35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:podziękować i korzystać
w sprawach zdrowia honor i dumę chowa się do kieszeni
Zatem zadzwonię pod wieczor...
Chociaz z drugiej strony jakos tak mam mieszane uczucia...
Trudno mi rozstrzygnąć jednoznacznie co jest najlepsze w tej sytuacji...
Ide prasowac ciuchy, mam niezly stos z reka trochę lepiej to musze nadrobic...
Se przy okazji pomysle...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Teraz moge sobie posmecic chwile znaczy Wam
Kuzwa tak sie do Was przyzwyczailam, ze mysle juz na wyrost do przodu jak to bedzie za jakis czas.. Czy znajde czas na skrobanie i takie tam..
Przy okazji ladnej pogody za oknem mnie sie wlaczylo nostalgiczne myslenie...
Chlop pomimo tego co postanowilismy przyslal mi papiery, które pozwola na szybsze dalsze leczenie... To mile z Jego strony dolaczyl do nich krotka wiadomosc - cytuje:
Niezaleznie od tego co wspolnie postanowilismy, prosze Cie korzystaj z tej karty jest uaktywniona po to zebys nie czekala na zadne terminy. Bo u Ciebie kazda chwila jest na wage zlota. Pamiętaj o tym!
Hmm i co tera mam zrobic? Zadzwonic, podziekowac, przyjac, odeslac? Echh..Mala79, macduska, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:AniuG na ból gardła bardzo dobry jest taki lek Orofar. Tylko nie wiem czy ciężarówkom mozna.
Ale w ciązy można Laryng up dla ciężarnych w pastylkach
Sól Emska, Gargarin do płukaniaania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
nie rozumiem?
z tego co pamiętam masz duże problemy ze zdrowiem i w Twoim przypadku szybka reakcja lekarza jest niezbędna, więc nad czym tu się zastanawiać?
Mala79 wrote:Trudno mi rozstrzygnąć jednoznacznie co jest najlepsze w tej sytuacji...Bursztyn, ComeToMeBaby, caffe, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
ja często nie rozumiem zachowań ludzkich, więc Mała może nie sugeruj się moimi opiniami.
Tak jak nie rozumiem dumy bab, kiedy facet je porzuca stwierdzają "nic od niego nie chcę" A niby czemu? Skoro zrobił dziecko, to niech na nie płaci.
kapturnica, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, Mala79, gosia7122, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba ja przez te Twoje nieobecności jem same dziwne rzeczy
wczoraj makrel poniewierany pomidorem, wychędożony na bułce z masłem
potem zupka vifon kurczakowa
kawałek sękacza i obważanki
dzisiaj
jajecznica zeszmacona boczkiem do tego biała bułka wychlastana masłem
ćwiartka arbuza
parówka jedynka
muszę się znowu żywieniowo nawrócić, bo dupa rośniemalgos741, Simba, Sabina, kkisia, BISCA, Bozia3, gosia7122, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wieczorem!
Wacia cieszę się z bardzo dobrej wiadomości jupimacduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czleniu, do kogo ta mowa?
Ja sie ze wszystkich ciuchow wylewam. Moje cialo zaczelo sie szykowac do roli w filmie Monster 2, a przeciez nikt mi jej nawet nie zaproponowal!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 września 2015, 21:17
Bursztyn, malgos741, macduska, caffe, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny