X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kcem z Wami! Mogę? ;-)
    Szybciutko , szybciutko :) czekamy :)

Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Witam z rana !
    U nas tez jesiennie juz od dawna. A w sklepach mozna juz kupic mikołaje i inne świąteczne gadzety

ania.g, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mimbla, gosia7122 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie wysłałam Ci zaproszenie. Chciałam podpytać o tą Malte

dorbie lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Dzień dobry!
    Witam z rana !
    U nas tez jesiennie juz od dawna. A w sklepach mozna juz kupic mikołaje i inne świąteczne gadzety
    Już ozdoby świąteczne, mają tempo :) Tutaj to najpierw znicze ale już 2 listopada na bank w sklepach będą stały choinki :D

Sabina, iwcia77, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Szybciutko , szybciutko :) czekamy :)
    Zadzieram kiece i lecę ;-)

Zazdroszczę takiej kondycji <3

iwcia77, moremi, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Natka, wczoraj mówiłam lekarzowi że to rozwiązanie było by najlepsze ale kręcił nosem i zaczął gadać o wkładce. Pewnie jest to do załatwienia ale trzeba odpowiednio posmarować...
    Ania, ja akurat wkładki mam dość, szczególnie ostatnio.
    Jutro idę do gina niech mnie obejrzy i powie co się tam dzieje, bo ja ją czuję, a nie powinnam. Poza tym to wkurzają mnie plamienia z jej powodu. Najpierw pół roku coś leciało, ale to sobie tłumaczyłam, że akurat mnie widocznie dłużej musi się "uleżeć". Ale teraz to już raz jest dobrze, a potem nie wiadomo skąd znowu plamienia. Ciągły dyskomfort, czy coś się nie dzieje. Do tego ostatnio miałam infekcję dróg moczowych, czy co tam, ale byłam na antybiotyku. Teraz wcale tak komfortowo z tymi drogami nie mam i wiem, że coś się tam "tli". Nie wiem czy to od wkładki, ale tak podejrzewam. Tak więc jestem nastawiona na jej wyjęcie, zrobię to bez zastanowienia i żalu jesli taka będzie konieczność.
    Pewnie przejdę na plastry, bo ja nie mogę antyków w formie tabletek. Taki urok.

iwcia77, Mala79, moremi, macduska, Bozia3, Aasiula, kkisia, Sabina, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie, chce mi sie spac...a nie mam komu podrzucic Ivo...chyba zaczne chodzic spac razem z nim czyli o 9 to wtedy moze sie wyspie...uffa

Asiula- jakos nie widze was bez pucharu :) kciukam i powodzenia :)

Mala79, Bozia3, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Już ozdoby świąteczne, mają tempo :) Tutaj to najpierw znicze ale już 2 listopada na bank w sklepach będą stały choinki :D

Tak, dla mnie tez to stanowczo za wcześnie. Tu nie obchodzą dnia Wszystkich Świętych, więc moze dla tego tak wcześnie startują z mikołajami. Moze nie mają co na półkach postawić :)

• beates Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam sie, chce mi sie spac...a nie mam komu podrzucic Ivo...chyba zaczne chodzic spac razem z nim czyli o 9 to wtedy moze sie wyspie...uffa

Asiula- jakos nie widze was bez pucharu :) kciukam i powodzenia :)

Ja śię bardzo chętnie nim zaopiekuje :)
    Mogę nawet przez najblizsze 18 lat :)
    Przesłać Ci adres ?

moremi, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, ania.g, Mimbla, Aasiula, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jutro idę do gina niech mnie obejrzy i powie co się tam dzieje, bo ja ją czuję, a nie powinnam. Poza tym to wkurzają mnie plamienia z jej powodu. Najpierw pół roku coś leciało, ale to sobie tłumaczyłam, że akurat mnie widocznie dłużej musi się "uleżeć". Ale teraz to już raz jest dobrze, a potem nie wiadomo skąd znowu plamienia. Ciągły dyskomfort, czy coś się nie dzieje. Do tego ostatnio miałam infekcję dróg moczowych, czy co tam, ale byłam na antybiotyku. Teraz wcale tak komfortowo z tymi drogami nie mam i wiem, że coś się tam "tli". Nie wiem czy to od wkładki, ale tak podejrzewam. Tak więc jestem nastawiona na jej wyjęcie, zrobię to bez zastanowienia i żalu jesli taka będzie konieczność.
    Spróbuj nuvaring. Mi pasowały :-) wkładasz na 21 dni, nie widać na zewnątrz, jak przeszkadza przy stosunku, to wyciągasz, ale na co dzień niewyczuwalne. I można przy tym pić, nie osłabia dzialnia zadna biegunka czy rzyganie.

caffe, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Juz kiedyś ten temat się pojawił na forum. Ostatnio podpytalam gina na temat plamien przy wkladce. Mówił, ze część kobiet tak własnie reaguje i nic się na to nieoradzi. Po prostu ta metoda antykoncepcji nie jest dla kazdej idealna. Jak kazda inna zresztą.

Moja kolezanka ma chyba taka jak Caffe i sobie chwali. Ja miałam wkladkę terapeutycznie. Nigdy więcej. Caly czas mialam plamienia, upławy i uczucie jakby moja macica usiłowała się jej pozbyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:37

Mala79, caffe, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, ania.g, megan8, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, zieew
    Za oknem piekne slonce
    Moje dziecko od ponad godziny bryka z psem na dworze
    A ja zabieram sie za sprzatanie kuchni i łazienki
    I nie mam pomyslu co dzisiaj na obiad zrobic? Jakis pomysl?
    Aasiula powodzenia w zawodach, bawcie sie i korzystajcie poki macie na to chęci
    Milej soboty

Aasiula, ania.g lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spróbuj nuvaring. Mi pasowały :-) wkładasz na 21 dni, nie widać na zewnątrz, jak przeszkadza przy stosunku, to wyciągasz, ale na co dzień niewyczuwalne. I można przy tym pić, nie osłabia dzialnia zadna biegunka czy rzyganie.
    Dzięki, nie słyszałam o tym :) Podpytam gina. I w ogóle zapytam co mi może zaproponować, bo łażenie z nalepionymi plastrami też mi się nie uśmiecha.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Juz kiedyś ten temat się pojawił na forum. Ostatnio podpytalam gina na temat plamien przy wkladce. Mówił, ze część kobiet tak własnie reaguje i nic się na to nieoradzi. Po prostu ta metoda antykoncepcji nie jest dla kazdej idealna. Jak kazda inna zresztą.

Moja kolezanka ma chyba taka jak Caffe i sobie chwali. Ja miałam wkladkę terapeutycznie. Nigdy więcej. Caly czas mialam plamienia, upławy i uczucie jakby moja macica usiłowała się jej pozbyć.
    Ja też ją czuję, mam wrażenie, że mnie kłuje. Nie wydaje mi się żeby to było moje przewrażliwienie, ale tego nie wykluczam, bo mam jej dość szczególnie ostatnio.

macduska lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Kocham soboty. Jeszcze w pizamie i przy kawie.

Dzisiaj odnawiamy kuchnie. Granitowy blat (ktorego nienawidze, bo wyglada jak pomnik cmentarny hihi) pokrywamy betonem mineralnym ( taki dekoracyjny) a szafki malujemy na bialo. Juz sie nie moge doczekac efektu.

Aasiula, podziwiam zapal :-)

beates, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, Mala79, paszczakin, ania.g, Magdala, Mimbla, dorbie, Aasiula, megan8, gosia7122, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah. Zapomnialabym ! Cudownie z Julia wszystko OK. Nasza mala ksiezniczka :-)
    Dbaj o siebie <3

beates, iwcia77, Sabina, Mala79, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Aasiula, powodzenia! Jak już zdobądziecie tego puchara to proszę fotografię :-D

Ja się lenię w łóżku przy kawce. Została jeszcze jedna mała czekoladka. Aaa nie -dwie. To nie będzie trzeba kroić na pół. Mogę się podzielić z m. Zasłużył - zrobił pyszną kawkę :-)

Sabina, Mala79, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    bo łażenie z nalepionymi plastrami też mi się nie uśmiecha.
    No mnie też. Czułabym się jak napiętnowana.

moremi, caffe lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł dziewczęta,

u nas słoneczna pogoda, lato normalnie:)
    Byłam dziś na pobraniu krwi. Teraz farbnę włosy bo wieczorem będę prasować na 30-tce koleżanki:)
    Wczoraj biegałam po sklepach nie wiedziałam co Jej kupić. Ma rude włosy więc zdecydowałam się na zielone cuś na szyję. Taki a'la naszyjnik na filcu, ciekawie wygląda. Mam nadzieję, że będzie zadowolona.
    Lecę ciasto ucierane ze śliwkami i kruszonką zrobić :)
    Uwielbiam takie słoneczne ciepłe dni :)
    Miłej soboty, trzymam kciuki za chodiarzy :)
    Bisca pokaż później efekt, tylko wiesz Ty się przemęczać nie możesz :)

moremi, Sabina, ania.g, Mimbla, Bozia3, Aasiula, BISCA, gosia7122, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W lidlu czasem i przed 1 listopada można trafić na słodycze świąteczne.

ania.g, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 11363 11364 11365 11366 11367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ