35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:dziobak kiedy podawac ten syfski holenderski drogi tran? rano, czy nie ma znaczenia?
za małą butelczynę zapłaciłam 30 pare zeta.... A w jakim smaku ten tran? Kajtek chce go pić?
Møler tran w No kosztuje ponad 5 dych za 500 ml. -
Simba wrote:Od srody bedzie zostawial lisciki: Kocham cie. Co na obiad?
u niego jedzenie jest wysoko w hierarchii priorytetów.Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie czytam w Dzienniku Gazecie Prawnej, że w tej nowej ustawie o in vitro jest taki zapis, że dziecko będzie miało w USC wpisane, że jest z in vitro. Słyszałyście o tym? Nazwali to "urzędniczą bruzdą".
ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Miedzy innymi dlatego bardzo lubie tutaj mieszkac
Wszystkich gowno interesuje moje zycie
A odnośnie pani do sprzątania. Kiedy jeszcze ją miałam ( bo już jej nie mam) to otoczenie spojrzalo na mnie inaczej. Stalam się normalna. Bo to jest co najmniej dziwne, kiedy się ma dom, małe dziecko i pracę, a na dodatek sprząta w domu samemu. Totalnie odwrotnie niż u Waci.Simba, Bozia3, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny- odebrałam pocztę mailową.
nasza pani fotograf napisała, że nie mogła się powstrzymać, by nie przysłać nam paru zdjęć z pleneru. chodzi o ten militarny. pokażę na 3 minuty.Simba, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mnie też to kręci.
A odnośnie pani do sprzątania. Kiedy jeszcze ją miałam ( bo już jej nie mam) to otoczenie spojrzalo na mnie inaczej. Stalam się normalna. Bo to jest co najmniej dziwne, kiedy się ma dom, małe dziecko i pracę, a na dodatek sprząta w domu samemu. Totalnie odwrotnie niż u Waci.
czyli cywilizacja jeszcze do nas nie dotarłaDziobak lubi tę wiadomość
-
/ciach/
hyhyhyhy
szkoda, że nie przysłała tych z pomazanymi twarzami, jak się wygłupiamy. no będzie trzeba poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:52
Dziobak, paszczakin, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dziewczyny- odebrałam pocztę mailową.
nasza pani fotograf napisała, że nie mogła się powstrzymać, by nie przysłać nam paru zdjęć z pleneru. chodzi o ten militarny. pokażę na 3 minuty.
dawaj bo o 15.00 wychodzeComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mnie też to kręci.
A odnośnie pani do sprzątania. Kiedy jeszcze ją miałam ( bo już jej nie mam) to otoczenie spojrzalo na mnie inaczej. Stalam się normalna. Bo to jest co najmniej dziwne, kiedy się ma dom, małe dziecko i pracę, a na dodatek sprząta w domu samemu. Totalnie odwrotnie niż u Waci.
Tu niestety wszystko ludzi interesuje i dziwi.
A jaki był szok jak moja mama 20 lat temu kupiła sobie zmywarkę!
Jeszcze do niedawna nasza sasiadka twierdziła, że ze zmywarki to niehigieniczne mycie. Potem kupiła sobie własna i trzymała w spiżarce- bo wstyd.
Mówię Wam, ze tu jest inny swiat.Dziobak, Simba, Aasiula, Bozia3, Sabina, Mala79, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
fajna ta sesja Wasz Kometa.. ja lubie takie tematyczne..
przypomnialo mi sie, ze mialam sobie zrobic sesje wampirza z Adasiemale jeszcze nie wychudłam, musi poczekac, bo w sukience bede wygladac jak Buka, a nie wampir..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:58
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Mnie tez sie wydawalo, ze nie, ale skoro jest to koszt 3 butelek dobrego wina, to wole z tego zrezygnowac niz tracic czas na sprzatanie, prasowanie w weekendy - wole go spedzic z dziecmi.
Nie wiem ile w PL kosztuja Panie do sprzatania, tutaj to jest 9,50 EUR/godz, reszte doplaca Panstwo, a ja moge czesc tych wydatkow odpisac od podatkow.
Jesli w PL jest to koszt 15 zl za godzine to za 3 masz 45 zl (zrezygnuj z tranu)
Miesiecznie 90 zl.
to ja wole zrezygnowac z prasowania (tym zelazkiem), niz z wina
no i kogo tu oszukamy Simba- gdzie Ty z wina zrezygnowalas na rzecz sprzataczki..ComeToMeBaby, Simba, Bozia3, Sabina, SolarPolar, caffe, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to przez Ciebie i caffe...
caffe mnie przekonała do lasu, a Ty powiedziałaś, żebym spełniała marzenia - bo to realne jest..jak narzekałam, że mieszkam w mieście i marzy mi się dom pod lasem....no to Was posłuchałam i się to dzieje..a nie wierzyłam, że kiedyś się to uda...
i bardzo dobrze, bo mi to wyglada na miejsce, gdzie moze byc raj..Bozia3 lubi tę wiadomość