35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Mój m właśnie się ubrał w mundur wyjściowy (czyli ten ze ślubu)... Mrrr...
Poszedł na szpaler. Chłopaki teraz jeden po drugim zgapiają od niego ten szpaler, teraz jeden, a w przyszłym roku kolejny. A jeden, który już miał ślub stwierdził, że żałuje że nie zrobił na wojskowo. No- to chyba się wszystkim podobało. Fajnie.Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:hahaha tak
my mamy takie zdjęcie ze sylwestra na Gubałówce, krótko po poznaniu się
już wtedy mówiliśmy, że nasze dzieci będą miały przerąbane hyhyhy
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no i sie spoznilam na foty
faken! poprosze jutro , bo wieczorm wychodzimy
Burszta- ale zajefajnie z tym weselem hinduskim, zazdroszcze i tak jak pisza laski- rob foty i potem nam pokazesz
jak bylismy w Wietnamie to przez przypadek znalezlismy sie na wietnamskim weselu- wszyscy narabani jak meteoryty, panna mloda w zoltej sukni, nikt po angielsku nie gadal ale ugoscili nas ze ho, ho- dawali nam do jedzenia cos na ksztalt sushi i piwo z kostkami lodu- fuj! a zmusze fotki poszukac
Mala79, Aasiula, Bursztyn, moremi, anna maria, caffe, dorbie, kkisia, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia a Ivo na tym dolnym zdjeciu jak twardo siedzi
Ale nawet gdy ma smoka w buzi widac jak Mu sie buzka cieszy i te puculki na policzkach:-) sie za
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:42
iwcia77, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Iwcia a Ivo na tym dolnym zdjeciu jak twardo siedzi
Ale nawet gdy ma smoka w buzi widac jak Mu sie buzka cieszy i te puculki na policzkach:-) sie zaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:50
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a widzialas kilka stron temu jak stoi?
Ide sie doszukacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 19:55
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Iwcia jaki on juz duży
a jaki śliczny
Teraz to tylko na fotkach go bedziesz ogladala, bo juz nie zamierzam go ciagnac na nasze spotkania
, bo nie posiedzimy , nie pogadamy itp . Cycka juz nie chce wiec zostanie z babcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 20:01
dorbie, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dzieki Asiula
Teraz to tylko na fotkach go bedziesz ogladala, bo juz nie zamierzam go ciagnac na nasze spotkania
, bo nie posiedzimy , niepogadamy itp . Cycka juz nie chce wiec zostanie z babcia
Zabieraj ze sobąon taki kochany
iwcia77, Dziobak, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzegladalam fotki i znalazlam Ani Marcela jak stoi przy szafce i Bozi Kajtka jak siedzi na kocyku
Ale Ivo hm nie znalazlam
Co nie zmienia faktu, ze kazde z Waszych dzieci sa super slodkie i sliczne i moge sie na nie patrzec caly czas! O!iwcia77, anna maria, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Przegladalam fotki i znalazlam Ani Marcela jak stoi przy szafce i Bozi Kajtka jak siedzi na kocyku
Ale Ivo hm nie znalazlam
Co nie zmienia faktu, ze kazde z Waszych dzieci sa super slodkie i sliczne i moge sie na nie patrzec caly czas! O!
mala79 to na stronie 11519 tu masz linka:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/35,9,11519.htmldorbie, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie
Spuściłam krew... Polarku dziękuję za listę badań, zrobiłam wszystkie oprócz dwóch prolaktyny z obciążeniem bo to mam i inhibiny b... Amh zrobiłam i będę czekała 2 tygodnie.. aż się boję ...ania.g, dorbie, anna maria, moremi, Aasiula, Mala79, kkisia, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jestem. Po tym jak posiedziałam z godzinę w sypialni czytając gazetę ( zostawiłam go z Marcelem) to przyszedł skruszony z przeprosinami. Mam jednak wrażenie że to było bardziej z jego strony wymuszone i nadal nic nie rozumie. W każdym razie uparł się żeby jechać na wizytę. W drodze powrotnej kupiłam 5 kg cukru, ale miał minę. Ku**a nie popuszczę bo jak nie przekona się na własnej skórze to nie zrozumie ( a pomysł nie jest mój, kiedyś taki żarcik po necie chodził)
Wizyta. Julia nadal jest dziewczynką, dała się obejrzeć bardzo dokładnie z każdej strony. Rozwija się prawidłowo, waży 380g, wszystkie przepływy w normie. A najciekawsze jest to że moja blizna po ostatnim cc jakby się ładnie zespoliła. Nie wiadomo jak zniknęły dziurawce. Lekarz sam się dziwił. Powiedział że przede mną jeszcze względnie spokojne dwa miesiące i już nie powinnam nosić Marcela ani przeginać z porządkami ( wszystko słyszał mój mąż)Powiedział że jeśli mi się uda dotrwać do połowy stycznia to widzi mnie w szpitalu na cc 18 stycznia. Ja do niego że wolałabym 20 stycznia, on co chodzi z tym 20. No o to że mam trójkę dzieci urodzoną 20. Złapał się za głowę i śmiał. Więc data 20 stycznia bardzo prawdopodobna. Zapytałam go też o brak kontaktu z nim, miał głupią minę, tłumaczył się bez sensu i obiecał że to się więcej nie powtórzy. Zobaczymy. Ciśnienie jeśli znów tak się rozszaleje to mam zacząć brać dopegyt 3x2 a jak to nie starczy to są jeszcze inne leki.
Mam super film z usg. Jak zaraz nie zasnę to zmienię zdjęcie w suwaku Julii.
Chyba wsiomalgos741, kapturnica, moremi, Dziobak, macduska, Simba, dorbie, Mala79, Aasiula, kkisia, beates, SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, gosia7122, Bozia3, anna maria, iwcia77, caffe, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ąnia super wieści odnośnie dziecia
a męża trzeba podmusztrować
Aasiula, Mala79, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-