35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak to wygladalo 2 tyg temu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eca2abd5e56.jpg
Dziobak, Mimbla, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, anna maria, Heretyczka, kkisia, paszczakin, Mala79, megan8, Niuta, ania.g, caffe, Bozia3, SolarPolar, krycha.stara, gosia7122, dorbie, beates, kapturnica, Mega, mama78, malgos741 lubią tę wiadomość
-
u mnie jest tak samoanna maria wrote:Wiesz co jest najgorsze (moj m to wspanialy czlowiek )on ma na wszystko czas ,duuuuzzzoooo czasu ,a ja z tych co lubia teraz ,dzisiaj ,juz

dodatkowo chce wszystko robic sam, ale pracuje, czesto zagranica, a chalupa w strzepach
anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj z Hela probowalm buty se kupic ,ja przy regale a ona zapirdziela po calym sklepie i tam gdzie siegnie buty zwala z polek
,pani do mnie ;prosze przymiezac dalej ja posprzatam :-)po pewnym czasie pani juz nie sprzatala :-)nie nadazyla
Bursztyn, iwcia77, kkisia, ania.g, caffe, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wiesz co jest najgorsze (moj m to wspanialy czlowiek )on ma na wszystko czas ,duuuuzzzoooo czasu ,a ja z tych co lubia teraz ,dzisiaj ,juz

jak facet mówi, że coś zrobi to na pewno zrobi, nie trzeba mu przypominać...co pół roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:49
anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
taaaaaa, bo siedzisz tutaj non stop i śledzisz moje poczynania. och i achBursztyn wrote:polemizowalabym z tym wielokrotnie

paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny