35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak to wygladalo 2 tyg temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eca2abd5e56.jpgDziobak, Mimbla, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, anna maria, Heretyczka, kkisia, paszczakin, Mala79, megan8, Niuta, ania.g, caffe, Bozia3, SolarPolar, krycha.stara, gosia7122, dorbie, beates, kapturnica, Mega, mama78, malgos741 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wiesz co jest najgorsze (moj m to wspanialy czlowiek )on ma na wszystko czas ,duuuuzzzoooo czasu ,a ja z tych co lubia teraz ,dzisiaj ,juz
dodatkowo chce wszystko robic sam, ale pracuje, czesto zagranica, a chalupa w strzepachanna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj z Hela probowalm buty se kupic ,ja przy regale a ona zapirdziela po calym sklepie i tam gdzie siegnie buty zwala z polek
,pani do mnie ;prosze przymiezac dalej ja posprzatam :-)po pewnym czasie pani juz nie sprzatala :-)nie nadazyla
Bursztyn, iwcia77, kkisia, ania.g, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wiesz co jest najgorsze (moj m to wspanialy czlowiek )on ma na wszystko czas ,duuuuzzzoooo czasu ,a ja z tych co lubia teraz ,dzisiaj ,juz
jak facet mówi, że coś zrobi to na pewno zrobi, nie trzeba mu przypominać...co pół rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:49
anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:polemizowalabym z tym wielokrotnie
paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny