35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:My mamy w lukrecji

A tamaryszki tez przerabialiśmy, bardzo sie nam podobaly, tyle, ze mamy wejscie od południa i chcieliśmy miec kuchnie z tyłu domu od pólnocy
lecę do domu, później oblukam tą lukrecję
-
nick nieaktualnynasz jest ten http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lukrecji-3/m498828b307b1b tylko lustrzane odbicie. Powiem Wam, że jak kupowalismy projekt, to tej wersji nie było i my doprojektowaliśmy pokój nad garazem i ten korytarzyk pomiędzy sypialniami na górze, także ten projekt jest wzorowany na naszymsandra80 wrote:lecę do domu, później oblukam tą lukrecję

EDIT: i u nas jest 138m2 bo garaz jest powieszony i tym samym pokoj nad garazem jest większyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:25
moremi lubi tę wiadomość
-
tak bardzo nie chce mi się tłumaczyć o co mi wtedy chodziło ...
SolarPolar wrote:Robie to czego Pani nasza nie lubi:-)
Bisca - mocno trzymam kciuki!
Sandra - przykro mi:-(
Simba - dobrze, ze dobrze ale nie rozumiem dlaczego Ty musisz placic alimenty jesli maz nie ma dochodow?
Bozia gratuluje dzialki, piekna! Kajtek - caly tatus.
Bursztyn - kciuki za meza - tez mialam taka przygode ale usuneli mi to cos po trzech dniach meczarni.
Krycha - wspolczuje ale dasz rade - zawsze tesciowa mozna zmienic.
Innych grzechow nie pamietam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:11
nick nieaktualny, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia, gratuluje i niech budowa pójdzie gładko.
Ciekawe jak tam Bisca i Kapta. Mam nadzieje ze spakowała lapka i pokazuje dom Maksowi
Ugotowałam leczo i teraz mam watpliwości jaki po tym bedzie cukier. Dzis ide do diabetologia i ciekawe co mi powie
szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Melduje ze juz po

Wszystko poszlo planowo. Testowanie 26/09
Jeszcze raz wam dziekuje ze wsparcie. Jestescie wszystkie fantastyczne
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, moremi, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Dziobak, caffe, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, SolarPolar, Mimbla, beates, Magdala, nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, iwcia77, gretka, gosia7122, nick nieaktualny, megan8, Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo, testowanie w moje urodzinyBISCA wrote:Melduje ze juz po

Wszystko poszlo planowo. Testowanie 26/09
Jeszcze raz wam dziekuje ze wsparcie. Jestescie wszystkie fantastyczne
to musi byc dobry dzien
trzymam kciuki
nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z gorszych wiadomosci to nie mamy juz mrozakow. Z czterech, rozmrazanie przezyla tylko jedna blastka. To chyba nie najlepiej rokuje ...
Obawialam sie tego bo czytalam ze z blastek jest wiecej ciaz ale gorzej znosza odmrazanie.
Zawsze cos. Sorry Bozia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:16