35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja tez, bardzo
zarcie bedzie boskie na pewno
w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie
aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
chyba sie nie poznam
my się nie musieliśmy robić na hidu. może dlatego, że było półpolskie
ale dostałam kolorowe bransoletki (malutkie w obwodzie bo i hinduskie łapki malutkie, ledwie założyłam) i takie świecidełka do przyklejenia- na czoło czy na rękę. bajer takiBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez, bardzo
zarcie bedzie boskie na pewno
w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie
aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
chyba sie nie poznamBursztyn, iwcia77, Mimbla, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa na zdjecia niestety sie nie zalapalam ale z opisu innych moge przypuszczac ze sa sliczne
Ania nie denerwuj sie, jedz ze spokojem na wizyte o ile dobrze sie czujesz
Bursztyn super wesele sie szykuje u Was,juz za wczasu zycze udanej zabawy
Ja mam chwilowo wolne i czas na dokladne przeczytanie
Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Teraz w Empiku sa zlote, tygodniowe, zmywalne tatuaze a la bizuteria. Jak walniesz kilka pseudo bransoletek- naklejek - bedzie na bogato!
chociaz jesli o makijaz chodzi, to nie wyobrazam sobie siebie w ichnim makijazu, bede wygladac jak klaun
no nic, najwyzej zaslonie nie tylko wlosy ale i dziob ta chusta czy czyms i da radeMala79, Aasiula, iwcia77, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no, trza' bedzie se domalowac
chociaz jesli o makijaz chodzi, to nie wyobrazam sobie siebie w ichnim makijazu, bede wygladac jak klaun
no nic, najwyzej zaslonie nie tylko wlosy ale i dziob ta chusta czy czyms i da rade
hmmm... powinny być takie hinduskie makijażystki zarezerwowane dla takich Bursztynów jak tyżeby ładnie pomalować. Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała sobie ładnie wymalować wzorki hinduskie. Jeszcze nie wiadomo, czy nieodpowiednim rysunkiem nie wtopisz hehehe wiesz, symbole symbole i jeszcze raz symbole. bardzo delikatny temat.
Aasiula, Bursztyn, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahah koniecznie jak już będziesz taka wystylizowana to dawaj tu fotkę
hmmm... powinny być takie hinduskie makijażystki zarezerwowane dla takich Bursztynów jak tyżeby ładnie pomalować. Ja sobie nie wyobrażam, żebym miała sobie ładnie wymalować wzorki hinduskie. Jeszcze nie wiadomo, czy nieodpowiednim rysunkiem nie wtopisz hehehe wiesz, symbole symbole i jeszcze raz symbole. bardzo delikatny temat.
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mala79, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:No to teraz z czystym sumieniem moge napisac ze fotki rewelacja!
Sie zalapalam
Chociaż muszę przyznać , że tematy mundurowe nie kręcą mnie już jak kiedyś.
Ale Wasze fotki super wyszłyefcia, Mala79, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bursztyn wrote:nie no, wzorkow sobie nie bede malowac, chodzilo mi makijaz paszczy, one maja bardzo mocne, takie przeysowane, ale pieknie wygladaja, na mnie niekoniecznie bedzie to dobrze sie prezentowac, na bladym dziobie i w ogole, jestem antyteza hinduskiej urody, bedzie smiech na sali, ale to nic, ide w to, druga taka okazja moze sie juz nie trafic
, coś wymyslisz fajnego pewnie
Udanej zabawyBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Od srody bedzie zostawial lisciki: Kocham cie. Co na obiad?
efcia, iwcia77, SolarPolar, dorbie, Simba, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:/ciach/
hyhyhyhy
szkoda, że nie przysłała tych z pomazanymi twarzami, jak się wygłupiamy. no będzie trzeba poczekaćComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!