35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Wysłane!
Moremi, a Ty jak urodzisz.. To Ci się tak nie zrobi, nie?
Jak mi się tak zrobi, to wyslij, proszę, kołek osikowy.paszczakin, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Małego piwka. I sama napisałaś, że jesteś półpijana. Gdybyś chociaż była jak szpak... To bym oko przymknęła, a tak... Półpijana! Pfff!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2015, 18:32
ComeToMeBaby, Magdala, krycha.stara, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Małego piwka. I sama napisałaś, że jesteś półpijana. Gdybyś chociaż była napierdolona jak szpak... To bym oko przymknęła, a tak... Półpijana! Pfff!
a ovu to ovu
na fejsie mogę sobie dziubdziuśkować do woli hehehehe
idę obiad lepiej zrobić. -
ComeToMeBaby wrote:no w sensie- obsługi małego Paszczaka.
Hehe, to się zobaczy, jak mały Paszczak podrosnie. Jakie są efekty tego mojego wychowywania.
Jeśli chodzi o teraz- jest wyśmienicie. Na ten etap (ii dalej)macierzyństwa czekałam. Młody jest interaktywny. Ja w końcu kumam, czego on potrzebuje. Z tego powodu moje dziecię jak nie śpi, to się cieszy. Je genialnie, na to tez czekałam, pokazywanie mu nowych smaków to super frajda. W nocy śpi ciągiem 10h.
Się zastanawiamy, czym mysmy sobie na taki model zasłużyli..beates, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, BISCA, Dziobak, Aasiula, Mala79, peppapig, ania.g, Sabina, kkisia, anna maria, Bozia3, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
To ja w zastępstwie Komety.
Do jak szpak niewiele mi brakuje
Korzystam z wolnej niedzieli
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 września 2015, 18:32
paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, krycha.stara, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:To ja w zastępstwie Komety.
Do napierdolenia jak szpak niewiele mi brakuje
Korzystam z wolnej niedzieli
Kurcze, może i ja juz jestem gotowa na taki stan.. SIMBAAAAAA!moremi, BISCA, krycha.stara, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kurcze, może i ja juz jestem gotowa na taki stan.. SIMBAAAAAA!
Polecam
Czasami trzeba zrobić coś z myślą tylko o sobiekrycha.stara, moremi, Mala79, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
To ja jeszcze z jednym kawałem
Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb, na który przybyło mnóstwo lekarzy.
Podczas ceremonii za trumną było ustawione olbrzymie serce, całe pokryte kwiatami. Kiedy skończyły się modlitwy i przemówienia, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka. Następnie serce zamknęło się i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze...
W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem. Wszystkie oczy zwróciły się na niego, więc powiedział:
- Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie swój własny pogrzeb. Jestem ginekologiem...
Proktolog zemdlał...Niuta, BISCA, ComeToMeBaby, krycha.stara, Dziobak, Sabina, Aasiula, Mala79, Reni, paszczakin, ania.g, kkisia, Bozia3, SolarPolar, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Ode mnie tez spełnienia marzeń dla córki Ani i dla Kajtola!
Bozia, czy na roczek to dziecku robi jakie ma ciasto? W znaczeniu czy ucieszy sie np ciastowej wersji swojej ulubionej zabawki? Czy nie kuma jeszcze?
Jeżeli dziec ma ulubioną zabawkę i generalizuje, to może zakuma o co cho. Pamiętaj jednak, że tort/ ciasto to figura przestrzenna inaczej, ciezko będzie zrobić je identyczne jak zabawke. Chociaż teraz robi się takie cuda, że hoho przecież.
Moj Adas kocha auta i na pewno by rozpoznal dobrze zdobione ciacho. Kwestia czy by się ucieszył. Ale roczniakowi to i tak wsio dawno. Zrobisz na 2 urodziny, to dziecię samo ci opowie. To fajniej chyba niż się domyślać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 18:31
krycha.stara, moremi, BISCA, paszczakin, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Zdrowia dla Kajetana życzę !
Bozia ,a tort zapodasz ?"
I tyle samo dla Ani cory
Witam się wieczornie
Czezwa nie jestem
Po marszu plazOM poszlismy do knajpy i tak poszlloooookrycha.stara, moremi, Mala79, ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Sabina, kkisia, Bozia3, megan8, Mega, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Piszesz do Bozi, ale ją odpowiem. Jako znawca dziecięcej natury.
Jeżeli dziec ma ulubioną zabawkę i generalizuje, to może zakuma o co cho. Pamiętaj jednak, że tort/ ciasto to figura przestrzenna inaczej, ciezko będzie zrobić je identyczne jak zabawke.
phi.. co wiecej- PHI! Zabawki, samochody, misie, to rzeczy o malo skomplikowanych ksztaltach, jednolitych kolorach. Adaś nie ma zabawki, ktorej bym nie mogla zrobic jako ciasto. Ale teraz na bank mialaby je gdzies, dlatego pytam o dalszą pespektywę. Bo by nie zaszelesciło przy nacisnieciu
Dziobak wrote:Moj Adas kocha auta i na pewno by rozpoznal dobrze zdobione ciacho. Kwestia czy by się ucieszył. Ale roczniakowi to i tak wsio dawno. Zrobisz na 2 urodziny, to dziecię samo ci opowie. To fajniej chyba niż się domyślać.
Czyli w koncu co- ucieszyl by sie Twoj Adas na ciasto w ksztalcie ulubionego samochodu, czy nie? Bo nie kumam. Czy roczniak w ogole wie, co to ciasto?
A na drugie zrobie swoją drogą..
moremi lubi tę wiadomość
-
Paszczak, rozpoznal a ucieszył to inne sprawy. Co to znaczy,że by sie ucieszyl? Jaka jest twoja definicja ucieszenia się u niemowlaka? Usmiech? Radosny śmiech? Klaskanie w rączki? Machanie rękami z radości?
To te 3 ostatnie raczej nie wystąpią u roczniaka na widok ciasta w kształcie ulubionej zabawki. Czy teraz jaśniej odpowiedzialam?
Usmiechnie się zapewne, jak na widok czegoś co jest nowe i kolorowe. Jeśli to wystarczający powód to warto zrobić takie ciasto.
Pamiętaj tylko, że dzień urodzin jest z reguly innym dniem niż zwykle. Lekki stres u rodzicow, porządki, goście, wszystko to wplywa na odbiór bodźców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 20:29
moremi lubi tę wiadomość
-
A Paszczak. Pisząc o figurze przestrzennej nie miałam na mysli tego czy łatwo jest wykonać ciasto w 3D. Raczej o tym, że dziecko i tak będzie je widziało inaczej niż dorosli. Bo do myślenia abstrakcyjnego jeszcze maluchowi daleko.
A w Twoje talenty wierze bez dwóch zdań!paszczakin, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość