X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Renek tak Ci sie wydaje.Jak urodzisz swoje to instynkt sam podpowiada jak się takim maluchem zająć.Inna sprawa jest z nie swoimi dziećmi wtedy człowiek naprawde sie boi 8)
    Fajny motyw był we wczorajszym odcinku Przyjaciółek, az sie popłakałam. Polecam

iwcia77, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Maks cudo! Słodziak do schrupania. Oj, już sie nie moge doczekać :-)

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe skasuj ten Twój post z moimi opisami ok? :)
    sama se skasuj :P wcześniej mnie nie pytałas o zdanie i tym samym Wypier Doliłaś se słoneczko :P

moremi, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oj tam, dzieciaki sprzaja swoje pokoje same. ;-) U nas córka ma największą sypialnie ( ok. 25 m 2 ). Ma biurko, regaly, łóżko, kącik gościnny z sofa i stoliczkiem i 3 szafy. I nakazane dbanie o swoj pokoj, co robi. Odkurza, myje podłogi, okna.
    Adaś dostanie z kolei najmniejszą sypialnie, bo tam sprzatac jeszcze przez chwilę będziemy my. Chociaż on ostatnio bardzo ochoczo biega ze szmatką i miotła, a podczas kąpieli w wannie, zamiast się bawic, to myje gąbka wanne. Musi geny po ojcu ma! ;-)
    nie chcę Cie straszyc..ale mój starszy syn tez uwielbial szmaty i mopy jak był mały....teraz niestety jak go kijem nie pogonię, to w syfie moze zyc tygodniami.....wiec ja jednak zostane przy tych 12m ;)

iwcia77, SolarPolar, Dziobak, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziobak kiedy podawac ten syfski holenderski drogi tran? rano, czy nie ma znaczenia?
    za małą butelczynę zapłaciłam 30 pare zeta...

iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    sama se skasuj :P wcześniej mnie nie pytałas o zdanie i tym samym Wypier Doliłaś se słoneczko :P
    moglas troche pomyslec tą swoją mózgownicą i dać mi słoneczko bez cytowania...a tak to tylko mi roboty przybywa...boszzzz co za towarzystwo.....

Simba, caffe, Mala79, dorbie, iwcia77, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moglas troche pomyslec tą swoją mózgownicą i dać mi słoneczko bez cytowania...a tak to tylko mi roboty przybywa...boszzzz co za towarzystwo.....
    weź się noo, w końcu masz wolne :)

skoro jesteś Moderator, to se wymoderuj, wyryj albo wymaluj żeby Ci słoneczko zostało :P

iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz skoro juz wszystko napisane, to mnie pozostaje sie tylko przywitac.
    Guten tag

ania.g, macduska, caffe, kkisia, Bozia3, Sabina, dorbie, iwcia77, SolarPolar, krycha.stara, Aasiula, paszczakin, Dziobak, Mimbla, kapturnica, gosia7122, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam!

Osikałam test, ale niestety tym razem nic z tego. Do gina trzeba się umówić żeby obejrzał podwozie.
    Idź i nie odkładaj na później.

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie no mąż przez tel znowu o sobotnim wieczorze. Myślał że nie pamiętam wczorajszej rozmowy czy co? Jaja sobie robi.

dorbie lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta zdjecia Maksia slodkie, cudne <3
    Co do balaganu, to chyba standard
    Ja od początku tego roku szkolnego wprowadzilam zelazna zasade
    Pieslaw obowiazek Syna w koncu sam go przyciagnal od Taty swojego
    Wyjatek wyjscia, ktore sa w czasie lekcji lub gdy Go nie ma.
    W pokojach niestety tez On sprzata,ja moge podpowiedziec jesli o czyms zapomni.
    Mi zostaje lazienka i kuchnia bo tam duzo detrgentow sie uzywa...
    No i wiadomo prasowanie mi zostaje:-)

ania.g, SolarPolar, kapturnica, Bursztyn, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    weź się noo, w końcu masz wolne :)

skoro jesteś Moderator, to se wymoderuj, wyryj albo wymaluj żeby Ci słoneczko zostało :P
    nie da się....piszę o tym po raz dziesiąty ....NIE ....DA...SIĘ
    jeśli w cytowanym poście jest coś do usunięcia..to nie można tego edytować - usunąc trzeba cytowany post i odpowiedź.....

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ku pokrzepieniu serca Miśka:

"Mój przypadek podważa chyba wszystkie teorie, ponad rok temu miałam badane Amh, wynik 0,02, przy fsh 6 i reszcie badań super, od tamtych badań wszystkie cykle miałam owulacyjne-książkowe. Problemem w moim przypadku były całkowicie ślepe jajowody. Kilka tyg temu przeszłam stymulację, wyprodukowaliśmy 5 embrionów, jestem w ciąży. Statystycznie mieliśmy 9 procent szans, także dziewczyny nie wierzcie tym numerkom! Suplementujcie Wit D, zdrowo jedzcie i ruszajcie się- czas można cofnąć! "

ania.g, Sabina, dorbie, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, caffe, ComeToMeBaby, Aasiula, megan8, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziobak kiedy podawac ten syfski holenderski drogi tran? rano, czy nie ma znaczenia?
    za małą butelczynę zapłaciłam 30 pare zeta...
    może być rano ale po jedzeniu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:

"Mój przypadek podważa chyba wszystkie teorie, ponad rok temu miałam badane Amh, wynik 0,02, przy fsh 6 i reszcie badań super, od tamtych badań wszystkie cykle miałam owulacyjne-książkowe. Problemem w moim przypadku były całkowicie ślepe jajowody. Kilka tyg temu przeszłam stymulację, wyprodukowaliśmy 5 embrionów, jestem w ciąży. Statystycznie mieliśmy 9 procent szans, także dziewczyny nie wierzcie tym numerkom! Suplementujcie Wit D, zdrowo jedzcie i ruszajcie się- czas można cofnąć! "

Ja z AMH 0,3 dwa razy zaszłam w ciążę, fakt, że raz poronienie i myślę, że z gorszej jakości zarodka, ale nigdy nie wiadomo czy bład podczas podziału czy jakośc jaja, czy coś innego zadziałalo. Ale AMH poniżej 0,4 to przedmenopauzalne

moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie imprezowania mężów i przywozenia ich to przypomniało mi się jak jakieś 16 lat temu czekałam na mojego Waciaka dwie godziny w samochodzie a on się nie mógł zabrać z imprezy z kolegami.
    Z potwornym bólem głowy i w 5 miesiącu ciaży.

Jakaż ja byłam wtedy głupia.

Simba, dorbie, ania.g, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, Mimbla, kkisia, moremi, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:

Po stymulacji 5 embrionów? A nie po in vitro?
    Będzie mieć pięcioraczki?

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oj tam, dzieciaki sprzaja swoje pokoje same. ;-) U nas córka ma największą sypialnie ( ok. 25 m 2 ). Ma biurko, regaly, łóżko, kącik gościnny z sofa i stoliczkiem i 3 szafy. I nakazane dbanie o swoj pokoj, co robi. Odkurza, myje podłogi, okna.
    Adaś dostanie z kolei najmniejszą sypialnie, bo tam sprzatac jeszcze przez chwilę będziemy my. Chociaż on ostatnio bardzo ochoczo biega ze szmatką i miotła, a podczas kąpieli w wannie, zamiast się bawic, to myje gąbka wanne. Musi geny po ojcu ma! ;-)
    U mnie tez sami sprzątają, ale!
    Hmn, niekoniecznie jest pięknie i czyściutko na co dzień :-) Kłębią się "koty" pod łóżkami ;-)

iwcia77, Dziobak, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W temacie imprezowania mężów i przywozenia ich to przypomniało mi się jak jakieś 16 lat temu czekałam na mojego Waciaka dwie godziny w samochodzie a on się nie mógł zabrać z imprezy z kolegami.
    Z potwornym bólem głowy i w 5 miesiącu ciaży.

Jakaż ja byłam wtedy głupia.
    Nooo :)

Mój M w ogóle na żadne imprezy nie chodzi. A! On nie ma kumpli.

Mój M nie ma kumpli. Martwić się?

dorbie, iwcia77, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, megan8, paszczakin, Mimbla, kapturnica, Mala79, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nooo :)

Mój M w ogóle na żadne imprezy nie chodzi. A! On nie ma kumpli.

Mój M nie ma kumpli. Martwić się?

Martw się! ;-)

To było daaawno. Teraz bym nie czekała ani chwili.

Simba, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 11350 11351 11352 11353 11354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ