kiedys, kiedys sie nioslo do dziecka w odwiedki mydlo, kielbasa I kilo cukru.
A moj chlop kupil im kuchenne noze.
ComeToMeBaby, paszczakin, caffe, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyZa ciężka jestem i moje stawy się buntują. Chodzę od 2 tygodni, zmniejszylam dystans, ale bolą coraz bardziej. Chyba muszę kupić jakiegoś wspomagacza na stawy, chyba że znacie coś naturalnego?macduska wrote:Sabina a te bóle to nie po wczorajszych kijkach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:22
macduska, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Paszcza, no dzieki wielkie. Ty w tym samym wieku poporodowym przeca.

ej tam w tym samym! ja za 9 dni bede mowic, ze moje dziecko ma prawie pol roku
ale pamietam jeszczce dobrze..
Magdala, malgos741, macduska, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej tam w tym samym! ja za 9 dni bede mowic, ze moje dziecko ma prawie pol roku

ale pamietam jeszczce dobrze..
A mnie sie ciagle wydaje, ze Adas ma miesiac. Jakos tak mi sie wydaje.
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:Magdala, kuchenne noże mnie powaliły na łopatki. Pytałaś co nim kierowało przy tym zakupie?

Ty, no ja to bym chciala dostac noze.. Rozwazalam to na pamiatke urodzin Adasia zamiast pierdzionka.. taki noz, co ja chce kosztuje tyle samo
Magdala, moremi, kapturnica, Aasiula, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Magdala, kuchenne noże mnie powaliły na łopatki. Pytałaś co nim kierowało przy tym zakupie?

Poszlismy do sklepu takiego co tam wszystko jest (domu towarowego kiedys sie mowilo)I on on razu dal nura w noze cos memlal pod nosem 'Noze im trzeba kupic, nozy nie maja'
paszczakin, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
To mi się wydaje, że jednak na inną okazję. Na urodziny gospodyni, a nie niemowlakapaszczakin wrote:Ty, no ja to bym chciala dostac noze.. Rozwazalam to na pamiatke urodzin Adasia zamiast pierdzionka.. taki noz, co ja chce kosztuje tyle samo

Chyba, że to dla niego.
-
nick nieaktualnyHej!macduska wrote:Mój mąż właśnie dzwonił. Mówi, że od rana było 4 osoby.
I ja na pewno nie pojadę do Gdańska na głosowanie, na takue bzdurne tematy nie mam czasu. Referendum, pogięło ich.
Odpoczywam po 3 dyzurach w tygodniu i oczywiscie 35 godz w mojej pracy, razem przepracowalam w tym tyg 87 godzin. Dziś odpoczywam ale i smaze sliwki i przypalilam jeden garnek
Magdala, Bliska 77, Heretyczka, moremi, Arwena, Aasiula, Mala79, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Jak już mowa o prezentach. Co kupić parze, którzy po 13 latach zdecydowali się zalegalizować związek i organizują ślub i wesele. Impreza będzie podwójna, bo pani młoda dodatkowo obchodzi 40-ste urodziny.
Chciałabym coś oryginalnego, ale choć trochę praktycznego, a nie żeby zalegało na półce. No i w rozsądnej cenie.
Wiem, za dużo wymagam.
Trudne. To bliscy znajomi?
Ja na urodziny to bym chciala od kolezanki np karnet do fryzjera lub jakiegos sklepu, a od meza wycieczke.
A na slub hmm dobry, ale nie w konskim rozmiarze maszyn do kawy. Lub biala owce pod lozko. Dwie owce. Ale to moze byc za drogo na jedna osobe do kupienia.
efcia lubi tę wiadomość
nienienienie.. 5-cio miesieczne dziecko, to jest w koncu takie dziecko z marzen (dla mnie).. jak najedzone i wyspane (a moj model spi zadziwiajaco duzo), to lezy, gada i sie cieszy.. taki interaktywny.. zdecydowanie fajniejszy wiek, niz miesiac, kiedy tylko je i spi.. moze i najfajniejszy, bo jak sie zacznie przemieszczac, to juz bedzie trudniej..Magdala wrote:A mnie sie ciagle wydaje, ze Adas ma miesiac. Jakos tak mi sie wydaje.

Magdala, ComeToMeBaby, Bliska 77, caffe, moremi, kapturnica, Mala79, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:No to te noze chyba dla matki beda, nie?
Będa do kuchni a nie dla matki. Chyba, że sobie na szyi jeden powiesi.
edit. Zresztą jak pisałam o prezencie dla matki to jeszcze nic o nożach nie pisałaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:43
Magdala, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość