35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia poza cukrem dodajesz do soku wodę i cytryne? Bo takie przepisy na necie widziałamania.g wrote:Owoce powinny być ciemne. Pozbywasz się łodyżek wszystkich. Najprościej to kup zwykłą szczotkę do włosów i sczesuj owoce do miski. To najszybsza metoda i sama tak robię.
-
Ej no, musisz byc taka mila?paszczakin wrote:oj tam dziobak- to sie przecie prawie nie niszczy- wrocą do Ciebie, a i nowe dolozymy. Ja tyle tego dostalam, ze niektorych nawet nie mam szans dziecku zalozyc..

Ty tam dla Julki trzymaj ciuchy!
Simba, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ej no, musisz byc taka mila?

Ty tam dla Julki trzymaj ciuchy!
Tzymam, trzymam.. Ale jakby co to sie podziele.
Dziobak, nick nieaktualny, Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie i u mnie jest ok. Łozysko dobrze rozwinięte, mam się nim nie stresować tylko unikać dźwigania. O szyjce nic nie mówiła także chyba ok, zapomniałam się spytaćdorbie wrote:Czekam az mi połozna da znać
nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, BISCA, Bozia3, beates, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana, wrócą do Ciebiepaszczakin wrote:oj tam dziobak- to sie przecie prawie nie niszczy- wrocą do Ciebie, a i nowe dolozymy. Ja tyle tego dostalam, ze niektorych nawet nie mam szans dziecku zalozyc..
jeszcze ze zdwojona ilościa
Dziobak, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Superdorbie wrote:Jestem po wizycie i u mnie jest ok. Łozysko dobrze rozwinięte, mam się nim nie stresować tylko unikać dźwigania. O szyjce nic nie mówiła także chyba ok, zapomniałam się spytać

To teraz mogę jechać po te zakupy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
no wlasnie sie zastanawiałam jak ty sobie tam gmerasz sama z takim brzuchemkapturnica wrote:Do masazu mam za krotkie rece

Kurde ja to nie mogłam sie podetrzeć
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspaniała wiadomoscdorbie wrote:Jestem po wizycie i u mnie jest ok. Łozysko dobrze rozwinięte, mam się nim nie stresować tylko unikać dźwigania. O szyjce nic nie mówiła także chyba ok, zapomniałam się spytać
super
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za kciukasy, zawsze można na Was liczyc
Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, malgos741, BISCA, ania.g, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No..I odrzucili bubel obywatelski o calkowitym zakazie aborcji.oni chcieli rowniez zakazu badan prenatalnych.
!!
Ps. Boźka masz robote
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 września 2015, 21:17
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

-
Czy na pewno jest tak jak napisałaś?
Ja myślałam, że biochemiczna jest wtedy jak przestaje rozwijać się w jamie macicy
Chyba musi dotrzeć, żeby być wydalonym? Czy może się mylę?
Przy biochemicznej chyba muszą być drożne jajowody? Czy nie?
Jasminowa wrote:Sandra, w ciąży biochemicznej najczęściej do poronienia dochodzi zanim zarodek zagnieździ się w jamie macicy. Dochodzi do zapłodnienia i zarodek kieruje się w stronę macicy, ale do niej nie dociera, jest wydalony razem z krwawieniem.
Więc to badanie niegłupie by było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:53
BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny