35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Bry
Aasiula, powodzenia! Jak już zdobądziecie tego puchara to proszę fotografię
Ja się lenię w łóżku przy kawce. Została jeszcze jedna mała czekoladka. Aaa nie -dwie. To nie będzie trzeba kroić na pół. Mogę się podzielić z m. Zasłużył - zrobił pyszną kawkęiwcia77, paszczakin, Magdala, Mimbla, Aasiula, BISCA, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca, Ty już w ciąży, to wiesz... nie przemęczaj się
Beates, teraz też lenić się i dać spokojnie rozwijać się dzieciakowiAasiula, beates, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyA mi się nic nie chce. Rozpierdziel w domu, że szok, a ja mam takiego lenia
Wczoraj polazłam na kijki, po drodze nagle się ściemniło, złapała mnie burza - zlało mnie do majtekSąsied mnie widział jak pędziłam do domu i się z mnie śmiała, gupek! Ale się bałam, mówię Wam, ciemno, do domu daleko, dookoła pioruny "laskają" , ale miałam pietra!
caffe, Mala79, ania.g, moremi, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNapisze Wam co zrobił mój ojciec
Ojciec ma 72 lata i nie lada fantazję. Ostatnio bawił się z Młodą tak skutecznie, że musiałam z nim pojechać na sor, bo tak sobie potłukł pośladekNie może chodzić, siadać, jest spuchnięty, na szczęście nie ma złamania, ale jest krwiak. Jak się nie wchłonie, to czeka go zabieg.
A teraz - ta dam - jak do tego doszło: otóż dziadek z wnuczką zjeżdżali ze zjeżdżalni! A że tata już starszy, nie wstanie energicznie jak dziecko, to za każdym razem po prostu z tej zjeżdżalni spadałCo za typ...
krycha.stara, caffe, macduska, ComeToMeBaby, Mala79, Magdala, moremi, Mimbla, Bozia3, Aasiula, Reni, BISCA, gretka, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, peppapig, mama78, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A mi się nic nie chce. Rozpierdziel w domu, że szok, a ja mam takiego lenia
Wczoraj polazłam na kijki, po drodze nagle się ściemniło, złapała mnie burza - zlało mnie do majtekSąsied mnie widział jak pędziłam do domu i się z mnie śmiała, gupek! Ale się bałam, mówię Wam, ciemno, do domu daleko, dookoła pioruny "laskają" , ale miałam pietra!
Tobie też? Siostro moja rodzona!
Dziadek wymiata!malgos741 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Brakuje jeszcze "w łóżeczku", "słoneczko" i "mężuniuniu"
Edit: Aaaa, budyń. Jeszcze kawka była. Dwukrotnie. Straciłam czujność z rana hyhy a bo my z m zawsze tak mówimy... (tu wpisalam jak mówimy, ale wykasowałam, bo Morka mogłaby nie znieść kolejnej kawki).Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 11:25
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Sprzatnelam chate. Adamsow brak. Zaczynam sie martwic...
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Ktos sie znowu usuwa i to nie jestem ja..
Melduje sie w 3 dniu zamykania klapy na kiblu. Syfow dalej brak..
U nas ciemnia jakas, istny Mordor.. Mlody wlasnie kima, sie zastanawiam, czy nie dolaczyc..
U mnie jest ten problem, ze cos mi sie chce, a nie wiem co.. Znaczy wiem, ze slonca mi sie chce, bo ja bez slonca kiepsko funkcjonuje, ale tez bym cos porobila fajnego. Moze sobie pojedziemy do Amsterdamu pojutrze..
Ania, ciesze sie, ze Julcia ładnie rosnie. Bo ja kiedys tez bede miec Julke. Co prawda mialam miec ja w tym miesiacu, bo byl seks wyluzowany, ale ta metoda chyba tez na mnie nie dziala
krycha.stara, Sabina, moremi, Bozia3, ania.g, Aasiula, gosia7122, malgos741, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A mi się nic nie chce. Rozpierdziel w domu, że szok, a ja mam takiego lenia
A ja uwielbiam burze.. moze rzeczywiscie troche straszno, jak pizga kolo Ciebie, ale jakos tak ekscytujaco!ComeToMeBaby, moremi, Sabina, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamiast posprzatac siedze z Mlodym nad bransoletka, ktora sobie wypatrzyl do zrobienia z neta
Znaczy sznurki, metalowe nakretki i takie tam...
A na obiad wymyslilam pizze bo za duzo resztek w lodowce
krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Jesli chodzi o sprzatanie, to dokonalam ostatnio epokowgo odkrycia. Otoz: syf przeszkadza jedynie mi, malzonek w ogole nie zwraca na to uwagi, nawet jak sie przykleja do podlogi. Wiec sprzatam tylko wtedy, jak juz zamykanie oczu nie pomaga
W ogole to sie pozalic musze, bo on mi w ogole w sprzataniu nie pomaga, za to w brudzeniu jest swietny!
No to zostaw karteczke, ze z powodu przyklejenia sie do roznych rzeczy w domu udalas sie do spa i zaczerpnac swiezego powietrza:-)krycha.stara, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skonczyłam bielić krzesła do kuchni. Efekt mi się podoba
Teraz łazienka do ogarnięcia. Trzeba mlodemu miejsce robić.Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, Mala79, Aasiula, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Hej panny (na wydaniu chcialoby sie rzec)
Sloneczny ranek, ale kawe ja dopiero po obiedzie pije. Tak mam. Rano mi nie wchodzi.
Dzis mam kolejny dzien lenistwa, ale na jutrzejszy powrot rodziny musze cos upichcic.
Wiecie co? Odkad tesciowa jest u nas w domu chlop mi sie zepsul. Pyta mamusi gdzie co sie znajduje. U siebie. Wczoraj cebuli szukal. Wiedzial, ze w lodowce. Zajrzal. Nie znalaz I slysze 'Mamo, gdzie cebula?' I ta mu tlumaczy, ze z prawej strony na dolnej polce w woreczku.Ze mna takich numerow nie odstawia nigdy.
krycha.stara, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Sabina, Mimbla, ania.g, Aasiula, megan8, BISCA, gosia7122, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natka_79 wrote:Ech, domowe ciasto... Marzy mi sie cos z owocami, najlepiej szarlotka... Moze lepiej pójdę ogarniać mieszkanie skoro i tak nie moge słodkiego.
No I musze piec.Dalabys spokoj no.
paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Biedulko
Na szczescie moj jak kot, zadnej nie slucha i swoimi drogami chodzi...Ale zeby obca baba sie po kuchni krecila? Magdala, tak byc nie bedzie, zamki zmieniaj!
Ty u siebie zmienilas? Czy Ci sie nie kreci?
I wiesz,dla Ciebie tez. Musimy sie wspierac w kryzysie, nie?
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.