35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:To fsh i lh i estradiolu nie rob w 17 dc bo to nie ma sensu.
moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Kometa jesli chcesz by od razu zaczeli dzialac to zrob : inhibina B, Amh, białko wiążące hormony płcowe (SHBG), E2, FSH, LH, TSH, DHEAS, Testosteron, Anty-TPO, prolaktyne z testem metoclopramidem skroconym(MTC) - jesli masz masz ktores z badan z 3 miesiecy ( oprocz fsh, lh i estradiolu) to nie musisz robic. Ja dostalam taki zestaw na dzien dobry w Invikcie.
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Na AMH czeka się min 7 dni, nie zdązy do wizyty01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Ale dajesz się łatwo wkręcić
nie chodzi mi tyle o twoj post z "obrabianiem dupy" bo zauwazylam "" , no chyba ze sie myle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:48
-
sandra80 wrote:długo czekacie ja czekałam w Artemidzie 2 godziny01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Wiecie co? To może ja sobie zrobię amh i hormony z początku cyklu a niech mi ten lekarz powie co wg niego powinnam jeszcze zrobić. Bo pewnie też dostanę listę. I m też dostanie listę. Bo już zaczynam głupieć.
malgos741, Bursztyn, dorbie, Mimbla, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wiecie co? To może ja sobie zrobię amh i hormony z początku cyklu a niech mi ten lekarz powie co wg niego powinnam jeszcze zrobić. Bo pewnie też dostanę listę. I m też dostanie listę. Bo już zaczynam głupieć.
nie ma co robic na pale, badania sa cholernie drogie, u mnie poszlo 800 zl, robilam w diagnostyceComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wygrzebalam kartke ze skierowaniem na badani, poza klasycznym zestawem hormownow, o ktorych juz dziewczyny mowily, byl jeszcze: antygenom jajnika, cytomegalia i toxo01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
anna maria wrote:Ania ja bralam Methylodopa ,przeczytalam ze to jest polski dopegyt
anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:
Dzięki. Też nie źle. Za dużych się nie kupi, bo młodemu źle będzie się chodzić, a taki troche większe to na 3-4 miesiące wystarczą bo noga urośnie.
Nie urobię na te buty.
My młodemu kupiliśmy na zime takie:
http://www.emel.com.pl/PL/shoe,2065,3,0.html
Koleżanka w pracy mojego M sprzedała za 65zł prawie niechodzone.dorbie lubi tę wiadomość
-
Hela stoi sama bez podtrzymywania
,fajnie to wyglada jak lapie rownowage ,mam nadzieje ze za dwa miesiace napisze Hela chodzi sama
ania.g, mysza1975, Bursztyn, Dziobak, Magdala, Bozia3, iwcia77, malgos741, gosia7122, moremi, ComeToMeBaby, macduska, gretka, efcia, BISCA, kkisia, paszczakin, Mala79, caffe, SolarPolar, Simba, beates lubią tę wiadomość