35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy z festiwalu piwa. Ja piłam na miejscu a mój kierowca się ślinił. Kupiliśmy regionalne piwka i przywieźliśmy do domu. Miodowe, ciemne, jasne, korzenne, pomorskie, trójmiejskie, morelowe i takie tam.
ponieważ m kazał mi pić dość szybko to się naprasowałam po jednym dużym i jednym małym, które małym chyba nigdy nie było hyhyhy. Przyjechaliśmy do domu i teraz m prasuje. Aktualnie rozpracowujemy Łaskie miodowe, chłodzi się w lodówce korzenne. Piłam już morelowe i bananowo -goździkowe. Nie nadaję się do całowania, sama gorycz w ustach. Ale jaka przyjemna
po wejściu na teren festiwalu mi się nie podobało, po jednym piwie zaczęło mi się podobać, po drugim m stwierdził, że koniecznie musimy jechać do domu
no fajnie, fajnie
hyhyhy
P.s. Słoneczko jest. Ale w związku z porannymi deszczami oraz moim aktualnym stanem piknik został przełożony hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:23
paszczakin, Mala79, megan8, beates, Aasiula, ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
ja sie nie ruszylam na dzien bez samochodu w Bru.
Pewnie by mnie ludzie wkurzali.
Luby robi rolade z ryb na obiad, a ja zeby nie bylo za zdrowo ide zrobic panierowanego w peczaku camemberta
a potem na spacer nad jezioro z panem piszczłą.. dziecko odkrywa nowe dzwieki..
ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Aasiula, kkisia, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ależ głodna po tym piwie jestem...
dzisiaj zaplanowany gulasz z drobiowych serduszek... ale serduszka się dopiero rozmrażają. to trochę potrwa. a mnie ssie. i czekoladek już nie ma...
to co- może oscypek z grilla z konfiturą z porzeczki?
o.
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki, powiem mu o tym, żeby wiedział co go czekamoremi wrote:Przydadzą się, bo moje już się kończą.
A Małgoś, to chyba niedługo w ciąży będzie, bo jakąś zaostrzoną postać ma. Jak Kapta
Sabinka, jak chcesz, to mężowi możemy nakopać. Ciężarnej przecież nie odda
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJestem,żyje,nie miałam interneta,potem czasu,potem zbieraliśmy z moim chłopem winogrona na wino..itd,itp,..ale lukam
Jak mi dziwnie,parę dni mnie nie było!
moremi, Magdala, BISCA, Dziobak, Aasiula, Mala79, kapturnica, ania.g, kkisia, anna maria, dorbie, Bozia3, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
mam alibi. jestem półpijanamoremi wrote:Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja pisałam słoneczko????moremi wrote:Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
yyyy
edit: a rzeczywiście hyhyhy no przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:30
BISCA lubi tę wiadomość
-
Bozia - 100 lat dla Kajtka.
Aniag- pikny Bebenek!
Peppa- Kajtek sloczny.
Mala - moze strudel ? Ja niestety ciasto francuskie kupuje gotowe, jablka praze, dodaje rodzynki i do piekarnika. Ale od dawna nie pieke bo unikam.
BISCA, Mala79, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam trochę nadrabiania, muszę się dobrze organizować,żeby wszystko zrobić co trzeba. Dzień połączył się z nocą
młody je co 2 godziny,ogólnie nie mam na razie co narzekać,bo jest grzeczny. Cycki też jakoś bardzo w dupe nie dają. Póki co cud miód malina
ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Aasiula, Mala79, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:yyyyyyyy
????
z jakim panem? chyba nie jestem na bieżąco
paszcza, jak sobie radzisz?
Z Panem Piszczałą. Moim synem
telefon pastuch jeden zmienił.
Czy to drugie pytanie jest podchwytliwe? Czy masz coś szczególnego na myśli?
moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie masz żadnego alibi. Na fejsie też napisałaś "piwko". Wstydz się!ComeToMeBaby wrote:mam alibi. jestem półpijana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:53
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wysłane!moremi wrote:Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
Moremi, a Ty jak urodzisz.. To Ci się tak nie zrobi, nie?
moremi, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość