35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:wydaje mi się że wieczorem tu jest chyba najciekawiej?
Wydaje Ci sie..
No ba.
Jeszcze jest fajnie jak nad nowymi sie pastwimy.Teraz I Ty mozesz. O ile kto przyjdzie, bo cos malo chetnych.
iwcia77, Mimbla, anna maria, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mowilam Ci juz, ze mnie bardzo rozsmieszaja Twoje posty? Fajnie, ze jestes.
Musze spac. Jakas lajza do gardla mi wlazla. Dobranoc wszystkim.
Ta lajza to bol rzecz jasna. Zeby nie bylo. No.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 września 2015, 19:28
anna maria, moremi, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:Ja ogladam seriale ,badz inne filmosy na laptopie ,odkad jest Hela tv nie ogladamy ,ewentualine m w nocy jak pchelka spi :-)ona nie zna telewizji
tv nie mamy od 6 miesiecy, zniknela kiedy pojawily sie zarowkianna maria, iwcia77, Mala79, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ja ogladam seriale ,badz inne filmosy na laptopie ,odkad jest Hela tv nie ogladamy ,ewentualine m w nocy jak pchelka spi :-)ona nie zna telewizji
ja bym nie mogla niczego zrobic bez pomocy peppy i " brainy Baby"Ivo z taka ciekawoscia oglada , ze az jestem w szoku
anna maria, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
Pwenie jak bym jej poscila bajke to tez by ogladala ,ale jak nie wie ze istnieje cos takiego to niech sobie lepiej ksiazeczki oglada ,a robi to chetnieiwcia77 wrote:to i zdrowo i dobrze dla Helci
ja bym nie mogla niczego zrobic bez pomocy peppy i " brainy Baby"Ivo z taka ciekawoscia oglada , ze az jestem w szoku
moremi, iwcia77, kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci ze miedzy nimi bylo zle ,nie wiem co sie stalo ze ona zmienila zdanie ,plus tego jest Taki ze maly bedzie z nami
,a ona cos knuje ja to cuje i bede ja obserwowac .
Bursztyn wrote:to chyba dobra widomosc jest?
nie wiem jakie uklady byly miedzy nimi, ale moze sie dogadaja, obyiwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość