35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Czy na pewno jest tak jak napisałaś?
Ja myślałam, że biochemiczna jest wtedy jak przestaje rozwijać się w jamie macicy
Chyba musi dotrzeć, żeby być wydalonym? Czy może się mylę?
Przy biochemicznej chyba muszą być drożne jajowody? Czy nie?
ja też tak myślałam, ale ja nie zdążyłam do gina żeby sprawdzić czy jest pęcherzyk ciążowy także ni wiem, można by zapytać eksperta ovufriendowego ale pewnie odpisze wymijająco a na końcu każe przyjechać do siebie -
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dzien slaby. Prosze o modlitwe, jade wlasnie na dworzec po tesciowa... Gdyby mnie dlugo nie bylo, zapalcie za mnie swieczke i przeprasujcie co nieco
kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Jiiiiha!!!!!!
Trallala!!!!
Nie mogę w to wierzyć!!!
Jest DOBRZE!!!
Dzięki dziewczyny! Kocham Was! Kocham mojego gina!!! Kocham cały świat!!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifSabina, kapturnica, Reni, Mala79, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Simba, malgos741, BISCA, dorbie, ania.g, Dziobak, Bozia3, gosia7122, gretka, beates, Niuta, paszczakin, moremi, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czy na pewno jest tak jak napisałaś?
Ja myślałam, że biochemiczna jest wtedy jak przestaje rozwijać się w jamie macicy
Chyba musi dotrzeć, żeby być wydalonym? Czy może się mylę?
Przy biochemicznej chyba muszą być drożne jajowody? Czy nie?
Przy biochem musza byc przynajmniej czesciowo drożne skoro doszlo do zaplodnienia bo do jajowodu dotarl plemnior .
Natomiast jedna z przyczyn biochem moga byc wlasnie zrosty i blizny po wczesniejszych zabiegach m.in CC co spowoduje ,ze jajco ma utrudniona droge do macicy. Chociazby problem z uszkodzeniem rzęsków.Ale przyczyn biochem jest wiele od nieprawidlowego zaplodnienia ,wad rozwojowych jaja az po wlasnie uszkodzenia mechaniczne w narzadach rodnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:11
-
macduska wrote:
Jiiiiha!!!!!!
Trallala!!!!
Nie mogę w to wierzyć!!!
Jest DOBRZE!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Zajebiscie Waciowa!!macduska, Sabina, Mala79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:
Jiiiiha!!!!!!
Trallala!!!!
Nie mogę w to wierzyć!!!
Jest DOBRZE!!!
http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifcudnie
macduska, Mala79, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba się dzisiaj naprasuję na sztywno!
Albo nie! Torebkę sobie kupię!
A najlepiej jedno i drugie.Mala79, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, Bursztyn, kkisia, Simba, BISCA, dorbie, krycha.stara, Dziobak, Bozia3, gosia7122, gretka, moremi, Mega, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
no ale na logikę jednak muszą być chociaż w części drożne
więc nie ma co szaleć z HSG i można sobie tego oszczędzić
kapturnica wrote:No Renek wg tego co ja wiem nie dochodzi do zagniezdzenia i rozwoju zarodka w macicy a zaplodnione jajo wydalane jest podczas nie rzadko spoznionej @ .
Przy biochem musza byc przynajmniej czesciowo drożne skoro doszlo do zaplodnienia bo do jajowodu dotarl plemnior .
Natomiast jedna z przyczyn biochem moga byc wlasnie zrosty i blizny po wczesniejszych zabiegach m.in CC . -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no ale na logikę jednak muszą być chociaż w części drożne
więc nie ma co szaleć z HSG i można sobie tego oszczędzićWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:16
ComeToMeBaby, Reni, Sabina, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Mialam zamiar dzisiaj pojsc do ginekologa ale zachcialo mi sie kupe. Wzielam ze soba chusteczki dla dzieci - te od kup- ktore wczoraj kupilam w rosmanie - niemieckie. No i w toalecie okazalo sie ze to chooy nie chusteczki tylko woreczki na pampersy . Do ginekologa nie poszlam. Jutro pojde, niech mnie wymaca a dzisiaj na wszelki wypadek kupie chusteczki a nie woreczki.
Dzien dobrymacduska, Reni, Mala79, Sabina, kkisia, BISCA, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko plemnik jest znacznie mniejszy niz komorka jajowa i on sie moze przesliznac a jajo juz moze nie dac rade zejsc na dol.
Hsg może też oczyścić jakieś drobne zrosty w jajowodach więc ogólnie to dobre badanie ale ja miałam cc i ponad rok później zaszłam w ciążę biochemiczną to podejrzewam jakieś zrosty po cesarce jednak, natomiast gin zwalił to na karb rotawirusa który się qrwa akurat wtedy przypałętał, i wielkiego stresu, kazał odpocząć z pół roku ochłonąć po ciężkich przeżyciach i starać się, tak zrobiłam ale niestety nic z tego do tej pory, zrobię tą laparo bo mogę mieć również endomendo, bo przed pierwszą ciążą miałam cholernie bolesne @kapturnica lubi tę wiadomość