35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ale postapilam odpowiedzialnie I nie chcialam zawozic malej (1 miesiac) zarazkow. Kto mnie pochwali I pocieszy.
A katar minie za jakieś siedem dni. Albo za tydzień
DobranocMagdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:dzięki
no też mi się podoba
z amh to się bardzo cieszę. nieco spękałam, nigdy nie robiłam, nie miałam punktu odniesienia.
Małgoś, wspieram. Kurczę, 2 tygodnie czekania... Masakra. Nie wiem czemu są takie różnice. Gdzieś przeczytałam, że te co tak długo robią to robią metodą ręczną, a te szybkie- komputerową. Ale ile w tym prawdy? Nie wiem.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magdala wrote:Slodkie na noc moze (I u mnie powoduje) klopoty ze snem. To jak chcesz.
Dobranoc.
Ja samotnie film obejrze o zagladzie Ziemi.
nieeeee... już mi się oczy zamykają
paMagdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dobranoc , jeszcze muszę wyprasować koszulę mężuśkowi na jutro....
Mimbla, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sandra80, sorry za opoznienie w odp, mialam dlugi dzien i padam na pysk...
Nie ma powodu do paniki...nie wiem jak teze autorzy tam postawili ale nos mi podpowiada ze taki pomysl bylby niezgodny z obowiazujaca konstytucja oraz prawem unijnym.to primo.
Chodzi w tym pomysle z usc jak rozumiem- jedynie o uregulowanie kwestii ojcostwa w razie dawstwa na rzecz np pary partnerskiej,lesbijskiej..Ja to tak widze:
Urzedasy probuja zwrocic na siebie uwage bo sa wybory.
Media probuja podkrecic temat .Sorry, ale moim zdaniem to jest problem "z czapy".
Od listopada bedzie bajzel z powodu wejscia w zycie akredytacji dla klinik inv.Osobiscie tego sie najbardziej boje:(.jak polskie usc beda mialy realizowac chore prawo...to ubedzie "polskich mlodych obywateli". Z urodzeniem i rejestracja przeniesiemy sie do Czech i.. Niemiec.
Postraszyc ludzi latwo, bo to zawsze dziala..moze frekwencja w wyborach urosnie;)iwcia77, Sabina, moremi, Bozia3, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Krycha- for you
szpileczki dla prawdziwej nioski
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01f77dca9984.jpgdorbie, Aasiula, macduska, ania.g, SolarPolar, Sabina, malgos741, kkisia, caffe, Mala79, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, paszczakin, krycha.stara, Mimbla, kapturnica, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Ania super wiesci o Gina
, tak sie zastanawiam czy nie ma mozliwosci podwiazanai jajnikow po cc ,to jest 100 %.Tu w De mozesz to zrobic przy cc kosztuje 300e,a normalnie 700e,ja jak bym miala cc w miom szpitalu to mialm w karcie zaznaczone ze chce podwiazanie ,no ale nie stety wyladowalm w innym i cc na cito i takie tam...Rozmawialam z kobieta Polka dzieci rodzila w PL (ostatnie 20 lat temu ) 3 cesarki i podwiazali ja bez problemowo,moze to jest dobre rozwiazanie jezel niechce sie miec na 10000000000000% dzieci
Poza tym ta metoda też nie daje 100%. Siostra mojego kolegi podwiązała sobie jajniki gdzieś za granicą. Jakieś półtora roku później zaszła w ciążę mając 45 lat. Teraz ma brykającą trzy latkę.dorbie, caffe, iwcia77, moremi, BISCA, kkisia, Mimbla, megan8, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Cześć
Sobota a tu ranne ptaszkimyślałam ze pośpie sobie, odbije to wstawanie do przedszkola a tu d..a. Oo, właśnie słyszę ze młody tez juz nie śpi
a w tyg obudzić go to masakra. Moze jeszcze zaśnie...
Jesien w sumie lubię, tylko ta ciemnica mnie wkurza. Chyba wszystko co fajne w życiu wydarzyło sie u mnie jesienią
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 07:06
ania.g, Aasiula, beates, Mala79, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, kkisia, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
O właśnie, Ania, super ze u malutkiej wszystko ok. Mam nadzieje ze maz przemyśli i zrozumie.
Znajoma mojej teściowej załatwiła sibie z moim ginem podwiązanie w trakcie cc, gdy zaskoczyła ich ciaza. Gin nie robił problemuania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Natka, wczoraj mówiłam lekarzowi że to rozwiązanie było by najlepsze ale kręcił nosem i zaczął gadać o wkładce. Pewnie jest to do załatwienia ale trzeba odpowiednio posmarować...
dorbie, iwcia77, Mala79, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Dzień dobry
Natka, wczoraj mówiłam lekarzowi że to rozwiązanie było by najlepsze ale kręcił nosem i zaczął gadać o wkładce. Pewnie jest to do załatwienia ale trzeba odpowiednio posmarować...na pewno prowadzili ciąże u niego czyli prywatnie, czy chciał cos ekstra to nie wiem. Teściowa nigdy mi nie mówiła ze bierze "podarki"
Powinnam wstać i iść upuścić krwi, tylko tak mi sie nie chce... -
Ja juz na nogach bo do Elbląga jedziemy
Nordic Walking , PUCHAR EUROPY 2015
Chłop idzie na 21 km a ja na 5 km
Bedzie zabawa
Trzymajcie kciugiania.g, SolarPolar, gretka, Sabina, malgos741, beates, dorbie, caffe, iwcia77, Mala79, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, sandra80, Natka_79, kkisia, paszczakin, Magdala, Mimbla, megan8, gosia7122, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam z rankiem
Asiula trzymammy dziś do Iławy na dwa dni popracować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:19
Aasiula, dorbie, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny