35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:I siedzi w metrze na przeciwko mnie prosie. Rzuje gumę tak jakby tydzień nic nie zarła,cały czas mlaszcze i strzela balony. Mam chęć podejść i ja strzelić w balona
Mogę?hahahaha
Jaka bedzie zdziwionaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:47
Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam dzis taki nawal pokarmu ,ze moglabym kurna zlobek wykarmic.Na szczescie reczny laktator z canpola za 60zeta daje rade.No i nie ma jak oklady z bialej zimnej kapusty.
Wkurza mnie tylko prawy cycek bo mi mimo scianiecia orzej zassac malego.Pocieszam sie ,ze nawal po kilku dniach sie normuje .Wiec sie odciagam co jakis czas jak dojna krowaReni, Aasiula, dorbie, ComeToMeBaby, ania.g, macduska, Mimbla, Mala79, moremi, iwcia77, Dziobak, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Reniek jebnij jej w tego balona tak zeby ma gebie jej sie przykleil
hahahaha
Jaka bedzie zdziwiona
Tak szybko żuje,że chyba głodna jest. A ja wiem czy mi ręki w kolanie nie odgryzie? !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:55
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale smartfon zmienia mi żuje na żyje i szału dostanę, wiec będzie rzuje. Niech mnie zaskarży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:54
kapturnica, dorbie, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny