35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe a wiecie jaka jest zaleta mieszkania z mężem w kawalerce? (hmm, jakoś ta nazwa teraz nieadekwatna)
Że jakby KTOŚ chciał się u nas zatrzymać to nie ma miejscakrycha.stara, moremi, Magdala, Mala79, Aasiula, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Skonczyłam bielić krzesła do kuchni. Efekt mi się podoba
Teraz łazienka do ogarnięcia. Trzeba mlodemu miejsce robić.
A bielisz w sensie malowania czy odbarwiania? Bo mi się bardzo odbarwiane drewno podoba, ale w ciazy to robić to chyba nie bardzo..moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A ja uwielbiam burze.. moze rzeczywiscie troche straszno, jak pizga kolo Ciebie, ale jakos tak ekscytujaco!
Magdala, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Poka! Też bym se coś pomalowala..
A bielisz w sensie malowania czy odbarwiania? Bo mi się bardzo odbarwiane drewno podoba, ale w ciazy to robić to chyba nie bardzo..
Cicho. Juz skonczylam, więc nawet jak nie wolno, to za późno. Dwa krzesla i na balkonie je robiłam.
Jeszcze nie pokażę, bo schną. Później tylko zostanie przetrzeć, żeby nadmiar wosku zetrzeć.
Efekt jest właśnie odbarwionego drewna - słoje są doskonale widoczne, ale drewno bielsze. Tylko szkoda że to sosna. Na innych byłoby to lepiej widoczne.
Poczka, poczkaj. A Ty przypadkiem w ciąży krzeseł ogrodowych nie malowałaś?Magdala, ania.g, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Kryzys to jest z migrantami, my mamy armagedon
A moja jak ostatnio obiad z ciastem zrobila, dostala zakaz tykania garow. Od syna
Nie smakowal mu obiad mamusiny?krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Znalazlam, znalazlam! Na jadlonomii. Fajna strona z zarciem.
Zrobie im jutro weganskie leczo z papryki, cukinii I pomidorow z wedzona papryka. I jakas kasza na stronie.
Kusila mnie Caponata, ale z tym poczekam az pojada. Zrobie w przyszly weekend.
krycha.stara, moremi, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Wolno, nie wolno, zarazki, sraski. A ile swinstwa w powietrzu lata, jak sie dechy od kibla nie zamknie?
I jakos wszyskie zyjo
Wszystkie juz zamykajo. Szkolenie bylo.krycha.stara, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Jeszcze takie jedno cos Wam chce (o)powiedziec. Adamsy przywiozly zdjecia z wakacji. Na tych zdjeciach jest kobieta o niesamowicie smutnych oczych. Niby sie usmiecha, ale usmiech nie dochodzi do oczu. Trzyma na niektorych zdjeciach niemowle na reku, ale nie jest to jej niemowle. Czuje z nia gleboka wiez, mimo, ze na zywo moze z raz ja widzialam...
Krycha, smutne to.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
krycha.stara wrote:Ale prawdziwe. Ona mi sie nigdy nie zwierzala, znam ja ledwo co. Ale te jej oczy... No jakbym qwa w lustro patrzyla!
Ja Cie rozumiem. Sama jeszcze nie mam tego, ale rozumiem. Tylko nie patrz w to lustro za czesto, co?krycha.stara lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Beates, pytaj
Jakby ktoś szukał dobrej książki, to Pochłaniacz i Okularnik Katarzyny Bonda-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to jestem
Było super !!
Bola mnie piszczele , i tyłek kurde ale od czego tyłek????? ,byłam grzeczna
Teraz ide sie posilić
Miłegokrycha.stara, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, ania.g, BISCA, moremi, Mala79, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wpadam przelotem miedzy jednym karmieniem a drugim .Cycki troche odpuscily ale ciagle siedze w kapuscie oblozona bo to pomaga .Lewy cyc daje sie we znaki bo maly ma problem z przyssaniem sie bo tak bywa napieta i odessanie laktatorem nie zawsze pomaga.Ale wtedy ratuje sie nakladka silikonowa i jakos nam idzie do przodu.Jest grzeczny i kochanychłopiec.
buzka
krycha.stara, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Bozia3, ania.g, BISCA, Mala79, gosia7122, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jeszcze takie jedno cos Wam chce (o)powiedziec. Adamsy przywiozly zdjecia z wakacji. Na tych zdjeciach jest kobieta o niesamowicie smutnych oczych. Niby sie usmiecha, ale usmiech nie dochodzi do oczu. Trzyma na niektorych zdjeciach niemowle na reku, ale nie jest to jej niemowle. Czuje z nia gleboka wiez, mimo, ze na zywo moze z raz ja widzialam...
Az mnie ciarki przeszly ,,,krycha.stara, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobry
Wpadam przelotem. Ciagle siedze w kapuscie.
buzka
To jakbysmy Ciebie szukaly?
Wybacz Kapta, ale samo mi pod palce weszlo.BISCA, kapturnica, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.