35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak można kobiecie w ciąży wysypac cała pieprzniczkę do nalesników ze szpinakiem?
Żebym umarła przed rozwiązaniem? No jak można. A tak ich chwaliłamkapturnica, SolarPolar, Mimbla, moremi, iwcia77, Dziobak, kkisia, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jak można kobiecie w ciąży wysypac cała pieprzniczkę do nalesników ze szpinakiem?
Żebym umarła przed rozwiązaniem? No jak można. A tak ich chwaliłamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
badania w 2dc:
FSH 8,37 mIU/ml
[Faza folikularna 3,85 - 8,78]
LH 5,79 mIU/ml
[Faza folikularna 2,12 - 10,89]
Estradiol 47,01 pg/ml
[Faza folikularna 27 - 122]
Prolaktyna 36,75 ng/ml
[przed menopauzą 3,34 - 26,72 ] - w grudniu miałam 28,16
AMH - hormon antymillerowski 3,08 ng/ml
[36-40 lat - 0,03-7,15 ng/ml]
edit: dobrze liczę, że stosunek FSH do LH jest 1,44? Czytałam, że wynik w okolicach 1 jest dobry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 16:28
Mimbla, SolarPolar, malgos741, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kometa zdjecia sa
ZAJEBISTE!!!!! Naprawde pomyslowo i wygladacie na bardzo szczesliwych
a zobaczysz na moje wyniki, plizzz?o i widze Dorbie- jakieś konsylium będzie?
dżizas, ale mi ulżyło z tym AMH. środek normy, to nie jest chyba źle? mogłoby być więcej ale mam nadzieję, że jest dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 16:26
-
Pożarłam się z mężem. Wszedł do domu bez humoru. Od razu wiedziałam że chodzi mu o prasowanie w sobotę z bratem bo się do mnie nie odzywał. Jak zaczęłam z nim gadać to się okazało że w imprezie bierze udział również moja szwagieka. Ja nie jestem zaproszona bo jestem w ciąży i pewnie nie będę chciała iść( sam tak z góry założył), poza tym nie mamy co zrobić z Marcelem więc też z góry założył że to ja z nim zostanę a na dodatek jeszcze po niego przyjadę jak już się nawali. Powiedziałam mu ok, kupimy dziś 5 kg cukru,zawiesisz to sobie na brzuchu, pójdziesz z tym spać ale musisz być czujny w nocy bo Marcel się ostatnio budzi więc zapomnij o tym że będziesz wyspany. Wstaniesz o 5:30 żeby zdążyć się wykąpać zanim Marcel wstanie. Potem cały dzień będziesz zajmował się Marcelem robiąc zakupy, sprzątając i gotując obiad. Ja sobie w tym czasie zniknę z domu i wrócę o 17 żeby od razu paść na kanapę a ty dalej będziesz zajmował się dzieckiem. Potem ja go wykąpię ale to ty dasz mu kolację i położysz spać. A zapomniałam dodać że po tak lajtowym dniu powinien mieć jeszcze ochotę na sex.
Przykro mi że jest takim egoistą. Sama pojadę na wizytę do lekarza bo nie mam ochoty na jego towarzystwo.
Przepraszam za smucenie.dorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Bursztyn, SolarPolar, Mimbla, macduska, Mala79, caffe, gosia7122, moremi, anna maria, iwcia77, paszczakin, Dziobak, Simba, BISCA, Bozia3, Mega, mama78, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKometa
prolaktyna podwyższona pewnie doleczenia bo na czczo a nie po obciązeniu
AMH super
FSH górna granica
Hmn wg tych norm to ja się jeszcze mieszczę z AMH, ale wg podanych na moim a do tego sie trza odnosic z danego laboratorium to <0.4 okres menopauzalnyComeToMeBaby, SolarPolar, Mimbla, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pożarłam się z mężem. Wszedł do domu bez humoru. Od razu wiedziałam że chodzi mu o prasowanie w sobotę z bratem bo się do mnie nie odzywał. Jak zaczęłam z nim gadać to się okazało że w imprezie bierze udział również moja szwagieka. Ja nie jestem zaproszona bo jestem w ciąży i pewnie nie będę chciała iść( sam tak z góry założył), poza tym nie mamy co zrobić z Marcelem więc też z góry założył że to ja z nim zostanę a na dodatek jeszcze po niego przyjadę jak już się nawali. Powiedziałam mu ok, kupimy dziś 5 kg cukru,zawiesisz to sobie na brzuchu, pójdziesz z tym spać ale musisz być czujny w nocy bo Marcel się ostatnio budzi więc zapomnij o tym że będziesz wyspany. Wstaniesz o 5:30 żeby zdążyć się wykąpać zanim Marcel wstanie. Potem cały dzień będziesz zajmował się Marcelem robiąc zakupy, sprzątając i gotując obiad. Ja sobie w tym czasie zniknę z domu i wrócę o 17 żeby od razu paść na kanapę a ty dalej będziesz zajmował się dzieckiem. Potem ja go wykąpię ale to ty dasz mu kolację i położysz spać. A zapomniałam dodać że po tak lajtowym dniu powinien mieć jeszcze ochotę na sex.
Przykro mi że jest takim egoistą. Sama pojadę na wizytę do lekarza bo nie mam ochoty na jego towarzystwo.
Przepraszam za smucenie.Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
Fsh troche wysokie ale to jednorazowy wynik. Mysle ,ze wsio jest ok. stosunek lh do fsh troche kij bo wynosi 0,69 bo powinno byc kolo 1 w dobrym cyklu owulacyjnym.
Natomiast AMH jak najbardziej przyzwoite.Kura jeszcze z Ciebie ejstAasiula, ComeToMeBaby, Mimbla, dorbie, moremi, kkisia, malgos741, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Fsh troche wysokie ale to jednorazowy wynik. Mysle ,ze wsio jest ok. stosunek lh do fsh troche kij bo wynosi 0,69 bo powinno byc kolo 1 w dobrym cyklu owulacyjnym.
Natomiast AMH jak najbardziej przyzwoite.Kura jeszcze z Ciebie ejst -
Dzien dobry
Kaptur, Maks jest cudowny, mam wrazenie ze troche Ciebie przypomina
Kometa, bardzo ladne foty, wrzucilabys jeszcze w kiecce, bo mi sie podobaly te ktore mialas na telefonie
Ania, patent z 5 kg cukru- swietny,mam nadzieje ze chlopem sie wyjasni
Misiek, wierze ze wycisna z Ciebie to zlote jajko, i dasz rade, trzymam kciuki
Ewka, trzymaj sie tam i nie daj sie tesciowce
Szkolenie mielismy z terroru, zagrozenie cholernie wzroslo,nigdy wczesniej takich szkolen nie robili w poradniach ani innych tego typu instytucjach, przerazajaceComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, Mala79, iwcia77, ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kometa, bardzo ladne foty, wrzucilabys jeszcze w kiecce, bo mi sie podobaly te ktore mialas na telefonie
Szkolenie mielismy z terroru, zagrozenie cholernie wzroslo,nigdy wczesniej takich szkolen nie robili w poradniach ani innych tego typu instytucjach, przerazajace
dzięki. ale ty wiesz, że tamte to już się przeterminowały? hyhyhy
no tak, ty ich chyba nie widziałaś w pełnym formaciedaj mi chwilę. wrzucę na 3 minuty.
podziel się wiedzą ze szkolenia, przezorny zawsze ubezpieczonyBursztyn lubi tę wiadomość