X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniag- Prosze zrob tak! Niech maz pobiega 5 kg cukru z Marcelem - zrob mu taki worek na brzuch! I zdaj nam relacje.

ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - wynikow zazdroszcze, prolaktynke szybko zbijesz - pilnuj progesteronu.

Fotek nie wiezialam:-(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dzięki. ale ty wiesz, że tamte to już się przeterminowały? hyhyhy
    no tak, ty ich chyba nie widziałaś w pełnym formacie ;) daj mi chwilę. wrzucę na 3 minuty.

podziel się wiedzą ze szkolenia, przezorny zawsze ubezpieczony :)
    w sumie w PL to narazie nie ma sie czego obawiac, no chyba ze przybedzie 14 000 z Syrii, wtedy nie mozna wykluczyc jakiegos zagrozenia

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, dla Ciebie, na 3 minuty:

/ciach/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:01

Bursztyn, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Aniag- Prosze zrob tak! Niech maz pobiega 5 kg cukru z Marcelem - zrob mu taki worek na brzuch! I zdaj nam relacje.
    a był taki program, chyba na bbc? chłopakom połozne zakładały takie specjalne worki i musieli w nich chodzić 24/ 24 i sobie radzić. i uczestniczyć w różnych zajęciach "ciążowych". I okazywało się, że takie łapserdaki zmieniały się w odpowiedzialnych przyszłych ojców. Oni sobie sprawy nie zdają z tego czego kobieta doświadcza w ciąży. no bo i skąd mieliby wiedzieć. Chyba, że się sami zainteresują.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, wszystkie zdjecia bardzo piekne i Wy pieknina nich, ale faworyci dla mnie to 3 i 4 od gory :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kometa - wynikow zazdroszcze, prolaktynke szybko zbijesz - pilnuj progesteronu.

Fotek nie wiezialam:-(

Dzięki. Mam nadzieję, że się ten pan doktorek weźmie za mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:12

SolarPolar, moremi, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa widze nosowe podobienstwo malzonkow:-) i tryskacie szczesciem. Fajne zdjecia.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kometa, wszystkie zdjecia bardzo piekne i Wy pieknina nich, ale faworyci dla mnie to 3 i 4 od gory :)
    aaaa no no :)
    mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podoba :)

Bursztyn, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjecia z pleneru swietne!

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kometa widze nosowe podobienstwo malzonkow:-) i tryskacie szczesciem. Fajne zdjecia.
    hahaha tak :) my mamy takie zdjęcie ze sylwestra na Gubałówce, krótko po poznaniu się :) już wtedy mówiliśmy, że nasze dzieci będą miały przerąbane hyhyhy

SolarPolar, Aasiula, Bursztyn, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w sumie w PL to narazie nie ma sie czego obawiac, no chyba ze przybedzie 14 000 z Syrii, wtedy nie mozna wykluczyc jakiegos zagrozenia
    na razie wszyscy tranzytują :)
    do raju niemcowego

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani sie nie odzywa. Czyzby dala po mordzie balonowej?

ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, moremi, nick nieaktualny, ania.g, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    aaaa no no :)
    mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podoba :)
    pamietam, opowiadalas :) piekne ujecie

a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
    nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic ;)

ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, Reni, iwcia77, Mimbla, Simba, beates, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
    nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic ;)
    ja byłam w okolicach Birmingham na ślubie u kuzyna. Pół hinduskim, pół polskim. 1-dniowym. Ceremonia w świątyni mieszana. Obrządki i chrześcijańskie i hinduskie. Fajnie to wyglądało- kolorowo i egzotycznie.

Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
    I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:20

Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Uff, jakoś nadrobiłam choc na foty Komety sie nie zalapalam to na osłodę widziałam Maksa :)
    Kapta, masz przecudnego syna i tez mi sie zdaje ze ma cos z mamy :)
    Spotkałam dzis córkę sąsiadów z 3 tygodniowym dzieckiem i się rozplynelam :) malutka z niej istotka, juz zapomniałam jakie to maluszki :) i na myśl ze jeszcze trochę i u nas zamieszka taki brzdąc gęba mi sie uśmiecha :)

Pisaliście o bałaganie. Ja mam nakaz oszczędzania wiec porządki przeszły na G, a że ten sprząta jak sprząta to mnie czasem ściska w żołądku na widok niedomytych kątów. Okna brudne od Wielkanocy :/ udaje ze tego nie widzę. Jeszcze trochę i dorwę sie do mopa, zreszta przed porodem musi byc błysk

Bursztyn, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mimbla, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja byłam w okolicach Birmingham na ślubie u kuzyna. Pół hinduskim, pół polskim. 1-dniowym. Ceremonia w świątyni mieszana. Obrządki i chrześcijańskie i hinduskie. Fajnie to wyglądało- kolorowo i egzotycznie.

Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
    I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.
    fajnie :)
    musze sie dowiedziec jak u nich, bo to od kasty tez zalezy, poza tym sa Sikh

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

No musze ci powiedziec , ze wyjatkowa impreza pewnie bedzie :)
    Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko ;)
    Aaaa zapomnialm 500 osob łoooo matko
    ;)
    Kameralnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:33

Bursztyn, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No musze ci powiedziec , ze wyjatkowa impreza pewnie bedzie :)
    Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko ;)
    ja tez, bardzo :)
    zarcie bedzie boskie na pewno :)
    w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie :)
    aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
    chyba sie nie poznam ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja tez, bardzo :)
    zarcie bedzie boskie na pewno :)
    w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie :)
    aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
    chyba sie nie poznam ;)
    Super !!! :)
    Kurcze normalnie zazdraszczam :)
    Rob zdjęcia :)

Bursztyn, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 11356 11357 11358 11359 11360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ