35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Owoce powinny być ciemne. Pozbywasz się łodyżek wszystkich. Najprościej to kup zwykłą szczotkę do włosów i sczesuj owoce do miski. To najszybsza metoda i sama tak robię.
-
paszczakin wrote:oj tam dziobak- to sie przecie prawie nie niszczy- wrocą do Ciebie, a i nowe dolozymy. Ja tyle tego dostalam, ze niektorych nawet nie mam szans dziecku zalozyc..
Ty tam dla Julki trzymaj ciuchy!Simba, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Czekam az mi połozna da znać
Sabina, kapturnica, ania.g, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, macduska, malgos741, BISCA, Bozia3, beates, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:oj tam dziobak- to sie przecie prawie nie niszczy- wrocą do Ciebie, a i nowe dolozymy. Ja tyle tego dostalam, ze niektorych nawet nie mam szans dziecku zalozyc..
jeszcze ze zdwojona ilościa
Dziobak, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Jestem po wizycie i u mnie jest ok. Łozysko dobrze rozwinięte, mam się nim nie stresować tylko unikać dźwigania. O szyjce nic nie mówiła także chyba ok, zapomniałam się spytać
To teraz mogę jechać po te zakupydorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No..I odrzucili bubel obywatelski o calkowitym zakazie aborcji.oni chcieli rowniez zakazu badan prenatalnych.
!!
Ps. Boźka masz robote
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 września 2015, 21:17
dorbie, Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, ania.g, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Czy na pewno jest tak jak napisałaś?
Ja myślałam, że biochemiczna jest wtedy jak przestaje rozwijać się w jamie macicy
Chyba musi dotrzeć, żeby być wydalonym? Czy może się mylę?
Przy biochemicznej chyba muszą być drożne jajowody? Czy nie?
Jasminowa wrote:Sandra, w ciąży biochemicznej najczęściej do poronienia dochodzi zanim zarodek zagnieździ się w jamie macicy. Dochodzi do zapłodnienia i zarodek kieruje się w stronę macicy, ale do niej nie dociera, jest wydalony razem z krwawieniem.
Więc to badanie niegłupie by było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:53
BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny