35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeraz moge sobie posmecic chwile znaczy Wam
Kuzwa tak sie do Was przyzwyczailam, ze mysle juz na wyrost do przodu jak to bedzie za jakis czas.. Czy znajde czas na skrobanie i takie tam..
Przy okazji ladnej pogody za oknem mnie sie wlaczylo nostalgiczne myslenie...
Chlop pomimo tego co postanowilismy przyslal mi papiery, które pozwola na szybsze dalsze leczenie... To mile z Jego strony dolaczyl do nich krotka wiadomosc - cytuje:
Niezaleznie od tego co wspolnie postanowilismy, prosze Cie korzystaj z tej karty jest uaktywniona po to zebys nie czekala na zadne terminy. Bo u Ciebie kazda chwila jest na wage zlota. Pamiętaj o tym!
Hmm i co tera mam zrobic? Zadzwonic, podziekowac, przyjac, odeslac? Echh..
ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, krycha.stara, caffe, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
podziękować i korzystać
w sprawach zdrowia honor i dumę chowa się do kieszeni
Mala79 wrote:
Hmm i co tera mam zrobic? Zadzwonic, podziekowac, przyjac, odeslac? Echh..
macduska, Mala79, ComeToMeBaby, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, BISCA, krycha.stara, caffe, Bozia3, gosia7122, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z cyklu: porady przed porodemBursztyn wrote:nie grzeb bo wygrzebiesz

a masz rodzic 17/18
Kocham to forum!
Mala79, Reni, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, BISCA, dorbie, caffe, Bozia3, gosia7122, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O ZESZ JAKIE PIEKNE!!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 września 2015, 21:17
Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Sabina, kkisia, Mala79, BISCA, dorbie, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:podziękować i korzystać
w sprawach zdrowia honor i dumę chowa się do kieszeni
Popieram koleżankę.
Lecz się Mała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:39
Reni, Aasiula, sandra80, Sabina, kkisia, Mala79, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
no, przeciez Ci mowilam ze tak bedziemacduska wrote:

Jiiiiha!!!!!!
Trallala!!!!
Nie mogę w to wierzyć!!!

Jest DOBRZE!!!
Kup nowa torebke, tylko nie niebieska, ok?
macduska, kapturnica, Sabina, kkisia, Mala79, Simba, malgos741, BISCA, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale dlaczego podejrzane? jestem

sa jakies ciaze? albo chociaz firanki nowe?
Moja macica!
ComeToMeBaby, sandra80, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, Sabina, kkisia, dorbie, Simba, malgos741, BISCA, caffe, Mala79, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no, przeciez Ci mowilam ze tak bedzie

Kup nowa torebke, tylko nie niebieska, ok?
Kupię sobie torebkę, albo dwie. I buty! I jeszcze kolczyki. Bluzkę. Pasek.
Cokolwiek.
Kurcze dzisiaj to nawet firanki Caffe mogę kupić.
Sabina, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Reni, Mala79, Simba, BISCA, ania.g, krycha.stara, caffe, Bozia3, gosia7122, paszczakin, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

i dawca twixów także