X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tezmi sie zawsze podobaly pietrowe, i w takim mieszkam, ale sypialnie mam na gorze na przeciwleglym koncu domu, kuchnia na dola na drugim koncu, i musze ilesset razy biegac z gory na dol, dla zdrowia niby dobre, ale nie chce mi sie, nie wspominajac o wnoszeniu czegos
    wzielabym teraz parterowy

dlatego pytam Bozi, bo część znajomych mówi, że teraz by budowali parterowy, my na starość możemy się przenieść na dół do sypialni

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha - jakbys z powietrza zachodzila w ciaze to moze by mialo to znaczenie ( zmiana godz przyjmowania antykow) ale tak to nie rozumiem czego sie boisz. Najwyzej zaliczysz wpadke:-)

Bozia3, caffe, krycha.stara, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    dlatego pytam Bozi, bo część znajomych mówi, że teraz by budowali parterowy, my na starość możemy się przenieść na dół do sypialni
    A na gorze kto? Dzieci:-) ?

moremi lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A na gorze kto? Dzieci:-) ?

tak, ale zapowiedziałam mężowi, że musimy mieć dla kogo budować, bo on w sprawie invitro np. to ciężki do przekonania

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    jeśli podobają Ci się piętrowe i schody to nie problem, no to masz z głowy zastanawianie się.
    Nam się po prostu takie domy podobają - są duże, rozłożyste, ale niewysokie...i jeśli jest miejsce na działce - to czemu nie?
    Jeśli chodzi o koszt budowy - kalkuluje się to podobnie...
    Więc to po prostu kwestia gustu....:)

sandra80, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo ciekawe jak tam Bisca

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ladne czolna, bardzo ladne
    cwieczek malo widoczny
    ale ich nima :(

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    tak, ale zapowiedziałam mężowi, że musimy mieć dla kogo budować, bo on w sprawie invitro np. to ciężki do przekonania
    faceci mają zwykle z tym większy problem - bo to chyba jednak ambicjonalnie podchodzą...ale z czasem się przekona - jak będzie trzeba...
    widzisz Pan Polarowy tez się przekonał....

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no my musimy sprzedać jedno, a drugie wynajmiemy - żeby było na raty...cieszy mnie to - takie tworzenie od podstaw....tylko, trochę nerwów, czasu i kasy pochłania...:) My chcemy miec dom parterowy - bez poddasza...ale duży - 5 pokoi i salon...i weź tu znajdź projekt....no ale się znalazł...po kilku tygodniach poszukiwań...:)
    Super, też mi się podobają bungalowy, ale u nas plan zagospodarowania nrzucał uzytkowe poddasze i wtedy chcieliśmy miec poddasze. Teraz to mi się podobaja takie proste długie domy,jak stodoła bez wykuszy czy balkonów

moremi lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a ja do dzis sie czuje winna, ze tak Cie gnalam przez miasto noca, serio
    mam tylko nadzieje ze gin&tonic troche znieczulil
    ee no żart? następnym razem ubiorę trampki...i tak Cię przegonię w tych Twoich szpiluniach, że Ci dobry Boże nie pomoże...:) W ogóle, to musimy się bardziej naprasować i w jakimś większym gronie...:) Bo nam Kometa po jednym piwie uciekła...;)

Bursztyn, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Super, też mi się podobają bungalowy, ale u nas plan zagospodarowania nrzucał uzytkowe poddasze i wtedy chcieliśmy miec poddasze. Teraz to mi się podobaja takie proste długie domy,jak stodoła bez wykuszy czy balkonów
    też mi się stodoły podobają....:) ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego projektu.
    U nas plan zagospodarowania wymusza kąt nachylenia dachu 35 stopni...trochę takie grzyby powstają - no ale niech im będzie..no...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dorbie, czemu straszysz tą dziunią z awatara?
    Bo myliłam sie z Mimbi w smartfonach.
    Okropna jest, no nie? Wrr!!! ;-) :-) :-)
    w pracy jestem to nie moge zasmiecac kompa zdjęciami a czasu tez nie mam wiele ;-)

krycha.stara, moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej?

ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mi się stodoły podobają....:) ale jakoś nie znalazłam odpowiedniego projektu.
    U nas plan zagospodarowania wymusza kąt nachylenia dachu 35 stopni...trochę takie grzyby powstają - no ale niech im będzie..no...
    To gdy parterowy to jest ok. Unas tez kąt nachylenia był w war zabudowy ale chyba od 37-45stopni chyba jakos tak. I u nas musial byc dwuspadzisty

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Krycha - jakbys z powietrza zachodzila w ciaze to moze by mialo to znaczenie ( zmiana godz przyjmowania antykow) ale tak to nie rozumiem czego sie boisz. Najwyzej zaliczysz wpadke:-)
    wpadki sa chyba pożadane :-)

krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ee no żart? następnym razem ubiorę trampki...i tak Cię przegonię w tych Twoich szpiluniach, że Ci dobry Boże nie pomoże...:) W ogóle, to musimy się bardziej naprasować i w jakimś większym gronie...:) Bo nam Kometa po jednym piwie uciekła...;)
    hyhyhy a powinna już po pół piwa uciec.
    nie to, że mi się nie spodobałyście na tej pierwszej randce, wręcz przeciwnie... ale było "poszukiwany- poszukiwana".

Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ewentualnie dorbie wstawić tez możesz swoje uda...;)
    z celulitem :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    lepiej?
    jest i brzuch i cycki :)
    każdy zadowolony hehehe

dorbie, Aasiula, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę laski, bo mnie dzisiaj tak krzyż napiernicza, że już nie usiedzę dłużej przy kompie. muszę się położyć. a najlepiej zwinąć w kulkę i iść spać.

Bisca <3

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    O takim myślimy, chcę mieć taras zacieniony, chcemy go powiększyć o 1 metr, żeby salon i kuchnia były większe.

http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tamaryszkach-4-n/m8072114ad7d66
    My mamy w lukrecji ;-)
    A tamaryszki tez przerabialiśmy, bardzo sie nam podobaly, tyle, ze mamy wejscie od południa i chcieliśmy miec kuchnie z tyłu domu od pólnocy

Bozia3 lubi tę wiadomość

‹‹ 11333 11334 11335 11336 11337 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ