35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:My mamy w lukrecji
A tamaryszki tez przerabialiśmy, bardzo sie nam podobaly, tyle, ze mamy wejscie od południa i chcieliśmy miec kuchnie z tyłu domu od pólnocy
lecę do domu, później oblukam tą lukrecję -
nick nieaktualnysandra80 wrote:lecę do domu, później oblukam tą lukrecję
EDIT: i u nas jest 138m2 bo garaz jest powieszony i tym samym pokoj nad garazem jest większyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:25
moremi lubi tę wiadomość
-
tak bardzo nie chce mi się tłumaczyć o co mi wtedy chodziło ...
SolarPolar wrote:Robie to czego Pani nasza nie lubi:-)
Bisca - mocno trzymam kciuki!
Sandra - przykro mi:-(
Simba - dobrze, ze dobrze ale nie rozumiem dlaczego Ty musisz placic alimenty jesli maz nie ma dochodow?
Bozia gratuluje dzialki, piekna! Kajtek - caly tatus.
Bursztyn - kciuki za meza - tez mialam taka przygode ale usuneli mi to cos po trzech dniach meczarni.
Krycha - wspolczuje ale dasz rade - zawsze tesciowa mozna zmienic.
Innych grzechow nie pamietam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:11
krycha.stara, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia, gratuluje i niech budowa pójdzie gładko.
Ciekawe jak tam Bisca i Kapta. Mam nadzieje ze spakowała lapka i pokazuje dom Maksowi
Ugotowałam leczo i teraz mam watpliwości jaki po tym bedzie cukier. Dzis ide do diabetologia i ciekawe co mi powieszczęśliwa 2, dorbie, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Melduje ze juz po
Wszystko poszlo planowo. Testowanie 26/09
Jeszcze raz wam dziekuje ze wsparcie. Jestescie wszystkie fantastycznekrycha.stara, dorbie, Natka_79, moremi, Reni, Aasiula, macduska, kkisia, ania.g, Dziobak, caffe, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, SolarPolar, Mimbla, beates, Magdala, Sabina, paszczakin, kapturnica, iwcia77, gretka, gosia7122, Mala79, megan8, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Melduje ze juz po
Wszystko poszlo planowo. Testowanie 26/09
Jeszcze raz wam dziekuje ze wsparcie. Jestescie wszystkie fantastyczneto musi byc dobry dzien
trzymam kciuki
krycha.stara, BISCA, ania.g, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z gorszych wiadomosci to nie mamy juz mrozakow. Z czterech, rozmrazanie przezyla tylko jedna blastka. To chyba nie najlepiej rokuje ...
Obawialam sie tego bo czytalam ze z blastek jest wiecej ciaz ale gorzej znosza odmrazanie.
Zawsze cos. Sorry Bozia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:16