X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniag- Prosze zrob tak! Niech maz pobiega 5 kg cukru z Marcelem - zrob mu taki worek na brzuch! I zdaj nam relacje.

ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - wynikow zazdroszcze, prolaktynke szybko zbijesz - pilnuj progesteronu.

Fotek nie wiezialam:-(

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dzięki. ale ty wiesz, że tamte to już się przeterminowały? hyhyhy
    no tak, ty ich chyba nie widziałaś w pełnym formacie ;) daj mi chwilę. wrzucę na 3 minuty.

podziel się wiedzą ze szkolenia, przezorny zawsze ubezpieczony :)
    w sumie w PL to narazie nie ma sie czego obawiac, no chyba ze przybedzie 14 000 z Syrii, wtedy nie mozna wykluczyc jakiegos zagrozenia

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, dla Ciebie, na 3 minuty:

/ciach/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:01

Bursztyn, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Aniag- Prosze zrob tak! Niech maz pobiega 5 kg cukru z Marcelem - zrob mu taki worek na brzuch! I zdaj nam relacje.
    a był taki program, chyba na bbc? chłopakom połozne zakładały takie specjalne worki i musieli w nich chodzić 24/ 24 i sobie radzić. i uczestniczyć w różnych zajęciach "ciążowych". I okazywało się, że takie łapserdaki zmieniały się w odpowiedzialnych przyszłych ojców. Oni sobie sprawy nie zdają z tego czego kobieta doświadcza w ciąży. no bo i skąd mieliby wiedzieć. Chyba, że się sami zainteresują.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, wszystkie zdjecia bardzo piekne i Wy pieknina nich, ale faworyci dla mnie to 3 i 4 od gory :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kometa - wynikow zazdroszcze, prolaktynke szybko zbijesz - pilnuj progesteronu.

Fotek nie wiezialam:-(

Dzięki. Mam nadzieję, że się ten pan doktorek weźmie za mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:12

SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa widze nosowe podobienstwo malzonkow:-) i tryskacie szczesciem. Fajne zdjecia.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kometa, wszystkie zdjecia bardzo piekne i Wy pieknina nich, ale faworyci dla mnie to 3 i 4 od gory :)
    aaaa no no :)
    mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podoba :)

Bursztyn, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjecia z pleneru swietne!

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Kometa widze nosowe podobienstwo malzonkow:-) i tryskacie szczesciem. Fajne zdjecia.
    hahaha tak :) my mamy takie zdjęcie ze sylwestra na Gubałówce, krótko po poznaniu się :) już wtedy mówiliśmy, że nasze dzieci będą miały przerąbane hyhyhy

SolarPolar, Aasiula, Bursztyn, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    w sumie w PL to narazie nie ma sie czego obawiac, no chyba ze przybedzie 14 000 z Syrii, wtedy nie mozna wykluczyc jakiegos zagrozenia
    na razie wszyscy tranzytują :)
    do raju niemcowego

c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani sie nie odzywa. Czyzby dala po mordzie balonowej?

ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, moremi, kkisia, ania.g, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    aaaa no no :)
    mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podoba :)
    pamietam, opowiadalas :) piekne ujecie

a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
    nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic ;)

ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, Reni, iwcia77, Mimbla, Simba, beates, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
    nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic ;)
    ja byłam w okolicach Birmingham na ślubie u kuzyna. Pół hinduskim, pół polskim. 1-dniowym. Ceremonia w świątyni mieszana. Obrządki i chrześcijańskie i hinduskie. Fajnie to wyglądało- kolorowo i egzotycznie.

Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
    I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:20

Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Uff, jakoś nadrobiłam choc na foty Komety sie nie zalapalam to na osłodę widziałam Maksa :)
    Kapta, masz przecudnego syna i tez mi sie zdaje ze ma cos z mamy :)
    Spotkałam dzis córkę sąsiadów z 3 tygodniowym dzieckiem i się rozplynelam :) malutka z niej istotka, juz zapomniałam jakie to maluszki :) i na myśl ze jeszcze trochę i u nas zamieszka taki brzdąc gęba mi sie uśmiecha :)

Pisaliście o bałaganie. Ja mam nakaz oszczędzania wiec porządki przeszły na G, a że ten sprząta jak sprząta to mnie czasem ściska w żołądku na widok niedomytych kątów. Okna brudne od Wielkanocy :/ udaje ze tego nie widzę. Jeszcze trochę i dorwę sie do mopa, zreszta przed porodem musi byc błysk

Bursztyn, SolarPolar, Aasiula, macduska, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mimbla, kapturnica, dorbie, kkisia, ania.g, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja byłam w okolicach Birmingham na ślubie u kuzyna. Pół hinduskim, pół polskim. 1-dniowym. Ceremonia w świątyni mieszana. Obrządki i chrześcijańskie i hinduskie. Fajnie to wyglądało- kolorowo i egzotycznie.

Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
    I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.
    fajnie :)
    musze sie dowiedziec jak u nich, bo to od kasty tez zalezy, poza tym sa Sikh

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

No musze ci powiedziec , ze wyjatkowa impreza pewnie bedzie :)
    Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko ;)
    Aaaa zapomnialm 500 osob łoooo matko
    ;)
    Kameralnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:33

Bursztyn, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No musze ci powiedziec , ze wyjatkowa impreza pewnie bedzie :)
    Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko ;)
    ja tez, bardzo :)
    zarcie bedzie boskie na pewno :)
    w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie :)
    aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
    chyba sie nie poznam ;)

Aasiula, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja tez, bardzo :)
    zarcie bedzie boskie na pewno :)
    w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie :)
    aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
    chyba sie nie poznam ;)
    Super !!! :)
    Kurcze normalnie zazdraszczam :)
    Rob zdjęcia :)

Bursztyn, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 11356 11357 11358 11359 11360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ