35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Nie wiem, czy to dobry moment, ale mam pytanie do konsylium:
Zmienilam godzine brania tabletek (antycznych) o jakies 12 godzin. Poprzednie opakowanie bralam o 20:00 i @ przylazila w niedziele pod wieczor. Wiec nowe opakowanie zaczelam o 7:00 w nadziei, ze potem @ przylezie w niedziele w ciagu dnia. Dobrze kombinuje?(żart taki - nigdy nie łykałam antyków)
krycha.stara, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no bardzo ładny...
ale widzisz..do sypialni będziesz latać na górę - a ja czasami jestem tak zmęczona wieczorem- (wiesz prasowanie i inne obowiązki), że se przejdę tylko parę kroków i hyc do łóżka...
W sumie tak, my potrzebujemy znowu trochę miejsca oddzielnego (tego nad garażem) i chcemy żeby działki trochę zostało, bo wymarzyłam sobie sad na końcu działki, mam już też altanę i mały plac zabaw, więc dom musi być raczej w górę. Mam nadzieję, że na starość jakoś wlezę na ta góręBozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:te z linku badury bardzo ładne,,,ale jak kupujesz wysyłkowo - to uważaj, bo oni mają zaniżoną numerację - jak ostatnio poszłam w lakierkach z Bursztynem na miasto...to mam rany do dziś...
a teraz poluje na te co poniżej, tylko mi ten "ćwiek" nie pasuje, bo nie lubię trochę
https://www.venezia.pl/czolenka-p-28023-161-14.17.161.html#Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no bardzo ładny...
ale widzisz..do sypialni będziesz latać na górę - a ja czasami jestem tak zmęczona wieczorem- (wiesz prasowanie i inne obowiązki), że se przejdę tylko parę kroków i hyc do łóżka...
wzielabym teraz parterowyBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale kto to będzie myć? ja w stringach jakbym wyszła do okna...to wszyscy z okolicy uciekną...
A tak z drugie strony, to chłopa ie kusisz jakimiś zarąbistymi majtami?Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:te z linku badury bardzo ładne,,,ale jak kupujesz wysyłkowo - to uważaj, bo oni mają zaniżoną numerację - jak ostatnio poszłam w lakierkach z Bursztynem na miasto...to mam rany do dziś...
mam tylko nadzieje ze gin&tonic troche znieczulil
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:ja mam rozmiarówkę standardową, zytałam też co w tabeli rozmiarów zamieścili i wychodzi, że będzie ok. Zobaczymy. Zamówiłam.
a teraz poluje na te co poniżej, tylko mi ten "ćwiek" nie pasuje, bo nie lubię trochę
https://www.venezia.pl/czolenka-p-28023-161-14.17.161.html#caffe lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:pobiegasz na budowie, to tłuszczyk zamienisz na mięśnie i wystąpisz w stringach bez problemu
A tak z drugie strony, to chłopa ie kusisz jakimiś zarąbistymi majtami?caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no bardzo ładny...
Masz rację Bozia. Ja mam w domu od parteru na samą górę 27 stopni. Nie liczac schodów do piwnicy i na strych.
Gdybym budowała własny dom byłby idealnie plaski. Żadnych schodów!Bozia3, moremi, Dziobak, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja mam rozmiarówkę standardową, zytałam też co w tabeli rozmiarów zamieścili i wychodzi, że będzie ok. Zobaczymy. Zamówiłam.
https://www.venezia.pl/czolenka-p-28023-161-14.17.161.html#
cwieczek malo widocznyBozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robie to czego Pani nasza nie lubi:-)
Bisca - mocno trzymam kciuki!
Sandra - przykro mi:-(
Simba - dobrze, ze dobrze ale nie rozumiem dlaczego Ty musisz placic alimenty jesli maz nie ma dochodow?
Bozia gratuluje dzialki, piekna! Kajtek - caly tatus.
Bursztyn - kciuki za meza - tez mialam taka przygode ale usuneli mi to cos po trzech dniach meczarni.
Krycha - wspolczuje ale dasz rade - zawsze tesciowa mozna zmienic.
Innych grzechow nie pamietam.
Bozia3, Bursztyn, macduska, caffe, ania.g, krycha.stara, kkisia, Aasiula, BISCA, moremi, efcia, Sabina, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość