35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Mysmy się dziś wybrali na spacer z ciotka Simba. Piekly Was uszy?
malgos741, SolarPolar, BISCA, dorbie, Mimbla, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Tsh czy fsh?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:10
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kometa jesli chcesz by od razu zaczeli dzialac to zrob : inhibina B, Amh, białko wiążące hormony płcowe (SHBG), E2, FSH, LH, TSH, DHEAS, Testosteron, Anty-TPO, prolaktyne z testem metoclopramidem skroconym(MTC) - jesli masz masz ktores z badan z 3 miesiecy ( oprocz fsh, lh i estradiolu) to nie musisz robic. Ja dostalam taki zestaw na dzien dobry w Invikcie.
malgos741, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ty to zabiłaś mi ćwieka to też mogę zrobić, ale czy w 2dc? Kapta czy któraś z dziewczyn zna się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:12
malgos741, moremi, BISCA, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Polar dobrze że piszesz to se jutro walnę ale bez prolaktyny z testem bo to miałam zrobione...01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:W 2-5 dc najwazniejsze dla kazdego cyklu ( jesli sie bedziesz stymulowac hormonalnie) jest fsh, lh i estradiol - E2. Jesli nie robilas tarczycowych to tsh, anty tpo i ft3 i 4 tez by sie przydalo.
Polarku dzięki zrobię to wszystko... jak się damoremi lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:A tu zdjęcia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e84a48b6194.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af76af5499c0.jpg
oczywicie są tam też typowo ortopedyczne, ale te mi się strasznie podobały i w kapciach sopockich moje dzieci chodziły, skórzane z dziurkami i nózki sie nie pociły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efb231f2034e.jpg
Może jestem staroświecka, ale wolę taki eniż Befado czy tenisówki z gumową podeszwą
A ceny?
Ja znalazlam w necie firmę Emel z Częstochowy, ale ceny zwalają z nóg.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A ceny?
Ja znalazlam w necie firmę Emel z Częstochowy, ale ceny zwalają z nóg.dorbie, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Kometa jesli chcesz by od razu zaczeli dzialac to zrob : inhibina B, Amh, białko wiążące hormony płcowe (SHBG), E2, FSH, LH, TSH, DHEAS, Testosteron, Anty-TPO, prolaktyne z testem metoclopramidem skroconym(MTC) - jesli masz masz ktores z badan z 3 miesiecy ( oprocz fsh, lh i estradiolu) to nie musisz robic. Ja dostalam taki zestaw na dzien dobry w Invikcie.
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:O kuźwa... Niezły zestaw... I w dodatku... obcobrzmiący. Z 3 miesięcy mam tylko tsh i anty -tpo. Dużo tego na dzień dobry. Jestem ciekawa czy i mi taki zestaw zalecą. Zaraz sobie zobaczę te badania u mnie w labie czy robią.
ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Idę do nowego gina a chcę być przygotowana, nie chcę tracić już czasu a zaczął mi się w 17dc @ więc pora na wszystko..
Polarku dzięki zrobię to wszystko... jak się damalgos741 lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ide sie kapac, ale wroce, bo to forum dyskusyjne.
Niech kazdy pilnuje swojego ogrodka I bedzie git. A lekarze, czy tez inne grupy spoleczne zawsze obrabiaja dupy pacjentom I vice versa.
Rozsmieszylo mnie te larum o jeden gruby brzuch. Phi.
To dalej temat sie ciagnie? I to nie przeze mnie.
Preciez wczoraj niektore krzyczaly zeby sie nie powtarzac, zeby zamknac dyskusje. Zostala zamknieta. Dzis rano te same osoby + plus inne wyciagnely ja na nowo. Nie komentowalam, zrobily to za mnie dziewczyny-ktorym nota bene jeszcze raz dziekuje. Przez jakis czas byl spokoj. Przyszedl wieczor, znowu wyciagacie sprawe.
Czyli jednak lubicie dolewac oliwy do ognia? Nie ma sprawy, mozna zaczac jeszcze raz, tylko zeby pozniej nie bylo narzekania.
Podobnie z aluzjami, chyba lepiej napisac wprost.
Zdecydujcie sie moze.
Albo w jedna, albo w druga strone.