35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja daje jak rozmroze i podgrzeje ale nie wiem jaka jest regula i jak jest lepiejpaszczakin wrote:dobra baby, oostatnie pytanie o papki, obiecuje..
u nas zalecaja do kazdej porcji lyzke tluszczu (oliwe daje). czy jak ja chce sobie papki pomrozic, to dodawac ja przy odmrazaniu, czy mrozic juz gotowa papke?
Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujęefcia wrote:Sabinko, moze być, waga daje popalić stawom, ale dobrze ze robisz coś w tym kierunku, chodzenie jak najbardziej TAK

sumlementy sa do d... nie wchlaniaja sie tak jak naturalne pożywienie i dodatkowo obciążają wątrobe
polecam naturalny kolagen czyli galareta z nóżek, rosól z kury i uwaga skorupki jaj, trzeba je umyć wysuszyć i zmiksować w blenderze na proszek - dodawać do posiłków - nie maja żadnego zapachu, ani smaku, a naprawde to bomba dla stawów
skorzystam 
O skorupjach nigdy nie słyszałam
efcia, Bliska 77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Oj jak ja zazdroszcze!!!! Ostatnio u nas z tym kiepsko, tylko dzieci i dzieciSolarPolar wrote:Wlasnie jestem po ostrym, namietnym i pelnym satysfakcji seksie, ciezko mi sie ruszyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:05
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem antytabletkowa w ogóle, więc jak sobie strzeliłam dawkę "uderzeniową" i mi przechodziło, to się nie szprycowałam dalej. Ja zawsze miałam kłopoty od tego, że marzłam. Nie umiał się mój organizm przestawić z mieszkania w bloku do mieszkania w domu. I parę razy pęcherz dawał się we znaki, ale po jednej "dawce" leków przechodziło. A teraz wuj wie co się stało, więc grzecznie poszłam do lekarza. Już nawet z przyzwyczajenia miałam nogi mu rozłożyć (bo przecie od ponad dwóch lat tylko do takich lekarzy chodzę), ale się opamiętałam, że mimo iż ból jest na dole, to lekarz jest rodzinny...Dziobak wrote:Caffe, ale Furagine bierze sie przez 7 dni. Jesli po 4 dniach nie przechodzi, to wtedy antybiotyk. 2 tabletki zrobia wiecej szkody niz pozytku.
Zurawina jest super jako profilaktyka.
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, megan8, Mala79, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
U nas niestety jeszcze nie ten etap, starsza chodzi za mldsza a ze mlodsza na moment nas nie odstepuje o kolo sie zamyka, dla siebie mamy krotkie chwile w godzinach nocnych miedzy karmieniamiSolarPolar wrote:W takich chwilach jak ta dziekuje umyslom ludzkim za wynalezienie PS4 lub w ogole komputera i gier. Dziecko jast a my mozemy sie oddawac ... Maz juz spi:-)
moremi, kkisia, caffe, Mega, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Poza tym chodząc wymusza się produkcję tej substancji maziowej. A chodzenie z kijkami polecam. Tylko warto nauczyć się robić to poprawnie.efcia wrote:Sabinko, moze być, waga daje popalić stawom, ale dobrze ze robisz coś w tym kierunku, chodzenie jak najbardziej TAK

sumlementy sa do d... nie wchlaniaja sie tak jak naturalne pożywienie i dodatkowo obciążają wątrobe
polecam naturalny kolagen czyli galareta z nóżek, rosól z kury i uwaga skorupki jaj, trzeba je umyć wysuszyć i zmiksować w blenderze na proszek - dodawać do posiłków - nie maja żadnego zapachu, ani smaku, a naprawde to bomba dla stawów
Bliska 77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega Bardzo Dziękuję za miłe wczorajsze spotkanie :* (fajna z ciebie osóbka )
mam nadzieję ze powtórzymy i to nie raz
a następnym razem z małym prasowankiem
może z Kkisia i Ivon
Caffe dzięki za twoje słowa :*
Polarku oby niedługo były nawet nie cienie a porządne 2krechy
wszystkim powodzenia a ciążówką szczęśliwego rozwiązania
"Un amigo es alguien que lo conoce todo de ti, y a pesar de ello te quiere."
Arwena vel Beata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 14:48
Mega, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Dziś na obiadek zupka żurek, żureczek mniam
i film Terminator 4... odpoczywanie 
BISCA lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ale że co? Tak mało zupy?malgos741 wrote:Dziś na obiadek zupka żurek, żureczek mniam
i film Terminator 4... odpoczywanie 
Arwena, ciężarówką to możesz jechać. Komu? Ciężarówkom.
kapturnica, paszczakin, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi dużo cały garmoremi wrote:Ale że co? Tak mało zupy?
Arwena, ciężarówką to możesz jechać. Komu? Ciężarówkom.
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017