35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj pod wpływem prasowania przycięłam niezłego komara, szczerze to zmógł mnie jeden reds starość nie radość jednak,
dziś będę cały dzień na wyjeździe
Kapta trzymam kciuki, nie krępuj się
malgos741, moremi, kkisia, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Velo ja już w pracy po dwóch kawkach.. Jeszcze menda na 9.00 nie przyszła i nawet nie odbiera telefonu...
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
malgos741 wrote:Velo ja już w pracy po dwóch kawkach.. Jeszcze menda na 9.00 nie przyszła i nawet nie odbiera telefonu...
Pewnie śpi...
Ale to musi być wkurzjące . Czekać i czekać na kogoś.
Miałam kiedyś taką koleźankę. Umawiała sie , a potem nie przychodziła. To były czasy podstawówki, więc komórek nie było -
U nas to samo, wymioty od katarowej flegmy, ktora zbiera sie momentalnie po zmianie pozycji na inna niz pionowa, dlatego tez w nocy z mezem na zmiane ja nosimyania.g wrote:Dzień dobry
Kapta, dostarcz dziś emocji bo mi adrenaliny trzeba żeby w ogóle cokolwiek robić.
Marcel chory i jak pospał do 23 to potem najpierw ryk,wymioty a jak mu się polepszyło to brykanie do 3 rano w łóżeczku. Do tego chrapiący mąż któremu brykanie nie przeszkadzało... -
Marcel niestety nie jest zainteresowany noszeniem tylko wyłącznie brykaniem.Bliska 77 wrote:U nas to samo, wymioty od katarowej flegmy, ktora zbiera sie momentalnie po zmianie pozycji na inna niz pionowa, dlatego tez w nocy z mezem na zmiane ja nosimy
W ogóle zastanawiam się jaki to ma wpływ na malucha w brzuchu jak kochane 11 kg Marcela ciągle mi na tym brzuchu zalega lub się po nim wspina.
moremi, Aasiula, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Nasza od 6, nie wiem skad te dzieci biora tyle energii, nawet chore i po nieprzespanej nocy...ania.g wrote:U Marcela to się dopiero rozkręca a wstałam bo ten mały cyborg bryka od 7
anna maria, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mejmy nadzieje, ze nie ma wplywu, moja kolezanka teraz urodzila drugie dzieciatko, a pierwsze jeszcze nie skonczylo roku i jest okania.g wrote:Marcel niestety nie jest zainteresowany noszeniem tylko wyłącznie brykaniem.
W ogóle zastanawiam się jaki to ma wpływ na malucha w brzuchu jak kochane 11 kg Marcela ciągle mi na tym brzuchu zalega lub się po nim wspina.
anna maria, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Jak się ostatnio okazało mój kontakt telefoniczny z lekarzem jest do bani. W czwartek do niego dzwoniłam żeby skonsultować z nim ten antybiotyk przepisany przez internistę i zapytać czy w takim stanie mam robić morfologię teraz przed wizytą u niego. Nie odebrał. Pomyślałam nic dziwnego może jest zajęty. Panie z recepcji mówiły że on zawsze oddzwania. Nie chciałam być namolna więc wysłałam sms z tymi pytaniami do niego. Do tej pory nie odpowiedział. Oczywiście jak będę u niego na wizycie to zapytam gdzie mam dzwonić w razie problemów skoro on nie odpowiada. Jestem też ciekawa czy na połówkowym w piątek ustalimy konkretną datę cc. Jak widziałam u styczniówek te co mają planowane to im lekarz na połówkowym już taką konkretną datę wyznaczył.
Aasiula, ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Jestem! Wszystkie słoiki się pięknie wklęsły

A mój m mnie pyta: to co? Zjemy sobie dziś jeden słoiczek leczo? Phi, oburzyłam się. Nie po to się meczyłam z wyparzaniem i pasteryzowaniem słoików, żeby dziś je otwierać. Cała produkcja wywędruje do piwnicy. Dzisiaj zjemy byle co
Pobierając naukę z Bursztynowego wekowania nie będę naciskać na wspólną wyprawę do piwnicy. Wyślę tam m, niech nosi skoro się zadeklarował.
Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Buahahahaha ciekaweAasiula wrote:Ogladam TVN I tam laska od pogody gada tak :
Kazde z tych gepardziatek jest inne i kazde to osobne zwierze
Ja pirdlole skad oni biora te laski
Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość