X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski przypaletalo sie jakies pieprzone zapalenie pecherza
    Kurde co lykac ??
    Furagin?? Czy jest coś lepszego ma rynku ??
    DZiobak ty chyba ostatnio z tego co pamietam szybko sie uporalas z tym ??

Dziobak lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój zupę ogórkową już od bardzo dawna jada, natomiast kapisty kiszonej nie jadł i dlatego czekałam co się będzie działo :P
    Nasza kiszonki tez bardzo lubi, ogorka kiszonego wsuwa "po calosci"

Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurde co lykac ??
    nie ma nic lepszego niz furagin ale pomoze ci picie dużej ilości ciepłej pokrzywy lub skrzypu lub jakichkolwiek ziół ale dosłownie kubek za kubkiem żeby duzo sikać, ja mam takie skłonności i mnie pomaga

Aasiula, Bliska 77, Sabina, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie ma nic lepszego niz furagin ale pomoze ci picie dużej ilości ciepłej pokrzywy lub skrzypu lub jakichkolwiek ziół ale dosłownie kubek za kubkiem żeby duzo sikać, ja mam takie skłonności i mnie pomaga
    Dzieki Hera :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    mozesz sie zwracac po imieniu mnie to nie pzreszkadza, wstydzisz sie imienia Beata? dla mnie jestes i pozostaniesz Beata a nie jakąs idiotyczna Arweną
    czepiam sie tego że zachowujesz sie jak księzniczka 12sto letnia , prowokujesz likwidacja konta zeby zwrócic na siebie uwage a potem zostajesz jakby nigdy nic...jak jestes taka honorowa to likwiduj i sie juz w pizdu nie pokazuj!

zlikwidowałam wtedy konto i wstawiłam nowy nick bo chciałam zacząć od nowa,moze i nawet nie powinna go zmieniać ale ty przypominam tez masz nowy nick i tez swego czasu na długo zniknęłaś ale i po imieniu nikt się do ciebie nie zwraca,a ja się nie wstydzę imienia absolutnie ...a jeśli dałam nick to chce aby inni zwracając się do mnie używali właśnie jego

a teraz wcale nie chciałam likwidować konta

i takich słów jak na samym końcu użyłaś nie wypisuj bo i tak już nie działają na mnie tak jak kiedyś ,dawno temu :)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    umarłabym z zimna :)
    Tak jak moja kolezanka, jak w okresie zimowym ma do nas przyjsc to zawsze zwiekszamy temp.bo ona jest zmarzluchem niemozliwym ale potem musze otwierac wszystkie okna bo goraco :-) :-)

caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    zlikwidowałam wtedy konto i wstawiłam nowy nick bo chciałam zacząć od nowa,moze i nawet nie powinna go zmieniać ale ty przypominam tez masz nowy nick i tez swego czasu na długo zniknęłaś ale i po imieniu nikt się do ciebie nie zwraca,a ja się nie wstydzę imienia absolutnie ...a jeśli dałam nick to chce aby inni zwracając się do mnie używali właśnie jego

a teraz wcale nie chciałam likwidować konta

i takich słów jak na samym końcu użyłaś nie wypisuj bo i tak już nie działają na mnie tak jak kiedyś ,dawno temu :)
    Beata, jestes bez charakteru, kompletnie!
    ja bym sie na twoim miejscu tu nie pokazywała

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurde co lykac ??
    a może to jakiś wirus? ja we wtorek też to miałam. Wzięłam 2 no-spy i 2 furaginy i wydawało mi się, że mi przeszło (tak zawsze było). W środę miałam względny spokój, a we czwartek jak mnie dopadło w pracy to miałam już z niej wyjść. Żadne leki nie pomagały i poszłam do lekarza. Oczywiście antybiotyk...
    Polecam też jeść/pić żurawinę.
    Lekarz mi powiedział żeby sporo pić, ale nie tak, że wypiję szklankę płynu, ale pić tak po łyczku, żeby zakwaszać organizm. Tak samo w nocy. Napić się przed spaniem żeby iść do toalety, a po załatwieniu się znowu się napić. Niech nery filtrują.

Aasiula, Bliska 77, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Tak jak moja kolezanka, jak w okresie zimowym ma do nas przyjsc to zawsze zwiekszamy temp.bo ona jest zmarzluchem niemozliwym ale potem musze otwierac wszystkie okna bo goraco :-) :-)
    To najlepiej odwiedzać Was latem ;)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ksiądz Andżej jak coś powie to huknie mocniej niż bombowe rozdupcenie ekstremisty islamskiego :-D

Arwena, to jednak zostajesz? A w sumie... Jakoś tak mam wrażenie, że tak jak w przypadku nowych, które nie wiadomo czy zostaną z nami i wolę poobserwować, tak samo z tobą. Raz jesteś, potem znikasz, nie wiadomo w końcu jesteś czy cię nie ma. To ja sobie jak z tymi nowymi - poobserwuję.

P.s. Dzisiaj lecą życzenia dla Beat forumowych. I ja się przyłączę - wszystkiego najlepszego!
    w wielu wypowiedziach się zgodzę co do mojego odpisywani ana forum
    ale napiszę jedno ze nie zawsze mogłam pisać z takich względów jak praca

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisywanie liczb w systemie dwójkowym- świetna rozrywka na niedzielne popołudnie. :-)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    a może to jakiś wirus? ja we wtorek też to miałam. Wzięłam 2 no-spy i 2 furaginy i wydawało mi się, że mi przeszło (tak zawsze było). W środę miałam względny spokój, a we czwartek jak mnie dopadło w pracy to miałam już z niej wyjść. Żadne leki nie pomagały i poszłam do lekarza. Oczywiście antybiotyk...
    Lekarz mi powiedział żeby sporo pić, ale nie tak, że wypiję szklankę płynu, ale pić tak po łyczku, żeby zakwaszać organizm. Tak samo w nocy. Napić się przed spaniem żeby iść do toalety, a po załatwieniu się znowu się napić. Niech nery filtrują.
    Kurde wiesz nie wiem moze faktycznie wirus , rano bylo ok a teraz czuje że bedzie sie dzialo :/

caffe lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To najlepiej odwiedzać Was latem ;)
    To fakt, w najwieksze upaly w domciu jest cudowne 20-21 st :-)

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zapisywanie liczb w systemie dwójkowym- świetna rozrywka na niedzielne popołudnie. :-)
    albo liczenie baranów ;)

Bliska 77, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula a może sikasz dlatego że zimno i dużo ciepłych napoi się pije..?

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurde wiesz nie wiem moze faktycznie wirus , rano bylo ok a teraz czuje że bedzie sie dzialo :/
    Ja nie upatrzyłam u siebie przyczyny skąd to się wzięło. Gdybym zmarzła, albo coś innego, to mogłabym przypuszczać, a tak to pojawiło się nie wiadomo skąd.

A nie zmarzłaś wczoraj?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dokladnie, ja w takich sytuacjach zre zurawine i pije kubek za kubkiem malymi lyczkami np pokrzywe i rumianek, ktory uwielbiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:42

malgos741, caffe, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A na imię miałaś właśnieeee Beata!

http://iv.pl/images/85245499200149087357_thumb.jpg
    Najlepsze imieninowe życzenia.

dołączam się do życzeń ,bo najbardziej mi się podobały ;D"

Arwena, caffe, Aasiula, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    To fakt, w najwieksze upaly w domciu jest cudowne 20-21 st :-)
    Jak jest cudownie, skoro masz cieplej niż zimą? ;) hehehehe

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Asiula a może sikasz dlatego że zimno i dużo ciepłych napoi się pije..?
    To by mi nie przeszkadzalo :) tylko mam to cholerne uczucie przy sikaniu ,nie piecze tylko tak nie do konca wysikanie :(

Dziobak lubi tę wiadomość

‹‹ 11118 11119 11120 11121 11122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ