35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ile bab na watku, tyle moze byc komentarzy na dany temat. Sila rzeczy sie pociagnie. Nie musisz przeciez do kazdego sie odnosic.
Ale nie wiem, czy ja z tych co rozumiem, czy wręcz przeciwnie.moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
A puchlas w upaly ? ,bo mi sie tak woda zatrzymywala ze jak mnie gin zobaczyl to sie przerazil ,stopy takie ze nie moglam w sandaly zmiescic i twarz strasznie spuchnieta
co ja przeszlam
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:57
-
Bursztyn wrote:widzac, ze sprawa zamknieta- bo sie kobity dopominaly- ty tez nie musisz
chyba ze nie zamknieta, wtedy rzeczywiscie....s i l a sie ciagnie
I ten komentarz akurat Ci sie udal. Masz racje. Nie musialam. Zrobilam to z przekory.iwcia77, moremi, dorbie, Dziobak, macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wiesz co jest najgorsze (moj m to wspanialy czlowiek )on ma na wszystko czas ,duuuuzzzoooo czasu ,a ja z tych co lubia teraz ,dzisiaj ,juzBursztyn wrote:u nas tylko zarowki, wszedzie, od 6 miesiecy
Bozia3, iwcia77, Bursztyn, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Lecę do spania bo mój już śpi...
Dobranoc.
A propos. Tez mialam raz taki wybryk z krwawieniem ni z gruszki ni z pietruszki w srodku cyklu. Pojecia nie mam co to bylo. Nastepne cycle juz byly regularne. Moze Ty czegos sie dowiesz.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bursztyn wrote:nie wiem czy wielokrotnie
co nie oznacza ze zawszekrycha.stara lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Heretyczka wrote:wróciłam z egzaminów i nie mam siły nadrabiać....chce tylko wiedziec jak tam Bisca?
Dobrze. Wrocila z jednym zarodkiem. Pozostale trzy nie przezyly rozmrazania niestety.BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:Iwcia a Twoj maly do chodzenia sie bierze ?
wielu mu wrozy, ze zacznie chodzic za momencikHeretyczka, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, Mala79, ania.g, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To super ,ja juz sie nie moge doczekac ,bo wtedy nie bede musiala Heli nosiciwcia77 wrote:i to jak! stoi przy szafkach, kanapie, przy krzeslach- caly szczesliwy ze on potrafi
wielu mu wrozy, ze zacznie chodzic za momencikiwcia77 lubi tę wiadomość