35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie śliczny brzuch
Kometa naprawdę masz fajne ciacho w domu, a wyniki super Ci wyszły, oprócz prolaktyny, amh rewelacja:)
Reni jak tam, walnełaś? Żyjesz?
Mimbla widzisz ja zrozumiałam dziś z tej gazety, że wszystkim dzieciom będą wstawiać w dokumenty in vitro.dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Bo taka jest prawda Aniu jakby nie patrzec to sa operacje i tworza sie zrosty i tym podobne rzeczy
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mala79 wrote:Fszyscy, no prawie
Jak film? Znaczy miejsce siedzace w kinie
kurczę, coś mi się dzieje z ovu. 3 razy się wylogowywałam, nic nie mogłam pisać.
dzięki, byliśmy na Więzień Labiryntu: próby ognia. Taki odmóżdżaczcoś pomiędzy science fiction i horrorem, kolejna część labiryntu. No nawet całkiem, ale nie wiem czy ten efekt nie był spotęgowany przez 3d. No, taki momentami mocny film- jak kto nie lubi zombiaków i tym podobnych to niech sobie odpuści.
megan8, dorbie, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Dorbie- ładnie rośnie! mąż miał rację- jak masz własny ciążowy to trzeba go pokazywać a nie ustawiać w awatarze jakieś podróbki
ania.g- super, że z małą ok i nadal jest mała a nie małyno i mąż nasłuchał się zaleceń, byle by je wziął do serca. Co zrobiłaś z tym cukrem??
czy to tylko taki straszak miał być?
dorbie, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kometa naprawdę masz fajne ciacho w domu, a wyniki super Ci wyszły, oprócz prolaktyny, amh rewelacja:)
no też mi się podoba
z amh to się bardzo cieszę. nieco spękałam, nigdy nie robiłam, nie miałam punktu odniesienia.
Małgoś, wspieram. Kurczę, 2 tygodnie czekania... Masakra. Nie wiem czemu są takie różnice. Gdzieś przeczytałam, że te co tak długo robią to robią metodą ręczną, a te szybkie- komputerową. Ale ile w tym prawdy? Nie wiem.
-
ComeToMeBaby wrote:Dorbie- ładnie rośnie! mąż miał rację- jak masz własny ciążowy to trzeba go pokazywać a nie ustawiać w awatarze jakieś podróbki
ania.g- super, że z małą ok i nadal jest mała a nie małyno i mąż nasłuchał się zaleceń, byle by je wziął do serca. Co zrobiłaś z tym cukrem??
czy to tylko taki straszak miał być?
dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dlatego już męczyłam gina żeby zaraz po porodzie wystawił mi receptę na antyki. Stwierdził że lepsza była by wkładka. Sama nie wiem byle skutecznie bo to już się niebezpieczne robi.
W sumie to diabli wiedza,
co najlepsze jest w temacie antykow
Ja sie nie wyznaje kompletnieania.g lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:kurczę, coś mi się dzieje z ovu. 3 razy się wylogowywałam, nic nie mogłam pisać.
dzięki, byliśmy na Więzień Labiryntu: próby ognia. Taki odmóżdżaczcoś pomiędzy science fiction i horrorem, kolejna część labiryntu. No nawet całkiem, ale nie wiem czy ten efekt nie był spotęgowany przez 3d. No, taki momentami mocny film- jak kto nie lubi zombiaków i tym podobnych to niech sobie odpuści.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja nie cierpię zombiaków ale widziałam pierwszą część to obejrzę następne.
co nas pozytywnie zaskoczyło- bo ja jestem uprzedzona do sekweli. Zazwyczaj wszystkie części są do siebie podobne i coraz głupsze, bo już nie wiadomo co wymyślać.
aaa, no i mi się osobiście podobał jeszcze ze względu na "krajobrazy"- lubię te klimaty. takie... urbexoweboszzzz.... gdybym była w takim miejscu- załadowałabym fotami pierdyliard kart pamięci mojej lustrzanki... ach- marzenie
byle w wersji bez zombiaków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 22:46
ania.g lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale czad..
Kometa dawaj więcej..
druga fota odjazdowa....
dzięki- na tej focie uwiesiłam się na m i przytknęłam swój nos do nosa m. hehehe mieliśmy ubaw, poza za 100 punktówBozia3, moremi, megan8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie mam więcej.
dzięki- na tej focie uwiesiłam się na m i przytknęłam swój nos do nosa m. hehehe mieliśmy ubaw, poza za 100 punktów
łapcie te chwile...to wasze 5 minut...Mala79, ComeToMeBaby, anna maria, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Czas udac sie w kraine snu
Dobrej nocy zycze
ja jeszcze chwilę będę to poczekam, może ktoś się jeszcze załapie na foty.
zrobię sobie jakąś mini kolację a potem do wyrka.moremi, Mala79, anna maria, megan8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ania super wiesci o Gina
, tak sie zastanawiam czy nie ma mozliwosci podwiazanai jajnikow po cc ,to jest 100 %.Tu w De mozesz to zrobic przy cc kosztuje 300e,a normalnie 700e,ja jak bym miala cc w miom szpitalu to mialm w karcie zaznaczone ze chce podwiazanie ,no ale nie stety wyladowalm w innym i cc na cito i takie tam...Rozmawialam z kobieta Polka dzieci rodzila w PL (ostatnie 20 lat temu ) 3 cesarki i podwiazali ja bez problemowo,moze to jest dobre rozwiazanie jezel niechce sie miec na 10000000000000% dzieci
iwcia77, ania.g, Mala79, efcia lubią tę wiadomość