X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to w Invikcie? bo widziałam, że ludzi do pracy potrzebują, na recepcji też, więc może tam stał pan z ochrony? ;-)
    Chyba nie bo tam sa zapisy i stroju nie mial wskazujacego na funkcje ochronne:-) Dzisiaj jest Pani.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 11:53

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Reni nie wyobrazasz sobie jak ja sie boje usluszec ze to juz koniec.
    Misiek nie ma co się oszukiwać, że u CIebie to wygląda jak wygląda, ale któraś tu pisała niedawno, że udało się in vitro przy jakimś śmiesznym AMH 0,02 czy coś takiego..z własnego jajka...tak więc może jakiś lekarz podejmie się i u CIebie też się uda?

Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, sandra80, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Reni nie wyobrazasz sobie jak ja sie boje usluszec ze to juz koniec.

a w tle słychać było Elektryczne gitary

Miśku na litość bosko

SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaptu, Maksio cudny. Mnie juz nie przerazaja takie maluchy, wcale nie sa az takie delikatne kurczki z nich. I tak szybko to mija..

Solar, Kometa trzymam kciuki za postepy w akcji..

ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, SolarPolar, Reni, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    Dorbie, biedaku! Musisz zepchnąć część robót na synów, bo się wykonczysz przecież! Kocia kuweta obowiązkowo. Ty nie możesz tego robić i ch...! Że się chłopaki brzydza? Trudno. Dwa dni się pobrzydza, potem się przyzwyczaja. A jak będą protestować to wstawiasz kocia kuwete do ich pokojów i niech tam stoi. Długo nie wytrzymaja. Tak samo sprzątanie.
    Sory, ala ja bym powiedziała: Nie będzie posprzatane, nie idziesz na trening. ( bo to chyba kochają, co? ). A jak raz czy dwa opuszcza trening, to świat się nie zawali.
    Musisz być stanowcza, a nawet ostra jeśli trzeba, bo Ty jesteś najważniejsza. I Adaś!

paszczakin, Aasiula, Mimbla, ComeToMeBaby, macduska, moremi, ania.g, Bozia3, caffe, sandra80, kkisia, Mala79, iwcia77, gretka, kapturnica, gosia7122, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Maks cudny!
    Misiek, Kometa - brawo za ruchy, trzymam kciuki.
    Bożka, dom wasz fajowy. Mój kolejny nie bedzie miał też za cholerę schodów. Rozkład też super,ale pokoje dzieci jakieś takie nie za wielkie. 12 m to mało trochę chyba, co? Będziecie to zmieniać jakoś?

ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, a dlaczego ten post został usunięty? Takie info dostałam na maila.

ekstra :) masz słoneczko za duże okna :P
    Albo za nasrane w cytacie (Bozia się sama nie wymoderowała), albo co gorsza, za ciapate (też w cytacie). Hyhyhyhy

caffe lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ello!
    Dorbie, biedaku! Musisz zepchnąć część robót na synów, bo się wykonczysz przecież! Kocia kuweta obowiązkowo. Ty nie możesz tego robić i ch...! Że się chłopaki brzydza? Trudno. Dwa dni się pobrzydza, potem się przyzwyczaja. A jak będą protestować to wstawiasz kocia kuwete do ich pokojów i niech tam stoi. Długo nie wytrzymaja. Tak samo sprzątanie.
    Sory, ala ja bym powiedziała: Nie będzie posprzatane, nie idziesz na trening. ( bo to chyba kochają, co? ). A jak raz czy dwa opuszcza trening, to świat się nie zawali.
    Musisz być stanowcza, a nawet ostra jeśli trzeba, bo Ty jesteś najważniejsza. I Adaś!
    DZiobak brawo Ty !!

Dziobak, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    boże no jakie to małe
    ja się boję takich dzieci O.o czy można mieć swoje takie już 2 letnie? ale nie adoptowane
    No jasne że można, reklamy citroena nie widziałaś ;)

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

no bo Kaciało usunęłam posty z opisem domu, działki, projektów itp...:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kapta, Maks cudny!
    Misiek, Kometa - brawo za ruchy, trzymam kciuki.
    Bożka, dom wasz fajowy. Mój kolejny nie bedzie miał też za cholerę schodów. Rozkład też super,ale pokoje dzieci jakieś takie nie za wielkie. 12 m to mało trochę chyba, co? Będziecie to zmieniać jakoś?
    12 m wystarczy na pokój, gdzie ma być łóżko, biurko, regał i szafa na ciuchy....reszta domu wystarczająca dla wszystkich....:)ja nie mam zamiaru latać po 300 metrowej chałupie z mopem....taki był zamysł, żeby zmieścić się w 160 m. Nie chcę po prostu wielkiego domu....

ania.g, Dziobak, caffe, Mala79, Mimbla, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

caffe skasuj ten Twój post z moimi opisami ok? :)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    12 m wystarczy na pokój, gdzie ma być łóżko, biurko, regał i szafa na ciuchy....reszta domu wystarczająca dla wszystkich....:)ja nie mam zamiaru latać po 300 metrowej chałupie z mopem....taki był zamysł, żeby zmieścić się w 160 m. Nie chcę po prostu wielkiego domu....
    O tak, dobrze mówisz. 300m to masakra! Nie dość że sprzątania od jasnej ciasnej to jeszcze weź to zimą ogrzej.

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to w Invikcie? bo widziałam, że ludzi do pracy potrzebują, na recepcji też, więc może tam stał pan z ochrony? ;-)

gorzej jak się okaże że gin to też pan z ochrony ;)

iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Misiek nie ma co się oszukiwać, że u CIebie to wygląda jak wygląda, ale któraś tu pisała niedawno, że udało się in vitro przy jakimś śmiesznym AMH 0,02 czy coś takiego..z własnego jajka...tak więc może jakiś lekarz podejmie się i u CIebie też się uda?

ja to czytałam na wątku amh, dziewczyna przyjmowała dhea czy coś takiego

Bozia3 lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj mąż ma czarne włosy , moj kolor jest podrabiany bo blondynka jestem.Jak na razie sie wszyscy smieja ,że rosnie kopia Pawełka 8)
    Jest sliczny :-) zacalowalas? ;-) Maxa ;-)

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie przejmuj się podołasz przy swoim dziecku spokojnie.
    Kapta słodki jest Maks, jak patrzę na takie fajowe dzieci to się już trochę mniej tej laparo boję :)

moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Oj tam, dzieciaki sprzaja swoje pokoje same. ;-) U nas córka ma największą sypialnie ( ok. 25 m 2 ). Ma biurko, regaly, łóżko, kącik gościnny z sofa i stoliczkiem i 3 szafy. I nakazane dbanie o swoj pokoj, co robi. Odkurza, myje podłogi, okna.
    Adaś dostanie z kolei najmniejszą sypialnie, bo tam sprzatac jeszcze przez chwilę będziemy my. Chociaż on ostatnio bardzo ochoczo biega ze szmatką i miotła, a podczas kąpieli w wannie, zamiast się bawic, to myje gąbka wanne. Musi geny po ojcu ma! ;-)

dorbie, ania.g, Heretyczka, moremi, caffe, Simba, kkisia, Mala79, iwcia77, megan8, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jeszcze mój mąż wczoraj wymyślił że w sobotę wieczorem pojedzie sobie do brata na prasowanie i ja go odbiorę. No chyba cię pogięło mówię, (było ostrzej ale na forum nie mogę) nie dość że cały tydzień sama od 6 do 17 to w tą sobotę jeszcze szykuję wypieki na 8 urodziny młodszej w niedzielę. Do tego standardowe większe sprzątanie jak co tydzień. I co mam jeszcze po takim dniu sama z Marcelem wieczorem wojować. Na razie dał sobie spokój.
    No, super, ja tez uwielbiam tekst, odbierzesz mnie? I mam zaiwaniac ok 23-24.00 po chlopa. O,nie. Na szczęście teraz bardzo rzadko

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Osikałam test, ale niestety tym razem nic z tego. Do gina trzeba się umówić żeby obejrzał podwozie.

Sabina, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11349 11350 11351 11352 11353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ