35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie może wstawisz swój brzuszek? Ja nie mam innej Mimblii. Nie wiem, co robić.
Bozia, my kupiliśmy dużo mniejszą działkę. Były mini-brzózki samosiejki w bardzo dużej ilości, musieliśmy to usuwać, rozkopać korzenie ...oczywiście za wiedzą i zgodą wójta.
Zostawiliśmy tylko parę większych sztuk które sobie będą rosły przy granicy. I dwie małe sosenki. Ale ogólnie temat budowy jest na rok przyszły, odsuwamy to w czasie:/. Też trzeba sprzedać najpierw pewne mieszkanie, ale idzie z tym jak po grudzie.krycha.stara, Bozia3, kkisia, moremi, iwcia77, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:awatar sie nie podoba?
To na razie będzie bez. Wieczorem coś wymyślę
Mam nadzieję, ze sie nie obraziłas
Możesz też wstawić swoje cyckiBozia3, krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Dorbie może wstawisz swój brzuszek? Ja nie mam innej Mimblii. Nie wiem, co robić.
Bozia, my kupiliśmy dużo mniejszą działkę. Były mini-brzózki samosiejki w bardzo dużej ilości, musieliśmy to usuwać, rozkopać korzenie ...oczywiście za wiedzą i zgodą wójta.
Zostawiliśmy tylko parę większych sztuk które sobie będą rosły przy granicy. I dwie małe sosenki. Ale ogólnie temat budowy jest na rok przyszły, odsuwamy to w czasie:/. Też trzeba sprzedać najpierw pewne mieszkanie, ale idzie z tym jak po grudzie.
A Wy macie działkę w okolicy Kraka czy Katowic?iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no my musimy sprzedać jedno, a drugie wynajmiemy - żeby było na raty...cieszy mnie to - takie tworzenie od podstaw....tylko, trochę nerwów, czasu i kasy pochłania...
My chcemy miec dom parterowy - bez poddasza...ale duży - 5 pokoi i salon...i weź tu znajdź projekt....no ale się znalazł...po kilku tygodniach poszukiwań...
gdyby mi kiedys wpadlo do glowy budowac, to tez chyba wybralabym taki
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no my musimy sprzedać jedno, a drugie wynajmiemy - żeby było na raty...cieszy mnie to - takie tworzenie od podstaw....tylko, trochę nerwów, czasu i kasy pochłania...
My chcemy miec dom parterowy - bez poddasza...ale duży - 5 pokoi i salon...i weź tu znajdź projekt....no ale się znalazł...po kilku tygodniach poszukiwań...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:awatar sie podoba, ale pierDoli się z Mimblą heheheh Weź tę babkę zrób na różowym tle i będzie git
Mam nadzieję, ze sie nie obraziłas
Możesz też wstawić swoje cyckiBursztyn, caffe, dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Fajny temat dziewczyny: budowa domu. Też mnie to czeka ale pewnie za około 3 lata, macie już projekty?
Bisca jest w trakcie pewnie
Bursztyn trzymam kciuki, mam nadzieję że to nic poważnego.
Bozia ale synek podobny do Ciebie
Krycha pomodlę się dziś w intencji piątku, cobyś spokojna i opanowana była.Bursztyn, krycha.stara, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia odnośnie domu to co przemawia za parterowym? My odrzuciliśmy ze względu na to że dach jest drogi i sporo działki zabiera (no Wy macie 23 ary to sporo), my mamy 14 arów. Szukamy z poddaszem użytkowym.
moremi lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nie wiem, czy to dobry moment, ale mam pytanie do konsylium:
Zmienilam godzine brania tabletek (antycznych) o jakies 12 godzin. Poprzednie opakowanie bralam o 20:00 i @ przylazila w niedziele pod wieczor. Wiec nowe opakowanie zaczelam o 7:00 w nadziei, ze potem @ przylezie w niedziele w ciagu dnia. Dobrze kombinuje?
Krystyna no nie pomogę nigdy tego cudu natury nie brałam.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
O takim myślimy, chcę mieć taras zacieniony, chcemy go powiększyć o 1 metr, żeby salon i kuchnia były większe.
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tamaryszkach-4-n/m8072114ad7d66Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:O takim myślimy, chcę mieć taras zacieniony, chcemy go powiększyć o 1 metr, żeby salon i kuchnia były większe.
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tamaryszkach-4-n/m8072114ad7d66
ładny domBozia3, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, moremi, iwcia77, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:O takim myślimy, chcę mieć taras zacieniony, chcemy go powiększyć o 1 metr, żeby salon i kuchnia były większe.
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-tamaryszkach-4-n/m8072114ad7d66ale widzisz..do sypialni będziesz latać na górę - a ja czasami jestem tak zmęczona wieczorem- (wiesz prasowanie i inne obowiązki), że se przejdę tylko parę kroków i hyc do łóżka...
Bursztyn, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:no i znalazlam czarne czółenka, które mi sie podobają i achoj
nie ma rozmiaru. I jak żyć, jak żyć?
iwcia77 lubi tę wiadomość