35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Mnie rozsmieszylas, ale ja mam tesciowa w domu, wiec leje z byle czego, bo chleje byle co
zapalę w twojej intencji jakieś świeczkikrycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bursztyn- trzymam. Aż mnie zmroziło jak przeczytałam co mu się stało. Zwizualizowałam to sobie i mnie też oko zabolało z wrażenia. Współczuję.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
300 km do szpitala to bardzo bardzo daleko.... Mój mąż jako Brytol powiedziałby, że po drodze należy się zatrzymać w pubie. A nuż w środku będzie lekarz?
oczywiście wiem że to nie jest śmieszne, sytuacja jest tragiczna. przepraszam.krycha.stara, Bursztyn, Bozia3, BISCA, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Polak powiedziałby, że po drodze należy zatrzymać się w kościeleMimbla wrote:300 km do szpitala to bardzo bardzo daleko.... Mój mąż jako Brytol powiedziałby, że po drodze należy się zatrzymać w pubie. A nuż w środku będzie lekarz?
oczywiście wiem że to nie jest śmieszne, sytuacja jest tragiczna. przepraszam.krycha.stara, Mimbla, Bursztyn, caffe, iwcia77, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Bozia, super! Gratuluję! Wiem co czujecie, bo my tak już 9 lat temu się zdecydowaliśmy.
A duża ta działka?
Bedziecie budowac od razu?
A Wy kupiliście dom - czy też praca od zera z budową? -
Mimbla wrote:300 km do szpitala to bardzo bardzo daleko.... Mój mąż jako Brytol powiedziałby, że po drodze należy się zatrzymać w pubie. A nuż w środku będzie lekarz?
oczywiście wiem że to nie jest śmieszne, sytuacja jest tragiczna. przepraszam. -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:27 arów - nie mamy na razie wystarczająco kasy na całą budowę. Wystawilismy mieszaknie do sprzedania - więc termin zależny od tego...jak się sprzeda - ruszamy z budową.
A Wy kupiliście dom - czy też praca od zera z budową?Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Podbijam post caffe. Muminek i dorbie, nie idzie Was odroznic, na smarkfonie zwlaszcza i jak sie ma wade wzroku do tego. Zrobcie cos z tym, poprosze
To na razie będzie bez. Wieczorem coś wymyślęmalgos741, Mimbla lubią tę wiadomość