35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bisca a chciałaś 2?
Nie? to przecież ten jeden teraz się przyjmie
Chcialam dwa ale w odstepie
Zeby ten sie okazal tym szczesliwym. Pozniej pomyslimy o rodzenstwieReni, krycha.stara, Aasiula, moremi, macduska, kkisia, ania.g, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, Bozia3, beates, Sabina, paszczakin, iwcia77, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Melduje ze juz po
Wszystko poszlo planowo. Testowanie 26/09
Jeszcze raz wam dziekuje ze wsparcie. Jestescie wszystkie fantastyczne
no to moze bedziemy jednak parOM
moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Z gorszych wiadomosci to nie mamy juz mrozakow. Z czterech, rozmrazanie przezyla tylko jedna blastka. To chyba nie najlepiej rokuje ...
Obawialam sie tego bo czytalam ze z blastek jest wiecej ciaz ale gorzej znosza odmrazanie.przetrzymała mrozenie, to wytrzyma zagniezdzanie i te 9 miesięcy
BISCA, krycha.stara, Aasiula, kkisia, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar, malgos741, Mimbla, Bozia3, Sabina, paszczakin, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wlasnie sprawdzilam ja mam tez 26 .09 testowac , po 10 dniach brania lutki a nie dziesiatego dnia jak napisalam
Psze Pani poprosze zmienic u mnie na 26.09
BISCA, krycha.stara, moremi, ania.g, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, Mimbla, iwcia77, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
Siedzę u cukrzyka, jak zwykle obsuwa
cukry podobno niezle wg pielęgniarki, no i kilogram mniej wg tutejszej wagi. Pani sie przejęła i spytała czy jem
moze stad sie bierze to moje gorsze samopoczucie ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 18:12
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Calkiem zwyczajnie
Bozia3, malgos741, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!