X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mój m właśnie się ubrał w mundur wyjściowy (czyli ten ze ślubu)... Mrrr... :)
    Poszedł na szpaler. Chłopaki teraz jeden po drugim zgapiają od niego ten szpaler, teraz jeden, a w przyszłym roku kolejny. A jeden, który już miał ślub stwierdził, że żałuje że nie zrobił na wojskowo. No- to chyba się wszystkim podobało. Fajnie.
    Ja kiedyś marzyłam o szpalerze, ale mój przecież w żadnym mundurze nie występuje. I tak nikt o tym nie wiedzial, ja zapomniałam, a znajomi zrobili nam szpaler pagajami :-)

Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hahaha tak :) my mamy takie zdjęcie ze sylwestra na Gubałówce, krótko po poznaniu się :) już wtedy mówiliśmy, że nasze dzieci będą miały przerąbane hyhyhy
    My mamy mnóstwo takich zdjęć z zębami na wierzchu :-D

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i sie spoznilam na foty :( faken! poprosze jutro , bo wieczorm wychodzimy :)

Burszta- ale zajefajnie z tym weselem hinduskim, zazdroszcze i tak jak pisza laski- rob foty i potem nam pokazesz :)

jak bylismy w Wietnamie to przez przypadek znalezlismy sie na wietnamskim weselu :)- wszyscy narabani jak meteoryty, panna mloda w zoltej sukni, nikt po angielsku nie gadal ale ugoscili nas ze ho, ho- dawali nam do jedzenia cos na ksztalt sushi i piwo z kostkami lodu- fuj! a zmusze fotki poszukac :)

Mala79, Aasiula, Bursztyn, moremi, anna maria, caffe, dorbie, kkisia, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia a Ivo na tym dolnym zdjeciu jak twardo siedzi
    Ale nawet gdy ma smoka w buzi widac jak Mu sie buzka cieszy i te puculki na policzkach:-) sie za <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:42

iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Iwcia a Ivo na tym dolnym zdjeciu jak twardo siedzi
    Ale nawet gdy ma smoka w buzi widac jak Mu sie buzka cieszy i te puculki na policzkach:-) sie za <3
    a widzialas kilka stron temu jak stoi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:50

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a widzialas kilka stron temu jak stoi?
    Wiesz, ze nie zawsze je zauwazam bo zalezy co mi w rece wpadnie na tym dzialam a na fonie sa bardzo podobne do siebie

Ide sie doszukac :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:55

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jaki on juz duży :) a jaki śliczny :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Iwcia jaki on juz duży :) a jaki śliczny :)
    dzieki Asiula :) Teraz to tylko na fotkach go bedziesz ogladala, bo juz nie zamierzam go ciagnac na nasze spotkania :) , bo nie posiedzimy , nie pogadamy itp . Cycka juz nie chce wiec zostanie z babcia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:01

dorbie, megan8 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dzieki Asiula :) Teraz to tylko na fotkach go bedziesz ogladala, bo juz nie zamierzam go ciagnac na nasze spotkania :) , bo nie posiedzimy , niepogadamy itp . Cycka juz nie chce wiec zostanie z babcia :)
    O nie :(
    Zabieraj ze sobą :) on taki kochany :)

iwcia77, Dziobak, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przegladalam fotki i znalazlam Ani Marcela jak stoi przy szafce i Bozi Kajtka jak siedzi na kocyku
    Ale Ivo hm nie znalazlam :-(

Co nie zmienia faktu, ze kazde z Waszych dzieci sa super slodkie i sliczne i moge sie na nie patrzec caly czas! O!

iwcia77, anna maria, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Przegladalam fotki i znalazlam Ani Marcela jak stoi przy szafce i Bozi Kajtka jak siedzi na kocyku
    Ale Ivo hm nie znalazlam :-(

Co nie zmienia faktu, ze kazde z Waszych dzieci sa super slodkie i sliczne i moge sie na nie patrzec caly czas! O!

mala79 to na stronie 11519 tu masz linka:

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,11519.html

dorbie, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczornie ;)
    Spuściłam krew... Polarku dziękuję za listę badań, zrobiłam wszystkie oprócz dwóch prolaktyny z obciążeniem bo to mam i inhibiny b... Amh zrobiłam i będę czekała 2 tygodnie.. aż się boję ...

ania.g, dorbie, anna maria, moremi, Aasiula, Mala79, kkisia, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Po tym jak posiedziałam z godzinę w sypialni czytając gazetę ( zostawiłam go z Marcelem) to przyszedł skruszony z przeprosinami. Mam jednak wrażenie że to było bardziej z jego strony wymuszone i nadal nic nie rozumie. W każdym razie uparł się żeby jechać na wizytę. W drodze powrotnej kupiłam 5 kg cukru, ale miał minę. Ku**a nie popuszczę bo jak nie przekona się na własnej skórze to nie zrozumie ( a pomysł nie jest mój, kiedyś taki żarcik po necie chodził)
    Wizyta. Julia nadal jest dziewczynką, dała się obejrzeć bardzo dokładnie z każdej strony. Rozwija się prawidłowo, waży 380g, wszystkie przepływy w normie. A najciekawsze jest to że moja blizna po ostatnim cc jakby się ładnie zespoliła. Nie wiadomo jak zniknęły dziurawce. Lekarz sam się dziwił. Powiedział że przede mną jeszcze względnie spokojne dwa miesiące i już nie powinnam nosić Marcela ani przeginać z porządkami ( wszystko słyszał mój mąż)Powiedział że jeśli mi się uda dotrwać do połowy stycznia to widzi mnie w szpitalu na cc 18 stycznia. Ja do niego że wolałabym 20 stycznia, on co chodzi z tym 20. No o to że mam trójkę dzieci urodzoną 20. Złapał się za głowę i śmiał. Więc data 20 stycznia bardzo prawdopodobna. Zapytałam go też o brak kontaktu z nim, miał głupią minę, tłumaczył się bez sensu i obiecał że to się więcej nie powtórzy. Zobaczymy. Ciśnienie jeśli znów tak się rozszaleje to mam zacząć brać dopegyt 3x2 a jak to nie starczy to są jeszcze inne leki.
    Mam super film z usg. Jak zaraz nie zasnę to zmienię zdjęcie w suwaku Julii.
    Chyba wsio :)

malgos741, kapturnica, moremi, Dziobak, macduska, Simba, dorbie, Mala79, Aasiula, kkisia, beates, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122, Bozia3, anna maria, iwcia77, caffe, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ąnia super wieści odnośnie dziecia ;) a męża trzeba podmusztrować ;)

Aasiula, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania super wiadomosci!!! Bardzo sie ciesze,ze z malutka wszystko ok 8)

Aasiula, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, super wieści :-)

Aasiula, ania.g, peppapig lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu bardzo sie ciesze ze malutka ładnie rośnie :)

Mala79, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż kazał mi zmienic to zdjęcie z neta, bo jest okropne. No to jest moje

ania.g, Mimbla, Aasiula, beates, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, moremi, Bozia3, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu z tym cukrem dobry pomysl,niech sie przekona jak to faktycznie jest, oby zrozumial czego Wam zycze
    Najwazniejsze, ze Julka prawidlowo sie rozwija no i z kruszynki urosnie na slodkiego niemowlaczka :-)

dorbie, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ale tak pod krzeselkiem Ivo sobie stoi co by lepiej mogl podziwiac mamuski pedicure (który ma swietny kolor) a Ivo to Slodziak, ktory wciąż sie cieszy i to jest w Nim najbardziej rozbrajajace!

‹‹ 11358 11359 11360 11361 11362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ