35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:mowic w ogole to ladnie..
tera chyba najładniej jest wstawiac obrazki, ale należy pamiętać, że nie mogą na nich być grube baby, ani chude, ani karmiące cyckiem w miejscu publicznym hłe hłe (sorry Asiula, ale musiałam zapożyczyć)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:01
moremi, Simba, kkisia, macduska, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ponieważ wczoraj podczas dyskusji spałam, to musiałam dzisiaj sobie udzielić głosu
a teraz se idę w internet buty kupić
poka koniecznie.. ale fotke, nie link z allegro, bo znowu nam serwis zainfekujesz..caffe, moremi, BISCA, kkisia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:OH MON DIEU!!!!!!!!!!!!!!!
Biscuitek!!!!
O czym ja mysle! Tepa dzida!
O 13h45 zabierasz Madeleine do domu - zgoda? A za 9 miesiecy wrzucasz nam tu piekne zdjecie i relacje z porodu!
Voilà!
Merci ma Simbounette adoréemoremi, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, ania.g, Sabina, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a ja takie ładne wczoraj znalazłam z koniem w obcasie hehehehehe
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No dobra.
Wszyscy juz wszystkim dali po pysku?
To wracac do klasy, ino migiem.
Sprawdzian bedzie!
Z etyki!
(nie, no ja sie nigdy nie zmienie...popracuje troche...przepraszam)
Reni, iwcia77, moremi, ania.g, macduska, krycha.stara, BISCA, Aasiula, Dziobak, efcia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
ja się zawsze zastanawiam dlaczego 1 listopada na cmentarzu czepiają się zmarłych
zawsze zbierają podpisy na wypominanie
szczyt wszystkiegoSimba wrote:Aaaa na zasadzie wspominek?Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Dziewczyny dzięki za słowa wsparcia, boje się cholera, że się nie obudzę
Zawsze czułam strach na samą myśl o tym, mnie to przeraża po prostu. Boję się też lewatywy, no ale chyba lepsze to niż się zesrać na stole operacyjnym, choć sama nie wiem mogłoby być wtedy wesoło
To nic strasznego, naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:16
-
nick nieaktualnyJa ja powiem tylko dzien dobry
Kciukam , kciugam i keglam Bisca
I spadam , bo poczulam sie ze ktos nas traktuje z gory
A my to glupie i sie nie znamy
Jestesmy gorsze
Sabina, iwcia77, macduska, krycha.stara, malgos741, BISCA, Aasiula, efcia, Magdala, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ciąża to ciąża, ma swoje prawa
No i wagę startową masz inną i nie masz cukrzycy...nie ma co się do mnie porównywać
Dawaj brzuchadorbie lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!