35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Powiem Ci ze miedzy nimi bylo zle ,nie wiem co sie stalo ze ona zmienila zdanie ,plus tego jest Taki ze maly bedzie z nami
,a ona cos knuje ja to cuje i bede ja obserwowac .
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Powiem Ci ze miedzy nimi bylo zle ,nie wiem co sie stalo ze ona zmienila zdanie ,plus tego jest Taki ze maly bedzie z nami
mozenie bedzie tak zleanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczor
Przeczytalam cały dzien znaczy nadrobilam
Bursztyn dziekuje za kciuki
Wizyta owocna w konkrety, kregoslup caly do wymiany, bedzie naprawiany w dwoch etapach operacyjnych.
Cel jaki sobie postawilam po nich to przytyc przynajmniej 20kg! Tak 20 kg
Bo bardzo schudlam ostatnio (efekt uboczny przyjmowania lekow)
Dobrej nocy maszeruje spacComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:egzaminy dobrze, dzieki
ale gdyby cos poszło znowu nie tak to bedziesz znowu próbowac? (oby nie trzeba było)
Jasne, bez zastanowienia ide za ciosem i podchodze do drugiej procedury. Pierwszym razem wszystko poszlo tak gladko i latwo ze nie mam zadnych obaw.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:A puchlas w upaly ? ,bo mi sie tak woda zatrzymywala ze jak mnie gin zobaczyl to sie przerazil ,stopy takie ze nie moglam w sandaly zmiescic i twarz strasznie spuchnieta
co ja przeszlam
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Powiem Ci ze miedzy nimi bylo zle ,nie wiem co sie stalo ze ona zmienila zdanie ,plus tego jest Taki ze maly bedzie z nami
nie chcę CI nic radzić oczywiście - ale może niech spróbują razem - skoro jej tak zależy bardzo - ale osobno bez Was - to dorośli ludzie przecież...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 08:37
caffe, Mala79, ComeToMeBaby, Mimbla, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim
My po pierwszej nocy w domu. Mały ,żeby nie zapeszac budził sie do karmienia co2/3godziny z jednym dluzszym czuwnaiem kolo 3rano.Ale jakby tak miala nasza droga wyladac(wiem wiem marzy mi sie) to chodizlabym swieza i wyspana caly czas.
Niestety nie daje sobie rade ze sciagnieciem pokarmu z cyckow i dzis wyslalam chlopa po reczny laktator bo w odroznieniu od pierwszej ciazy z piersi pokarm wyplywa mi bardzo latwo wiec mysle ,ze z laktatorem bedzie szybciej by odciagac troche. Normalnie mam takie cycki ,ze moglabym wykarmic i 2ke spokojnie
Mam nadzieje ,ze jak pozalatwiamy urzedowe sprawy z meldunkami i innymi sprawami to bede miec wiecej czasu i pozagladam na zajecia
A jak na razie wiekszosc czasu wolnego spedzam wpatrujac sie w malego jak w obraz(przy wolnym momencie wgram pare zdjec Maksa )
No i powiem Wam ,ze starszy non stop z nim siedział wczoraj, takze na sprawdzian uczyl sie dopiero gdzies kolo 10tej wieczor bo sie nie mol skupic na niczym.
Pozdrawiam wszystkie razem i osobno muahh kochane
Kciuki zacisniete by ktos przejal moj cykl i tak jak ja cieszyl sie takimi chwilami z maluchemBozia3, Reni, Sabina, moremi, ania.g, caffe, gretka, malgos741, Mala79, ComeToMeBaby, kkisia, Mimbla, Magdala, SolarPolar, Dziobak, iwcia77, krycha.stara, anna maria, gosia7122, beates, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
BURSZTYN! Nie idź tą drogą! ZObaczysz, potem będą Ci wmawiać, że mogłabyś być dobrą animatorką dzieci
!!!!!
Bursztyn wrote:zalatwione
dzis w autobusie jechal malenki chlopczyk, wygladal na tydzien, max. 2, oczywiscie nie jechal sam, tylko z rodzicami, ojciec go trzymal na rekach, wygladal jak kosmita, byl sliczny, i cos mi tak w klacie piknelo, pierwszy raz na widok obcego dziecka
czyzby to instynkt
eee...niemozliweBozia3, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość