35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no, fakt, nie siedze i nie sledze
na szczescie nie
Jak w przedszkoluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:58
Dziobak, Magdala, ania.g, gretka, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wchodzi babcia do autobusu i pyta kierowcę:
- Synku chcesz orzeszka?
- Poproszę.
Na drugi dzień to samo, kierowca dostał orzeszka, ale mówi do
babci:
- To niech pani też zje.
- Chłopcze, ja już nie mam zębów.
Trzeci dzień znowu:
- Synku chcesz orzeszka?
Kierowca zaciekawiony pyta:
- Babciu, a skąd masz takie dobre orzeszki?
- Z Toffifee...Mimbla, iwcia77, anna maria, Magdala, moremi, paszczakin, kkisia, Bozia3, SolarPolar, gretka, Simba, krycha.stara, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To się odstosunkuj ode mnie. Masz dużą łatwość w ocenianiu innych - niezależnie czy chodzi o ich zachowanie czy wiedzę. Szkoda, że nie widzisz, że to Ty ciągniesz temat - odpowiadasz na każdy post, a dziewczyny już dawno podłapały, że się na to nabierasz. Mnie to już nudzi.
Jak w przedszkolu
nikogo nie ocenilam
nie, nie ja ciagne temat, ja go zamknelam wczoraj, a Ty m.in zaczelas na nowo dzisiaj, po co? Jezli ktos nie chce ciagnac tematu, to go nie otwiera, proste, a jesli to robi to moze sie spodziwac odpowiedzi
i tak, masz racje, nudne jak cholera
-
Przypomina mi sie jak moj Michal zajadl orzechy ,ktore lezaly na biurku i pyta kto zostawil te orzechy ,a Dawid (syn siortry )odpowiada ja wycyckalem je z czekolady
mieli w tedy po 14 lat
byly czasy
sandra80 wrote:Wchodzi babcia do autobusu i pyta kierowcę:
- Synku chcesz orzeszka?
- Poproszę.
Na drugi dzień to samo, kierowca dostał orzeszka, ale mówi do
babci:
- To niech pani też zje.
- Chłopcze, ja już nie mam zębów.
Trzeci dzień znowu:
- Synku chcesz orzeszka?
Kierowca zaciekawiony pyta:
- Babciu, a skąd masz takie dobre orzeszki?
- Z Toffifee...sandra80, Bursztyn, iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Len polski ma sie rozumiec
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 września 2015, 19:28
iwcia77, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Damy rade krotki kurs BHP i gra
dzis w autobusie jechal malenki chlopczyk, wygladal na tydzien, max. 2, oczywiscie nie jechal sam, tylko z rodzicami, ojciec go trzymal na rekach, wygladal jak kosmita, byl sliczny, i cos mi tak w klacie piknelo, pierwszy raz na widok obcego dziecka
czyzby to instynkt
eee...niemozliweanna maria, iwcia77, Mala79, SolarPolar, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Zaczyna sieBursztyn wrote:zalatwione
dzis w autobusie jechal malenki chlopczyk, wygladal na tydzien, max. 2, oczywiscie nie jechal sam, tylko z rodzicami, ojciec go trzymal na rekach, wygladal jak kosmita, byl sliczny, i cos mi tak w klacie piknelo, pierwszy raz na widok obcego dziecka
czyzby to instynkt
eee...niemozliweBursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość