35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Dzień dobry!
Witam z rana !
U nas tez jesiennie juz od dawna. A w sklepach mozna juz kupic mikołaje i inne świąteczne gadzetyTutaj to najpierw znicze ale już 2 listopada na bank w sklepach będą stały choinki
Sabina, iwcia77, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Natka, wczoraj mówiłam lekarzowi że to rozwiązanie było by najlepsze ale kręcił nosem i zaczął gadać o wkładce. Pewnie jest to do załatwienia ale trzeba odpowiednio posmarować...
Jutro idę do gina niech mnie obejrzy i powie co się tam dzieje, bo ja ją czuję, a nie powinnam. Poza tym to wkurzają mnie plamienia z jej powodu. Najpierw pół roku coś leciało, ale to sobie tłumaczyłam, że akurat mnie widocznie dłużej musi się "uleżeć". Ale teraz to już raz jest dobrze, a potem nie wiadomo skąd znowu plamienia. Ciągły dyskomfort, czy coś się nie dzieje. Do tego ostatnio miałam infekcję dróg moczowych, czy co tam, ale byłam na antybiotyku. Teraz wcale tak komfortowo z tymi drogami nie mam i wiem, że coś się tam "tli". Nie wiem czy to od wkładki, ale tak podejrzewam. Tak więc jestem nastawiona na jej wyjęcie, zrobię to bez zastanowienia i żalu jesli taka będzie konieczność.
Pewnie przejdę na plastry, bo ja nie mogę antyków w formie tabletek. Taki urok.iwcia77, Mala79, moremi, macduska, Bozia3, Aasiula, kkisia, Sabina, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
witam sie, chce mi sie spac...a nie mam komu podrzucic Ivo...chyba zaczne chodzic spac razem z nim czyli o 9 to wtedy moze sie wyspie...uffa
Asiula- jakos nie widze was bez pucharukciukam i powodzenia
Mala79, Bozia3, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Już ozdoby świąteczne, mają tempo
Tutaj to najpierw znicze ale już 2 listopada na bank w sklepach będą stały choinki
Tak, dla mnie tez to stanowczo za wcześnie. Tu nie obchodzą dnia Wszystkich Świętych, więc moze dla tego tak wcześnie startują z mikołajami. Moze nie mają co na półkach postawić -
iwcia77 wrote:witam sie, chce mi sie spac...a nie mam komu podrzucic Ivo...chyba zaczne chodzic spac razem z nim czyli o 9 to wtedy moze sie wyspie...uffa
Asiula- jakos nie widze was bez pucharukciukam i powodzenia
Ja śię bardzo chętnie nim zaopiekuje
Mogę nawet przez najblizsze 18 lat
Przesłać Ci adres ?
moremi, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, ania.g, Mimbla, Aasiula, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ania, ja akurat wkładki mam dość, szczególnie ostatnio.
Jutro idę do gina niech mnie obejrzy i powie co się tam dzieje, bo ja ją czuję, a nie powinnam. Poza tym to wkurzają mnie plamienia z jej powodu. Najpierw pół roku coś leciało, ale to sobie tłumaczyłam, że akurat mnie widocznie dłużej musi się "uleżeć". Ale teraz to już raz jest dobrze, a potem nie wiadomo skąd znowu plamienia. Ciągły dyskomfort, czy coś się nie dzieje. Do tego ostatnio miałam infekcję dróg moczowych, czy co tam, ale byłam na antybiotyku. Teraz wcale tak komfortowo z tymi drogami nie mam i wiem, że coś się tam "tli". Nie wiem czy to od wkładki, ale tak podejrzewam. Tak więc jestem nastawiona na jej wyjęcie, zrobię to bez zastanowienia i żalu jesli taka będzie konieczność.
Pewnie przejdę na plastry, bo ja nie mogę antyków w formie tabletek. Taki urok.wkładasz na 21 dni, nie widać na zewnątrz, jak przeszkadza przy stosunku, to wyciągasz, ale na co dzień niewyczuwalne. I można przy tym pić, nie osłabia dzialnia zadna biegunka czy rzyganie.
caffe, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:Ania, ja akurat wkładki mam dość, szczególnie ostatnio.
Pewnie przejdę na plastry, bo ja nie mogę antyków w formie tabletek. Taki urok.
Juz kiedyś ten temat się pojawił na forum. Ostatnio podpytalam gina na temat plamien przy wkladce. Mówił, ze część kobiet tak własnie reaguje i nic się na to nieoradzi. Po prostu ta metoda antykoncepcji nie jest dla kazdej idealna. Jak kazda inna zresztą.
Moja kolezanka ma chyba taka jak Caffe i sobie chwali. Ja miałam wkladkę terapeutycznie. Nigdy więcej. Caly czas mialam plamienia, upławy i uczucie jakby moja macica usiłowała się jej pozbyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:37
Mala79, caffe, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, ania.g, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, zieew
Za oknem piekne slonce
Moje dziecko od ponad godziny bryka z psem na dworze
A ja zabieram sie za sprzatanie kuchni i łazienki
I nie mam pomyslu co dzisiaj na obiad zrobic? Jakis pomysl?
Aasiula powodzenia w zawodach, bawcie sie i korzystajcie poki macie na to chęci
Milej sobotyAasiula, ania.g lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Spróbuj nuvaring. Mi pasowały
wkładasz na 21 dni, nie widać na zewnątrz, jak przeszkadza przy stosunku, to wyciągasz, ale na co dzień niewyczuwalne. I można przy tym pić, nie osłabia dzialnia zadna biegunka czy rzyganie.
Podpytam gina. I w ogóle zapytam co mi może zaproponować, bo łażenie z nalepionymi plastrami też mi się nie uśmiecha.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Juz kiedyś ten temat się pojawił na forum. Ostatnio podpytalam gina na temat plamien przy wkladce. Mówił, ze część kobiet tak własnie reaguje i nic się na to nieoradzi. Po prostu ta metoda antykoncepcji nie jest dla kazdej idealna. Jak kazda inna zresztą.
Moja kolezanka ma chyba taka jak Caffe i sobie chwali. Ja miałam wkladkę terapeutycznie. Nigdy więcej. Caly czas mialam plamienia, upławy i uczucie jakby moja macica usiłowała się jej pozbyć.macduska lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Kocham soboty. Jeszcze w pizamie i przy kawie.
Dzisiaj odnawiamy kuchnie. Granitowy blat (ktorego nienawidze, bo wyglada jak pomnik cmentarny hihi) pokrywamy betonem mineralnym ( taki dekoracyjny) a szafki malujemy na bialo. Juz sie nie moge doczekac efektu.
Aasiula, podziwiam zapalbeates, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, Mala79, paszczakin, ania.g, Magdala, Mimbla, dorbie, Aasiula, megan8, gosia7122, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry
Aasiula, powodzenia! Jak już zdobądziecie tego puchara to proszę fotografię
Ja się lenię w łóżku przy kawce. Została jeszcze jedna mała czekoladka. Aaa nie -dwie. To nie będzie trzeba kroić na pół. Mogę się podzielić z m. Zasłużył - zrobił pyszną kawkęSabina, Mala79, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Heloł dziewczęta,
u nas słoneczna pogoda, lato normalnie:)
Byłam dziś na pobraniu krwi. Teraz farbnę włosy bo wieczorem będę prasować na 30-tce koleżanki:)
Wczoraj biegałam po sklepach nie wiedziałam co Jej kupić. Ma rude włosy więc zdecydowałam się na zielone cuś na szyję. Taki a'la naszyjnik na filcu, ciekawie wygląda. Mam nadzieję, że będzie zadowolona.
Lecę ciasto ucierane ze śliwkami i kruszonką zrobić
Uwielbiam takie słoneczne ciepłe dni
Miłej soboty, trzymam kciuki za chodiarzy
Bisca pokaż później efekt, tylko wiesz Ty się przemęczać nie możeszmoremi, Sabina, ania.g, Mimbla, Bozia3, Aasiula, BISCA, gosia7122, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Już ozdoby świąteczne, mają tempo
Tutaj to najpierw znicze ale już 2 listopada na bank w sklepach będą stały choinki
ania.g, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość