35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata-Arwena, ja cie stad nie wyganiam, po prostu mnie ludzie bez charakteru...a forum jest dla wszystkich, to nie jest moje prywatne więc sie mną nie sugeruj
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 września 2015, 17:35
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dziękuję

Już pomału przygotowuję paczkę następnej, która załapie się na lato
Rozmiar 36
Aaaaa i mam nową koszulę ciążową w tym rozmiarze, ale dla wysokiej. Na mnie wygląda jak namiot cyrkowy. W sensie - ja za niska i nie wyglądam w tym ładnie, zgrabnie i powabnie.
Latem to ja mam zamiar sie rozpakowac
A dokladniej w czerwcu
BISCA, moremi, malgos741, Mega, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
spokojnie mozesz mrozic- ja tne w kostke- na rozgrzewajaca zupe potem jak znalazl...kapturnica wrote:Nażarłam sie dyni piżmowej .Jak ja ja uwielbiam!!! Frytki ziemniaczane niech sie schowają. I tak sie zastanawiam czy dynie mozna zamrozić ??Chcialam w malych porcjach taka surowa w kostke pomrozic dla malego.Bo pare sloiczkow mini przecieru juz zapasteryzowalam ale przyszlo mi na mysl ,ze moze taka surowa lepiej by bylo.
Mroziła która???
iwcia77 lubi tę wiadomość
gretka -
to chyba Ci chodzi o mikrofibrę - teraz z tego jest dużo koców i szlafroków - ale to jest sztuczne...na pewno chcesz w to dziecko pakować??caffe wrote:Bo ja się nie znam na materiałach

ale mam piżamę z takiego materiału jak szlafroki w linku: http://imged.pl/iris-cieply-szlafrok-damski-envie-s-m-l-xl-2-881261.html
I proszę mi nie mówić, że będzie za gorąco w czymś takim, bo nie będzie
przetestowałam i wiem doskonale
Ona jest taka superowa, że do roboty bym mogła w niej chodzić 
Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Po skompromitowaniu pomidorowej poszlismy na wycieczke. Wdrapalismy sie na szczyt, widok cudny na okolice. Nagle chlop niesmialo pyta: A co dzis na obiad? No to ja mu, ze homar, perliczka z pomaranczach, na deser panna cota. Dzis tak skromniutko, bo czasu bylo malo. Chlop: aha, to pizze zamowie, co?
Patrzcie jaki mi sie yntelygentny osobnik trafil!
Heretyczka, BISCA, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, Reni, ania.g, efcia, Sabina, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
to chyba nie jest mikrofibra. Zależy gdzie kupujesz i co masz w składzie. Ja w swojej się nie pociłam w ogóle, więc to nie są jakieś moje wymysły.Bozia3 wrote:to chyba Ci chodzi o mikrofibrę - teraz z tego jest dużo koców i szlafroków - ale to jest sztuczne...na pewno chcesz w to dziecko pakować??
Mala79 lubi tę wiadomość
-
paszcza jeśli chodzi o zupki - to ja się zdecydowanie mniej z tym wszystkim pierdaszyłam....jakie miałam warzywa, takie gotowałam, dodając zwykle kawałek mięsa indyczego i już....jaka to różnica kiedy tłuszcz? Zresztą nie wiem, jak inne kobietki, ale u nas nie zalecają dodawania żadnego tłuszczu jakoś specjalnie....dopiero do ziemniaków ze szpinakiem zaczęłam mu dodawać odrobiny masła (on uwielbia to danie).
No ale co kraj to obyczaj....bo jak Iwci zalecali do zupy dodawać parmigiano reggiano - no to już kosmos...
moremi, Bliska 77, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja jako dziecko to dłuuuuugo miałam uczulenie na białko kurze. Pewnie z 5 lat. Jak tylko zjadłam to zaraz miałam bąble jak po ugryzieniu komara.Bozia3 wrote:Dzięki za info o jajkach - tak właśnie robię -= podajemy mu samo żółtko i nic się nie dzieje....pomału zacznę mu wprowadzać też białko...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w tym roku sie nie zalapie bede dopiero w czwartek za 2 tyg w Zielonejefcia wrote:moze na weekend czyli na zakończenie, bo w tygodniu pracujemy
chociaz może uda nam sie wyrwac choć na chwile, na wieczór przeciez to tylko 30km
musze zajrzeć w program, bo jeszcze nie sprawdzałam
megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale w kwietniu, czy maju możesz przecież założyć koszulę z krótkim rękawem. Poza tym w listopadzie do paczki dołożę też cieplejsze ciuchykkisia wrote:Latem to ja mam zamiar sie rozpakowac
A dokladniej w czerwcu
malgos741, kkisia, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale w kwietniu, czy maju możesz przecież założyć koszulę z krótkim rękawem. Poza tym w listopadzie do paczki dołożę też cieplejsze ciuchy

To jesli tylko bedzie tak daleko dam znac
Troche mam cykora ale dam rade
malgos741, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
U mnie znowu ciche dni. Zauważyłam, że najczęściej dochodzi do nich w sobotę, bo ja staram się ogarnąć całotygodnowy bajzel, a mój szanony małżonek spędza dzień przed kompem, ewentualnie wybywa, bo właśnie u kuzynki zepsuł się odkurzacz albo telewizor. No żesz prostytuka jego mać. We własnym domu nie rwie się tak do roboty. Wczoraj mu właśnie wygarnęłam, że na oświetlenie szafy czekam rok, a na podłączenie telewizora 10 miesięcy, to mi jeszcze powiedział, żebym mu nie wypomianała, bo tego nie lubi, a potem to już poszło po całości. I jak tu dzieci robić skoro w weekend zazwyczaj jesteśmy pokłóceni.
Choć może dziecko już jest, bo okres spóznia mi się wg ovu 3 dni, wg mnie 1 i tak jakoś nienaturalnie mokro w majtach mam.
paszczakin, moremi, kapturnica, Bliska 77, kkisia, Dziobak, Bozia3, Reni, megan8, ania.g, macduska, BISCA, Heretyczka, caffe, efcia, Sabina, iwcia77, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/ciepla-pizama-dziecieca-samochody-aydogan-1010-98-i5565721737.html
Caffe jedyne co znalazlam ale to i tak bawelna
A pluszowych takich jak Ty masz to niet dla MalegoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:04
caffe lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza jeśli chodzi o zupki - to ja się zdecydowanie mniej z tym wszystkim pierdaszyłam....jakie miałam warzywa, takie gotowałam, dodając zwykle kawałek mięsa indyczego i już....jaka to różnica kiedy tłuszcz? Zresztą nie wiem, jak inne kobietki, ale u nas nie zalecają dodawania żadnego tłuszczu jakoś specjalnie....dopiero do ziemniaków ze szpinakiem zaczęłam mu dodawać odrobiny masła (on uwielbia to danie).
No ale co kraj to obyczaj....bo jak Iwci zalecali do zupy dodawać parmigiano reggiano - no to już kosmos...
Bozia, ale od początku warzyw od razu miecho? U nas zalecają po 6 miesiącu. Teraz same warzywa, wiec chyba dla poślizgu to masło czy oliwa ma być.
Młody wsuwa marchewkę z ziemniakiem jak dziki. Zobaczymy, czy jutro będzie taki chętny na brokuły z ziemniakiem. Dla mnie w smaku zestaw bleh..
moremi, Mala79, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
skoro m tak chetnie pomaga obcym( lub prawie)to moze Ty tez zastosuj te metode- zaros jakiegos kolege/kuzyna na naprawe,powiedz ze m jakos nie moze sobie poradzic- ja cos w ten desen zastoswalam wczoraj-bo ostatnio tez klotliwie, ale to spiecia glownie przeprowadzkowe- a pisalam wczoraj o moich przejsciach z pralka- zepsula sie franca jak m 10min wczesniej wybral sie na ryby- dzwonie- moze by wrocil - to stwierdzil ze bedzie za 2 godz- wiec wkurw siegnal apogeum-nic sama nie wymyslilam, sasiadka tez, 2 innych nie bylo( pralnia wspolna dla bloku)wiec skonczylo sie tak, ze jak po 2 godz mojego m nadal niet to poszlam bo gospodarza sasiedniego bloku-uff nie zepsulam pralki- jakis bezpiecznik z tylu pralki wyskakiwal na co bym w zyciu nie wpadla, no ale do sedna- nawlkadalam troche m, miedzy innymi ze na obcych chlopow mozna bardziej liczyc, najpierw wkurzony ale sie pokajal, poprawa jest tylko ciekawe na jak dlugo.....mysza1975 wrote:U mnie znowu ciche dni. Zauważyłam, że najczęściej dochodzi do nich w sobotę, bo ja staram się ogarnąć całotygodnowy bajzel, a mój szanony małżonek spędza dzień przed kompem, ewentualnie wybywa, bo właśnie u kuzynki zepsuł się odkurzacz albo telewizor. No żesz prostytuka jego mać. We własnym domu nie rwie się tak do roboty. Wczoraj mu właśnie wygarnęłam, że na oświetlenie szafy czekam rok, a na podłączenie telewizora 10 miesięcy, to mi jeszcze powiedział, żebym mu nie wypomianała, bo tego nie lubi, a potem to już poszło po całości. I jak tu dzieci robić skoro w weekend zazwyczaj jesteśmy pokłóceni.
Choć może dziecko już jest, bo okres spóznia mi się wg ovu 3 dni, wg mnie 1 i tak jakoś nienaturalnie mokro w majtach mam.
moremi, Mala79, malgos741, kkisia, Dziobak, Bozia3, paszczakin, macduska, BISCA, caffe, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Kurcze Mysza, współczuję.. Nienawidzę cichych dni. No ale jak jesteś w ciazy, to się skończą!
Kiedy test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:13
malgos741, Bozia3, BISCA, Aasiula, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sposób Gretki działa też na mojego. Bywa też, że sama zabieram się za podłączenie/naprawę i wtedy nie ma zmiłuj

Mysza, czekam na test
Mala79, malgos741, kkisia, Bozia3, BISCA, Aasiula, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!