35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Renek tak Ci sie wydaje.Jak urodzisz swoje to instynkt sam podpowiada jak się takim maluchem zająć.Inna sprawa jest z nie swoimi dziećmi wtedy człowiek naprawde sie boi
iwcia77, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Oj tam, dzieciaki sprzaja swoje pokoje same.
U nas córka ma największą sypialnie ( ok. 25 m 2 ). Ma biurko, regaly, łóżko, kącik gościnny z sofa i stoliczkiem i 3 szafy. I nakazane dbanie o swoj pokoj, co robi. Odkurza, myje podłogi, okna.
Adaś dostanie z kolei najmniejszą sypialnie, bo tam sprzatac jeszcze przez chwilę będziemy my. Chociaż on ostatnio bardzo ochoczo biega ze szmatką i miotła, a podczas kąpieli w wannie, zamiast się bawic, to myje gąbka wanne. Musi geny po ojcu ma!iwcia77, SolarPolar, Dziobak, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:sama se skasuj
wcześniej mnie nie pytałas o zdanie i tym samym Wypier Doliłaś se słoneczko
Simba, caffe, Mala79, dorbie, iwcia77, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moglas troche pomyslec tą swoją mózgownicą i dać mi słoneczko bez cytowania...a tak to tylko mi roboty przybywa...boszzzz co za towarzystwo.....
skoro jesteś Moderator, to se wymoderuj, wyryj albo wymaluj żeby Ci słoneczko zostałoiwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No coz skoro juz wszystko napisane, to mnie pozostaje sie tylko przywitac.
Guten tagania.g, macduska, caffe, kkisia, Bozia3, Sabina, dorbie, iwcia77, SolarPolar, krycha.stara, Aasiula, paszczakin, Dziobak, Mimbla, kapturnica, gosia7122, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta zdjecia Maksia slodkie, cudne
Co do balaganu, to chyba standard
Ja od początku tego roku szkolnego wprowadzilam zelazna zasade
Pieslaw obowiazek Syna w koncu sam go przyciagnal od Taty swojego
Wyjatek wyjscia, ktore sa w czasie lekcji lub gdy Go nie ma.
W pokojach niestety tez On sprzata,ja moge podpowiedziec jesli o czyms zapomni.
Mi zostaje lazienka i kuchnia bo tam duzo detrgentow sie uzywa...
No i wiadomo prasowanie mi zostaje:-)
ania.g, SolarPolar, kapturnica, Bursztyn, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:weź się noo, w końcu masz wolne
skoro jesteś Moderator, to se wymoderuj, wyryj albo wymaluj żeby Ci słoneczko zostało
jeśli w cytowanym poście jest coś do usunięcia..to nie można tego edytować - usunąc trzeba cytowany post i odpowiedź..... -
ku pokrzepieniu serca Miśka:
"Mój przypadek podważa chyba wszystkie teorie, ponad rok temu miałam badane Amh, wynik 0,02, przy fsh 6 i reszcie badań super, od tamtych badań wszystkie cykle miałam owulacyjne-książkowe. Problemem w moim przypadku były całkowicie ślepe jajowody. Kilka tyg temu przeszłam stymulację, wyprodukowaliśmy 5 embrionów, jestem w ciąży. Statystycznie mieliśmy 9 procent szans, także dziewczyny nie wierzcie tym numerkom! Suplementujcie Wit D, zdrowo jedzcie i ruszajcie się- czas można cofnąć! "ania.g, Sabina, dorbie, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, caffe, ComeToMeBaby, Aasiula, megan8, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:ku pokrzepieniu serca Miśka:
"Mój przypadek podważa chyba wszystkie teorie, ponad rok temu miałam badane Amh, wynik 0,02, przy fsh 6 i reszcie badań super, od tamtych badań wszystkie cykle miałam owulacyjne-książkowe. Problemem w moim przypadku były całkowicie ślepe jajowody. Kilka tyg temu przeszłam stymulację, wyprodukowaliśmy 5 embrionów, jestem w ciąży. Statystycznie mieliśmy 9 procent szans, także dziewczyny nie wierzcie tym numerkom! Suplementujcie Wit D, zdrowo jedzcie i ruszajcie się- czas można cofnąć! "
Ja z AMH 0,3 dwa razy zaszłam w ciążę, fakt, że raz poronienie i myślę, że z gorszej jakości zarodka, ale nigdy nie wiadomo czy bład podczas podziału czy jakośc jaja, czy coś innego zadziałalo. Ale AMH poniżej 0,4 to przedmenopauzalnemoremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie imprezowania mężów i przywozenia ich to przypomniało mi się jak jakieś 16 lat temu czekałam na mojego Waciaka dwie godziny w samochodzie a on się nie mógł zabrać z imprezy z kolegami.
Z potwornym bólem głowy i w 5 miesiącu ciaży.
Jakaż ja byłam wtedy głupia.Simba, dorbie, ania.g, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, Mimbla, kkisia, moremi, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ku pokrzepieniu serca Miśka:
"Mój przypadek podważa chyba wszystkie teorie, ponad rok temu miałam badane Amh, wynik 0,02, przy fsh 6 i reszcie badań super, od tamtych badań wszystkie cykle miałam owulacyjne-książkowe. Problemem w moim przypadku były całkowicie ślepe jajowody. Kilka tyg temu przeszłam stymulację, wyprodukowaliśmy 5 embrionów, jestem w ciąży. Statystycznie mieliśmy 9 procent szans, także dziewczyny nie wierzcie tym numerkom! Suplementujcie Wit D, zdrowo jedzcie i ruszajcie się- czas można cofnąć! "
Będzie mieć pięcioraczki?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Oj tam, dzieciaki sprzaja swoje pokoje same.
U nas córka ma największą sypialnie ( ok. 25 m 2 ). Ma biurko, regaly, łóżko, kącik gościnny z sofa i stoliczkiem i 3 szafy. I nakazane dbanie o swoj pokoj, co robi. Odkurza, myje podłogi, okna.
Adaś dostanie z kolei najmniejszą sypialnie, bo tam sprzatac jeszcze przez chwilę będziemy my. Chociaż on ostatnio bardzo ochoczo biega ze szmatką i miotła, a podczas kąpieli w wannie, zamiast się bawic, to myje gąbka wanne. Musi geny po ojcu ma!
Hmn, niekoniecznie jest pięknie i czyściutko na co dzieńKłębią się "koty" pod łóżkami
iwcia77, Dziobak, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W temacie imprezowania mężów i przywozenia ich to przypomniało mi się jak jakieś 16 lat temu czekałam na mojego Waciaka dwie godziny w samochodzie a on się nie mógł zabrać z imprezy z kolegami.
Z potwornym bólem głowy i w 5 miesiącu ciaży.
Jakaż ja byłam wtedy głupia.
Mój M w ogóle na żadne imprezy nie chodzi. A! On nie ma kumpli.
Mój M nie ma kumpli. Martwić się?
dorbie, iwcia77, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, megan8, paszczakin, Mimbla, kapturnica, Mala79, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny