X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bry :-)
    Aasiula, powodzenia! Jak już zdobądziecie tego puchara to proszę fotografię :-D

Ja się lenię w łóżku przy kawce. Została jeszcze jedna mała czekoladka. Aaa nie -dwie. To nie będzie trzeba kroić na pół. Mogę się podzielić z m. Zasłużył - zrobił pyszną kawkę :-)
    Brakuje jeszcze "w łóżeczku", "słoneczko" i "mężuniuniu" :P

iwcia77, paszczakin, Magdala, Mimbla, Aasiula, BISCA, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, domowe ciasto... Marzy mi sie cos z owocami, najlepiej szarlotka... Moze lepiej pójdę ogarniać mieszkanie skoro i tak nie moge słodkiego.

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, Ty już w ciąży, to wiesz... nie przemęczaj się :)
    Beates, teraz też lenić się i dać spokojnie rozwijać się dzieciakowi :)

Aasiula, beates, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nic nie chce. Rozpierdziel w domu, że szok, a ja mam takiego lenia ;)
    Wczoraj polazłam na kijki, po drodze nagle się ściemniło, złapała mnie burza - zlało mnie do majtek XD Sąsied mnie widział jak pędziłam do domu i się z mnie śmiała, gupek! Ale się bałam, mówię Wam, ciemno, do domu daleko, dookoła pioruny "laskają" , ale miałam pietra!

caffe, Mala79, ania.g, moremi, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze Wam co zrobił mój ojciec :O
    Ojciec ma 72 lata i nie lada fantazję. Ostatnio bawił się z Młodą tak skutecznie, że musiałam z nim pojechać na sor, bo tak sobie potłukł pośladek XD Nie może chodzić, siadać, jest spuchnięty, na szczęście nie ma złamania, ale jest krwiak. Jak się nie wchłonie, to czeka go zabieg.
    A teraz - ta dam - jak do tego doszło: otóż dziadek z wnuczką zjeżdżali ze zjeżdżalni! A że tata już starszy, nie wstanie energicznie jak dziecko, to za każdym razem po prostu z tej zjeżdżalni spadał :) Co za typ... XD

krycha.stara, caffe, macduska, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, moremi, Mimbla, Bozia3, Aasiula, Reni, BISCA, gretka, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, peppapig, mama78, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wczoraj polazłam na kijki, po drodze nagle się ściemniło, złapała mnie burza - zlało mnie do majtek XD Sąsied mnie widział jak pędziłam do domu i się z mnie śmiała, gupek! Ale się bałam, mówię Wam, ciemno, do domu daleko, dookoła pioruny "laskają" , ale miałam pietra!

Tobie też? Siostro moja rodzona!

Dziadek wymiata! :-)

malgos741 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Brakuje jeszcze "w łóżeczku", "słoneczko" i "mężuniuniu" :P
    Ależ napisałam, że mała. Taka czekoladka - kostka. Coś jak pralinka. No.

Edit: Aaaa, budyń. Jeszcze kawka była. Dwukrotnie. Straciłam czujność z rana hyhy a bo my z m zawsze tak mówimy... (tu wpisalam jak mówimy, ale wykasowałam, bo Morka mogłaby nie znieść kolejnej kawki). :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 11:25

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Sprzatnelam chate. Adamsow brak. Zaczynam sie martwic... :-P
    A co ty się martwisz. Ciesz się. Najwyżej jutro zglosisz zaginięcie na policji. Albo za tydzień :-D

krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos sie znowu usuwa i to nie jestem ja..
    Melduje sie w 3 dniu zamykania klapy na kiblu. Syfow dalej brak.. ;)

U nas ciemnia jakas, istny Mordor.. Mlody wlasnie kima, sie zastanawiam, czy nie dolaczyc..

U mnie jest ten problem, ze cos mi sie chce, a nie wiem co.. Znaczy wiem, ze slonca mi sie chce, bo ja bez slonca kiepsko funkcjonuje, ale tez bym cos porobila fajnego. Moze sobie pojedziemy do Amsterdamu pojutrze..

Ania, ciesze sie, ze Julcia ładnie rosnie. Bo ja kiedys tez bede miec Julke. Co prawda mialam miec ja w tym miesiacu, bo byl seks wyluzowany, ale ta metoda chyba tez na mnie nie dziala ;)

krycha.stara, Sabina, moremi, Bozia3, ania.g, Aasiula, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Bardziej mnie sie o malzonka rozchodzi :-P

jego tez sie ostatnio chcialas pozbyc ;)

krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

A ja uwielbiam burze.. moze rzeczywiscie troche straszno, jak pizga kolo Ciebie, ale jakos tak ekscytujaco! ;)

ComeToMeBaby, moremi, Sabina, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast posprzatac siedze z Mlodym nad bransoletka, ktora sobie wypatrzyl do zrobienia z neta
    Znaczy sznurki, metalowe nakretki i takie tam...
    A na obiad wymyslilam pizze bo za duzo resztek w lodowce

krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jesli chodzi o sprzatanie, to dokonalam ostatnio epokowgo odkrycia. Otoz: syf przeszkadza jedynie mi, malzonek w ogole nie zwraca na to uwagi, nawet jak sie przykleja do podlogi. Wiec sprzatam tylko wtedy, jak juz zamykanie oczu nie pomaga ;-) W ogole to sie pozalic musze, bo on mi w ogole w sprzataniu nie pomaga, za to w brudzeniu jest swietny! :-P

No to zostaw karteczke, ze z powodu przyklejenia sie do roznych rzeczy w domu udalas sie do spa i zaczerpnac swiezego powietrza:-)

krycha.stara, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale przypomnialo mi sie, ze kredyt trza splacic :-P Jeszcze 30 lat sie pomecze ;-)
    Hahaha to dobrze, że ci się przypomniało

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty, Krycha, a może oni się wyprowadzili a tobie nie powiedzieli dokąd? :-P sprawdź czy są ubrania.

Mala79, krycha.stara, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ty, Krycha, a może oni się wyprowadzili a tobie nie powiedzieli dokąd? :-P sprawdź czy są ubrania.
    Nie stresuj dziewczyny!

krycha.stara, olala, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczyłam bielić krzesła do kuchni. Efekt mi się podoba :-)
    Teraz łazienka do ogarnięcia. Trzeba mlodemu miejsce robić.

Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, Aasiula, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej panny (na wydaniu chcialoby sie rzec) ;-)

Sloneczny ranek, ale kawe ja dopiero po obiedzie pije. Tak mam. Rano mi nie wchodzi.
    Dzis mam kolejny dzien lenistwa, ale na jutrzejszy powrot rodziny musze cos upichcic.
    Wiecie co? Odkad tesciowa jest u nas w domu chlop mi sie zepsul. Pyta mamusi gdzie co sie znajduje. U siebie. Wczoraj cebuli szukal. Wiedzial, ze w lodowce. Zajrzal. Nie znalaz I slysze 'Mamo, gdzie cebula?' I ta mu tlumaczy, ze z prawej strony na dolnej polce w woreczku. O.o Ze mna takich numerow nie odstawia nigdy.

krycha.stara, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Sabina, Mimbla, ania.g, Aasiula, megan8, BISCA, gosia7122, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ech, domowe ciasto... Marzy mi sie cos z owocami, najlepiej szarlotka... Moze lepiej pójdę ogarniać mieszkanie skoro i tak nie moge słodkiego.

No I musze piec. :-/ Dalabys spokoj no.

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Biedulko <3
    Na szczescie moj jak kot, zadnej nie slucha i swoimi drogami chodzi... :-P Ale zeby obca baba sie po kuchni krecila? Magdala, tak byc nie bedzie, zamki zmieniaj! ;-)

Ty u siebie zmienilas? Czy Ci sie nie kreci?

I wiesz, <3 dla Ciebie tez. Musimy sie wspierac w kryzysie, nie?

krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 11364 11365 11366 11367 11368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ