35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki. ale ty wiesz, że tamte to już się przeterminowały? hyhyhy
no tak, ty ich chyba nie widziałaś w pełnym formaciedaj mi chwilę. wrzucę na 3 minuty.
podziel się wiedzą ze szkolenia, przezorny zawsze ubezpieczony
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Aniag- Prosze zrob tak! Niech maz pobiega 5 kg cukru z Marcelem - zrob mu taki worek na brzuch! I zdaj nam relacje.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kometa - wynikow zazdroszcze, prolaktynke szybko zbijesz - pilnuj progesteronu.
Fotek nie wiezialam:-(
Dzięki. Mam nadzieję, że się ten pan doktorek weźmie za mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:12
SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kometa, wszystkie zdjecia bardzo piekne i Wy pieknina nich, ale faworyci dla mnie to 3 i 4 od gory
mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podobaBursztyn, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kometa widze nosowe podobienstwo malzonkow:-) i tryskacie szczesciem. Fajne zdjecia.
my mamy takie zdjęcie ze sylwestra na Gubałówce, krótko po poznaniu się
już wtedy mówiliśmy, że nasze dzieci będą miały przerąbane hyhyhy
SolarPolar, Aasiula, Bursztyn, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:w sumie w PL to narazie nie ma sie czego obawiac, no chyba ze przybedzie 14 000 z Syrii, wtedy nie mozna wykluczyc jakiegos zagrozenia
do raju niemcowegoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaaa no no
mój m mnie musiał wykupić przed ślubem. jako dowód, ze ja to ja (bo byłam schowana żeby mnie nie widział) najpierw wykupił pierścionek zaręczynowy. na pierwszym z tych zdjęć go dopadłam jak mnie wykupił, na drugim wzruszył się tuż przed oddaniem mi pierścionka zaręczynowego. To otarcie oka trwało ułamek sekundy (ja to zobaczyłam dopiero na zdjęciu, a potem widzieliśmy na filmiku), mimo to udało się fotografom to uchwycić. Też mnie się podobapiekne ujecie
a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic
ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, Reni, iwcia77, Mimbla, Simba, beates, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pamietam, opowiadalas
piekne ujecie
a propos slubow i wesel, zostalam zaproszona (z mezem) na hinduskie wesele, prawdziwy 3 dniowy Bollywood na 500 osob, pod koniec pazdziernika, piatek- pre-wedding party, sobota- ceremonia w swiatyni-caly dzien, i niedziela przyjecie weselne na zamku w Warwickshire, obowiazuje 3 rozne stroje, musze se 2 kiecki kupic, i sari do swiatyni
nigdy nie bylam na takiej imprezie, trza' sie bedzie etykiety hindu nauczyc zeby gafy jakiejs nie popelnic
Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:20
Bursztyn, Aasiula, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Uff, jakoś nadrobiłam choc na foty Komety sie nie zalapalam to na osłodę widziałam Maksa
Kapta, masz przecudnego syna i tez mi sie zdaje ze ma cos z mamy
Spotkałam dzis córkę sąsiadów z 3 tygodniowym dzieckiem i się rozplynelammalutka z niej istotka, juz zapomniałam jakie to maluszki
i na myśl ze jeszcze trochę i u nas zamieszka taki brzdąc gęba mi sie uśmiecha
Pisaliście o bałaganie. Ja mam nakaz oszczędzania wiec porządki przeszły na G, a że ten sprząta jak sprząta to mnie czasem ściska w żołądku na widok niedomytych kątów. Okna brudne od Wielkanocyudaje ze tego nie widzę. Jeszcze trochę i dorwę sie do mopa, zreszta przed porodem musi byc błysk
Bursztyn, SolarPolar, Aasiula, macduska, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Mimbla, kapturnica, dorbie, kkisia, ania.g, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja byłam w okolicach Birmingham na ślubie u kuzyna. Pół hinduskim, pół polskim. 1-dniowym. Ceremonia w świątyni mieszana. Obrządki i chrześcijańskie i hinduskie. Fajnie to wyglądało- kolorowo i egzotycznie.
Zwyczaje? Zwyczajem u hindusów są małe podarki (np. szale, chusty, figurki na szczęście itp. drobiazgi). Otrzymaliśmy takie od Pary Młodej i ich rodziców, a także sami (wiedząc o zwyczaju) wykombinowaliśmy podarki i dla nich.
I teraz jak mieliśmy swój ślub to wraz z życzeniami przekazali nam przez rodzinę (sami byli w tym czasie w Singapurze) również drobne upominki.
musze sie dowiedziec jak u nich, bo to od kasty tez zalezy, poza tym sa Sikhiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pamietam, opowiadalas
piekne ujecie
Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko
Aaaa zapomnialm 500 osob łoooo matko
KameralnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:33
Bursztyn, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No musze ci powiedziec , ze wyjatkowa impreza pewnie bedzie
Bardzo jestem ciekawa jak to wyglada wszystko
zarcie bedzie boskie na pewno
w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie
aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
chyba sie nie poznamAasiula, ComeToMeBaby, Mala79, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja tez, bardzo
zarcie bedzie boskie na pewno
w swiatyni trzeba bedzie sobie glowe przykryc, a chlop mile widziany w turbanie
aha, kumpela mi powiedziala ze musze duzo bizuterii nalozyc - bransolety, kolczyki te ich ogromne i przykleic kropke na czole, ma mi zalatwic kobite robiaca makijaz hinduski
chyba sie nie poznam
Kurcze normalnie zazdraszczam
Rob zdjęcia
Bursztyn, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość