35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do nowe gina, dopiero zarejestruję się w poniedziałek bo ma wolne, dobra wiadomość jutro mogę zrobić badanie krwi za darmoszkę bo jest moja laborantka oprócz hormonów co jeszcze?
moremi, dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, Sabina, BISCA, iwcia77, gosia7122, kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:A kawe Moremi serwuje pyszna...
Dobrywieczor.
Jak tam Bisca?? Musze doczytac.
Małgoś, to dobra wiadomośćsame hormony powinny wystarczyć. No chyba że czujesz się osłabiona, to morfologię bym zrobiła.
dorbie, malgos741, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:pierwszy raz wyladowalm na tydzien w szpitalu w 12 tyg cisnienie 160/90
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hmm hmmm.
Czy i ja powinnam zrobić hormony z tego cyklu? Jutro będzie 2dc, a w 6dc klinika. Przyda im się to?
No właśnie Małgoś mi przypomnialas, że Amh miałam sobie zrobić.malgos741, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mam wyniki z diagnostyki. Obraz morfologii w zasadzie taki sam jak poprzednio, mocz ok, glukoza 82 ( więc ładnie po wieczornej gorącej czekoladzie) crp 0,43 ale w normie.
anna maria, malgos741, moremi, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Nie pamietam jak moje tab,sie nazywaly ale bralam 6 i pomagaly ,a na koncu to juz tragedia byla z cisnieniem
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 września 2015, 22:15
-
Haj laski co tam jak tam ??My dzis pierwszy dzien w domu i pierwsza noc przed nami.Ja ja sie ciesze ,ze juzjestem na sowim wyrku
Magdala, malgos741, ania.g, macduska, Bozia3, beates, anna maria, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, paszczakin, moremi, dorbie, BISCA, iwcia77, gretka, gosia7122, kkisia, Mala79, Magda*, megan8, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hmm hmmm.
Czy i ja powinnam zrobić hormony z tego cyklu? Jutro będzie 2dc, a w 6dc klinika. Przyda im się to?
No właśnie Małgoś mi przypomnialas, że Amh miałam sobie zrobić.ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Nie pamietam jak moje tab,sie nazywaly ale bralam 6 i chuja pomagaly ,a na koncu to juz tragedia byla z cisnieniem
dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ide sie kapac, ale wroce, bo to forum dyskusyjne.
Niech kazdy pilnuje swojego ogrodka I bedzie git. A lekarze, czy tez inne grupy spoleczne zawsze obrabiaja dupy pacjentom I vice versa.
Rozsmieszylo mnie te larum o jeden gruby brzuch. Phi.Dziobak, Mimbla, paszczakin, macduska, moremi, BISCA, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.