35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciliśmy z festiwalu piwa. Ja piłam na miejscu a mój kierowca się ślinił. Kupiliśmy regionalne piwka i przywieźliśmy do domu. Miodowe, ciemne, jasne, korzenne, pomorskie, trójmiejskie, morelowe i takie tam.
ponieważ m kazał mi pić dość szybko to się naprasowałam po jednym dużym i jednym małym, które małym chyba nigdy nie było hyhyhy. Przyjechaliśmy do domu i teraz m prasuje. Aktualnie rozpracowujemy Łaskie miodowe, chłodzi się w lodówce korzenne. Piłam już morelowe i bananowo -goździkowe. Nie nadaję się do całowania, sama gorycz w ustach. Ale jaka przyjemna
po wejściu na teren festiwalu mi się nie podobało, po jednym piwie zaczęło mi się podobać, po drugim m stwierdził, że koniecznie musimy jechać do domu
no fajnie, fajnie
hyhyhy
P.s. Słoneczko jest. Ale w związku z porannymi deszczami oraz moim aktualnym stanem piknik został przełożony hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 15:23
paszczakin, Mala79, megan8, beates, Aasiula, ania.g, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
ja sie nie ruszylam na dzien bez samochodu w Bru.
Pewnie by mnie ludzie wkurzali.
Luby robi rolade z ryb na obiad, a ja zeby nie bylo za zdrowo ide zrobic panierowanego w peczaku camemberta
a potem na spacer nad jezioro z panem piszczłą.. dziecko odkrywa nowe dzwieki..ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Aasiula, kkisia, Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ależ głodna po tym piwie jestem...
dzisiaj zaplanowany gulasz z drobiowych serduszek... ale serduszka się dopiero rozmrażają. to trochę potrwa. a mnie ssie. i czekoladek już nie ma...
to co- może oscypek z grilla z konfiturą z porzeczki?o.
paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Przydadzą się, bo moje już się kończą.
A Małgoś, to chyba niedługo w ciąży będzie, bo jakąś zaostrzoną postać ma. Jak Kapta
Sabinka, jak chcesz, to mężowi możemy nakopać. Ciężarnej przecież nie oddamoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJestem,żyje,nie miałam interneta,potem czasu,potem zbieraliśmy z moim chłopem winogrona na wino..itd,itp,..ale lukam
Jak mi dziwnie,parę dni mnie nie było!moremi, Magdala, BISCA, Dziobak, Aasiula, Mala79, kapturnica, ania.g, kkisia, anna maria, dorbie, Bozia3, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Paszcza, wyslij proszę nową partię ołówków. Kometa nam się zepsuła po ślubie. "Piwko", "słoneczko". Aż strach pomyśleć co się będzie działo jak w ciążę zajdzie.
yyyy
edit: a rzeczywiście hyhyhy no przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:30
BISCA lubi tę wiadomość
-
Bozia - 100 lat dla Kajtka.
Aniag- pikny Bebenek!
Peppa- Kajtek sloczny.
Mala - moze strudel ? Ja niestety ciasto francuskie kupuje gotowe, jablka praze, dodaje rodzynki i do piekarnika. Ale od dawna nie pieke bo unikam.BISCA, Mala79, ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam trochę nadrabiania, muszę się dobrze organizować,żeby wszystko zrobić co trzeba. Dzień połączył się z nocą
młody je co 2 godziny,ogólnie nie mam na razie co narzekać,bo jest grzeczny. Cycki też jakoś bardzo w dupe nie dają. Póki co cud miód malina
ComeToMeBaby, BISCA, Dziobak, Aasiula, Mala79, anna maria, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:yyyyyyyy
????
z jakim panem? chyba nie jestem na bieżąco
paszcza, jak sobie radzisz?
Z Panem Piszczałą. Moim synemtelefon pastuch jeden zmienił.
Czy to drugie pytanie jest podchwytliwe? Czy masz coś szczególnego na myśli?moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:mam alibi. jestem półpijana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 16:53
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, a Ty jak urodzisz.. To Ci się tak nie zrobi, nie?moremi, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość