35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czleniu, do kogo ta mowa?
Ja sie ze wszystkich ciuchow wylewam. Moje cialo zaczelo sie szykowac do roli w filmie Monster 2, a przeciez nikt mi jej kurwa nawet nie zaproponowal!
Chyba z Maksowychmalgos741, Reni, Bursztyn, kapturnica, Aasiula, dorbie, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, caffe, Bozia3, Mala79, gretka, kkisia, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
jak przestaniesz kupYwać je w Smyku, to przestaniesz się wylewać
nie oszukowuj mnie okej?
Simba wrote:Czleniu, do kogo ta mowa?
Ja sie ze wszystkich ciuchow wylewam. Moje cialo zaczelo sie szykowac do roli w filmie Monster 2, a przeciez nikt mi jej kurwa nawet nie zaproponowal!Bursztyn, kapturnica, Sabina, dorbie, BISCA, macduska, caffe, Bozia3, gretka, kkisia, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
idę dzisiaj na dział XXL kupić sobie jakieś spadochrony na dupę
nie wiem, nie wiem dżinsowe czy może ortalionowe
a może w moro, bo to podobno kamuflujeBursztyn, macduska, Bozia3, kkisia, gosia7122, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czleniu, do kogo ta mowa?
Ja sie ze wszystkich ciuchow wylewam. Moje cialo zaczelo sie szykowac do roli w filmie Monster 2, a przeciez nikt mi jej kurwa nawet nie zaproponowal!Reni, Sabina, BISCA, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:idę dzisiaj na dział XXL kupić sobie jakieś spadochrony na dupę
nie wiem, nie wiem dżinsowe czy może ortalionowe
a może w moro, bo to podobno kamuflujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:23
Reni, megan8, Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Simba ja przez te Twoje nieobecności jem same dziwne rzeczy
wczoraj makrel poniewierany pomidorem, wychędożony na bułce z masłem
potem zupka vifon kurczakowa
kawałek sękacza i obważanki
dzisiaj
jajecznica zeszmacona boczkiem do tego biała bułka wychlastana masłem
ćwiartka arbuza
parówka jedynka
muszę się znowu żywieniowo nawrócić, bo dupa rośnie -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:na ivf laska miała pobranych 30 komórek, aż 6 zarodków
eh chciałabym chociaż połowę tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:26
-
Reni wrote:na ivf laska miała pobranych 30 komórek, aż 6 zarodków
eh chciałabym chociaż połowę tego
Rozumiem Reni, ale z 30 komorek tylko 6 zarodkow, to chyba nie swiadczy o doskonalej jaoksci komorek. Ilosc, jakosc .... Ja bym chciala tylko jeden, ale dobry. Na razie jedenAasiula, dorbie, Sabina, beates, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ehh i znów wychodzi ,że te najchudsze najbardziej jojczOM ,że sOM grube.
Sabb łącze sie z Toba w bUlu
Ja nie. Nie jęczę.
Jestem piękna, zgrabna i powabna.
Wszystkie jesteśmy.
Czuję się jakby mi ktos dragów dał!
Reni, BISCA, Aasiula, dorbie, kapturnica, sandra80, ComeToMeBaby, Heretyczka, Bozia3, Sabina, Mala79, Natka_79, kkisia, gosia7122, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:33
macduska, Bozia3, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wieczorem!
Wacia- wypije Twoje zdrowie na "wychodnym" (nie mylić z wychodkiem). M mnie dziś zabiera na urodzinową kolację dokądś, więc nie dotrzymam Wam kroku, ale będę wspierać myślami i toastem gdzieś-tam
BISCA, macduska, Aasiula, Bozia3, gosia7122, beates, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
w sumie masz rację
teraz laska ma hiperkę
to czekanie mnie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 września 2015, 21:17
kapturnica, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość