35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania u mnie zauwazylam ( wtedy)ze cisnienie jeden dzien bylo ok,potem wysokie jak ch...,mysle ze to bylo tez przyczyna poronienia .Zreszta mi nawet pozniej tabletka pod jezyk na zbicie nie pomagala .Te skoki to chyby nie sa zalezne od tego czy siedzimy i nic nie robimy ,czy ,tak mi sie zdaje .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:20
-
Bursztyn wrote:nie daje sie wkrecic, tylko pytam najspokojniej na swiecie czy ciagniemy dalej widzac, ze ktos przychodzi i nadal komentuje, zeby nie bylo niedomowien lub nadinterpretacji
Ile bab na watku, tyle moze byc komentarzy na dany temat. Sila rzeczy sie pociagnie. Nie musisz przeciez do kazdego sie odnosic.anna maria, moremi, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ile bab na watku, tyle moze byc komentarzy na dany temat. Sila rzeczy sie pociagnie. Nie musisz przeciez do kazdego sie odnosic.
chyba ze nie zamknieta, wtedy rzeczywiscie....s i l a sie ciagnie
-
anna maria wrote:Ja robie tak jezeli ktos mi cisnienie podnosi i cos do mnie pizdzi(chodzi o Forum ) ,to poprostu nie odpowiadam ,Mama mnie tego nauczyla ,robila tak z ojcem
anna maria lubi tę wiadomość
-
Lecę do spania bo mój już śpi...
moremi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Ania u mnie zauwazylam ( wtedy)ze cisnienie jeden dzien bylo ok,potem wysokie jak ch...,mysle ze to bylo tez przyczyna poronienia .Zreszta mi nawet pozniej tabletka pod jezyk na zbicie nie pomagala .Te skoki to chyby nie sa zalezne od tego czy siedzimy i nic nie robimy ,czy ,tak mi sie zdaje .Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Masz stalowe nerwy. Ja bym już z 20 obsikała.
BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:hahaha! dobre, szkoda tylko, ze nikt sie tej metody na forum nie uzywa
Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!