35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie pomogę - ja się staram o dziecko - a nie zajmuje antykoncepcją...krycha.stara wrote:Nie wiem, czy to dobry moment, ale mam pytanie do konsylium:
Zmienilam godzine brania tabletek (antycznych) o jakies 12 godzin. Poprzednie opakowanie bralam o 20:00 i @ przylazila w niedziele pod wieczor. Wiec nowe opakowanie zaczelam o 7:00 w nadziei, ze potem @ przylezie w niedziele w ciagu dnia. Dobrze kombinuje?
(żart taki - nigdy nie łykałam antyków)
krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no bardzo ładny...
ale widzisz..do sypialni będziesz latać na górę - a ja czasami jestem tak zmęczona wieczorem- (wiesz prasowanie i inne obowiązki), że se przejdę tylko parę kroków i hyc do łóżka...
W sumie tak, my potrzebujemy znowu trochę miejsca oddzielnego (tego nad garażem) i chcemy żeby działki trochę zostało, bo wymarzyłam sobie sad na końcu działki, mam już też altanę i mały plac zabaw, więc dom musi być raczej w górę. Mam nadzieję, że na starość jakoś wlezę na ta górę
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
ja mam rozmiarówkę standardową, zytałam też co w tabeli rozmiarów zamieścili i wychodzi, że będzie ok. Zobaczymy. Zamówiłam.Bozia3 wrote:te z linku badury bardzo ładne,,,ale jak kupujesz wysyłkowo - to uważaj, bo oni mają zaniżoną numerację - jak ostatnio poszłam w lakierkach z Bursztynem na miasto...to mam rany do dziś...

a teraz poluje na te co poniżej, tylko mi ten "ćwiek" nie pasuje, bo nie lubię trochę
https://www.venezia.pl/czolenka-p-28023-161-14.17.161.html#
-
tezmi sie zawsze podobaly pietrowe, i w takim mieszkam, ale sypialnie mam na gorze na przeciwleglym koncu domu, kuchnia na dola na drugim koncu, i musze ilesset razy biegac z gory na dol, dla zdrowia niby dobre, ale nie chce mi sie, nie wspominajac o wnoszeniu czegosBozia3 wrote:no bardzo ładny...
ale widzisz..do sypialni będziesz latać na górę - a ja czasami jestem tak zmęczona wieczorem- (wiesz prasowanie i inne obowiązki), że se przejdę tylko parę kroków i hyc do łóżka...
wzielabym teraz parterowy
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
pobiegasz na budowie, to tłuszczyk zamienisz na mięśnie i wystąpisz w stringach bez problemuBozia3 wrote:ale kto to będzie myć? ja w stringach jakbym wyszła do okna...to wszyscy z okolicy uciekną...

A tak z drugie strony, to chłopa ie kusisz jakimiś zarąbistymi majtami?
-
a ja do dzis sie czuje winna, ze tak Cie gnalam przez miasto noca, serioBozia3 wrote:te z linku badury bardzo ładne,,,ale jak kupujesz wysyłkowo - to uważaj, bo oni mają zaniżoną numerację - jak ostatnio poszłam w lakierkach z Bursztynem na miasto...to mam rany do dziś...

mam tylko nadzieje ze gin&tonic troche znieczulil
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
eee ćwiek malutki - pikne są - bardzo lubię buty z venezii..caffe wrote:ja mam rozmiarówkę standardową, zytałam też co w tabeli rozmiarów zamieścili i wychodzi, że będzie ok. Zobaczymy. Zamówiłam.
a teraz poluje na te co poniżej, tylko mi ten "ćwiek" nie pasuje, bo nie lubię trochę
caffe lubi tę wiadomość
-
chłop to co innego...oswoił się ze mną...caffe wrote:pobiegasz na budowie, to tłuszczyk zamienisz na mięśnie i wystąpisz w stringach bez problemu

A tak z drugie strony, to chłopa ie kusisz jakimiś zarąbistymi majtami?
caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no bardzo ładny...
Masz rację Bozia. Ja mam w domu od parteru na samą górę 27 stopni. Nie liczac schodów do piwnicy i na strych.
Gdybym budowała własny dom byłby idealnie plaski. Żadnych schodów!
Bozia3, moremi, Dziobak, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ladne czolna, bardzo ladnecaffe wrote:ja mam rozmiarówkę standardową, zytałam też co w tabeli rozmiarów zamieścili i wychodzi, że będzie ok. Zobaczymy. Zamówiłam.
cwieczek malo widoczny
Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robie to czego Pani nasza nie lubi:-)
Bisca - mocno trzymam kciuki!
Sandra - przykro mi:-(
Simba - dobrze, ze dobrze ale nie rozumiem dlaczego Ty musisz placic alimenty jesli maz nie ma dochodow?
Bozia gratuluje dzialki, piekna! Kajtek - caly tatus.
Bursztyn - kciuki za meza - tez mialam taka przygode ale usuneli mi to cos po trzech dniach meczarni.
Krycha - wspolczuje ale dasz rade - zawsze tesciowa mozna zmienic.
Innych grzechow nie pamietam.
Bozia3, Bursztyn, macduska, caffe, ania.g, krycha.stara, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, efcia, Sabina, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość

upał jak jasna cholera. Poszłam na spacer z Marcelem i ledwo dowlekłam się z powrotem.