35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale postapilam odpowiedzialnie I nie chcialam zawozic malej (1 miesiac) zarazkow. Kto mnie pochwali I pocieszy.
anna maria, ComeToMeBaby, macduska, moremi, iwcia77, ania.g, beates, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zjadłam kolację. Jak myślicie? czy na koniec dnia też warto zjeść coś kalorycznego?
bo mam jeszcze czekoladki...
Aaaaa... raz nie zawsze, dwa nie wciąż... A ssie mnie na słodkie jak nie wiem. Wszystkiemu winna @. O- jest alibi. Najwyżej trzeba będzie popracować nad tyłkiem trochęanna maria, Magdala, moremi, kkisia, iwcia77, dorbie, ania.g lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Kometa, a jakies zdjecia w sukni I mundurze beda?
za delikatna sukienka, żebym z nią po lasach i ruinach latała.
ja to sobie tak wymyśliłam w albumie kolejność:
przygotowania, ślub, wesele, wieczorne zdjęcia plenerowe w sukni, zdjęcie łączone mundur-sukienka, plener mundurowy. the end
anna maria, Magdala, moremi, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zjadłam kolację. Jak myślicie? czy na koniec dnia też warto zjeść coś kalorycznego?
bo mam jeszcze czekoladki...
Aaaaa... raz nie zawsze, dwa nie wciąż... A ssie mnie na słodkie jak nie wiem. Wszystkiemu winna @. O- jest alibi. Najwyżej trzeba będzie popracować nad tyłkiem trochę
Slodkie na noc moze (I u mnie powoduje) klopoty ze snem. To jak chcesz.
Dobranoc.
Ja samotnie film obejrze o zagladzie Ziemi.moremi, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.