X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dzień bez auta. Ale mamy festiwal piwa :-) i niedaleko do niego. Zdaje się, że się przejdziemy.

Mala79, ania.g lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

To kiedy ja musze zajsc? 22 listopada ;) czyli nie w tym, ale w nastepnym cyklu..

Podoba mnie sie ten pomysl, bo to moje urodziny sa. :-)

Dziendobry.
    Slonce jest u mnie. Nie oddam.
    Kataru cd, ale gardlo przestalo.
    Moi dzis wracaja. :-)

Hera szczesliwego I planowego powrotu.

Kapta Twoje zorganizowanie I optymizm jest fantastyczne. Zycze Ci zeby caly czas bylo tak z gorki.
    A jak Peppa sobie radzi ciekawam?

Mala79, Sabina, ania.g, moremi, paszczakin, kkisia, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I w ogole.
    Morek. Jak Ignas bedzie mial 5-6 miesiecy i zaczniesz mu wprowadzac warzywa i owoce, to napisz do mnie, ja zbieram rady i przepisy z netu, przysle Ci. Nie googlaj przepisow, bo padniesz. W oficjalnych serwisach tez masakra. Wlasnie googlalam dynie pizmowa, bo mnie Simba natchnela i kupilam (potem mi powiedziala, ze blizniaki dynie wypluly, ale juz ja kupilam, wiec zrobie). I tak w przepisach:

-garnuszek,
    -miesko,
    -zupka,
    -kosteczka,
    -miseczka..

Nosz do kurweczki nedzuszki!

Sobie wyobrazilam. Mine Twoja (to tak w wyobrazni) I Morki (juz mniej wiecej realnie)przy czytaniu tego. XD
    A nie moznaby tych Twoich prezpisow gdzies wkleic. Moze na fioletowej gdzies, jezeli tu nie wszystkim pasuje.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
    U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.

To kiedy ja musze zajsc? 22 listopada ;) czyli nie w tym, ale w nastepnym cyklu..
    No patrz, u nas na razie jest 13.02 i 14.04. To powinno być 15.06, 16.08, 17.10 i 18.12. Jak Toto trafi w 17.10, to działamy dalej ;-)

Bozia3, ania.g, Magdala, Dziobak, paszczakin, kkisia, Mala79, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I w ogole.
    Morek. Jak Ignas bedzie mial 5-6 miesiecy i zaczniesz mu wprowadzac warzywa i owoce, to napisz do mnie, ja zbieram rady i przepisy z netu, przysle Ci. Nie googlaj przepisow, bo padniesz. W oficjalnych serwisach tez masakra. Wlasnie googlalam dynie pizmowa, bo mnie Simba natchnela i kupilam (potem mi powiedziala, ze blizniaki dynie wypluly, ale juz ja kupilam, wiec zrobie). I tak w przepisach:

-garnuszek,
    -miesko,
    -zupka,
    -kosteczka,
    -miseczka..

Nosz do kurweczki nedzuszki!
    Dziękuje dobra kobieto.

Sabina, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki.. ja nadal na wyjeździe... poprawiny... ale jaja my mamy na umowie od 12tej a lokal od 15tej, goście powoli się zjeźdzdają a kuchnia dopiero będzie od 13tej, wszyscy głodni i jedzą same przystawki bo nic nie ma... siedzimy do 17tej...

Sabina, ania.g, Mega, beates, Mala79, ComeToMeBaby, megan8, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
    U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.

Patrz to u nas tak mąż 3.11, ja 3.12, Młoda 30.05, jak nic trzeba nam 30.06 :-D

moremi, ania.g, paszczakin, kkisia, beates, Mala79, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ale musisz mieć dobrą kondychę, ja bym miała zakwasy ;)
    Hera miłej podróży :)
    Sabcia zdrówka dla mełej <3
    Ania wszystkiego naj dla dziecia :)

Sabina, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, że zaczęłam 38cs. Niestety Kapta Twój cykl nie dla mnie. Aż mi się cisnie na usta, nie dla psa kiełbasa ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kynolog odwiedza znajomych, którym urodziły się trojaczki. Przygląda się dzieciom dość długo, po czym wskazuje na jedno i mówi:
    - Ja bym zostawił tego.

:-D

Sabina, ania.g, Magdala, Dziobak, Mega, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Mimbla, Reni, SolarPolar, emilanka, BISCA, krycha.stara, Aasiula, Simba, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Melduje, że zaczęłam 38cs. Niestety Kapta Twój cykl nie dla mnie. Aż mi się cisnie na usta, nie dla psa kiełbasa ;-)
    Nie da się tego lubić.

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Sabb <3

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Bry dziewczynki.. ja nadal na wyjeździe... poprawiny... ale jaja my mamy na umowie od 12tej a lokal od 15tej, goście powoli się zjeźdzdają a kuchnia dopiero będzie od 13tej, wszyscy głodni i jedzą same przystawki bo nic nie ma... siedzimy do 17tej...
    Malgos a wzielas choć paluszki żeby z głodu nie zemrzec? Wspaniała organizacja, wspaniała :-O

malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie da się tego lubić.
    dokładnie...

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierze cukry dalej razna jakis czas i dzis jestem w szoku.Po bulce graham z maslem i dzemem truskawkowym i szklance inki z mlekiem cukier po nie całych 2 godzinach na poziomie 92 =D Jessu jaka jestem szczesliwa ,ze wraca wszystko do normy 8)

moremi, Dziobak, ania.g, kkisia, beates, Mala79, Mimbla, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos a wzielas choć paluszki żeby z głodu nie zemrzec? Wspaniała organizacja, wspaniała :-O
    właśnie chodzi że nie ale coś donoszą cały czas... sałatka hmmm, wędlinki hmmmm, pieczywo hmmm no i mam coś jeść ale mnie się chce rosołku... tej drugiego dania... (wczorajsze rozpływało się w ustach...) ;)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie da się tego lubić.
    Tylko chłop złapał dola, że to jego wina. Muszę poszukać jakiegoś trepa, żeby mu takie głupoty wybić z głowy ;-)

malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ale dla kotka bedzie. :-)

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziobak mam do Ciebie pytanie.Możesz mi napisać jakie produkty najczęściej jadłas przy karmieniu a czego się wystrzeałaś ??Bo wiem ,że owoce to z duża pestka , zero cytrusów , zero warzyw wzdymających .Odpadaja ostre przyprawy , potrawy smażone i ciężkostrawne . Nie jem sera żóltego tez , szyna chuda , maslo , razowe pieczywo bez ziaren bo nie wiem ale sie boje by cos go brzucho nie bolał.Czy można ogórki świeże i śmietane ??Bo pije kawe inke na mleku i nic mu nie jest.
    Kurdeprzyznam ,że duzo już zapomniałam jak to było z dużym a i wtedy jakos specjalnie o diete nie dbałam.
    Tak jak piszesz. Ja jadlam ogórki świeże, pomidory nie od razu. Ale jak bedziesz włączać potrawy pojedynczo, to zobaczysz, co mlodemu ew. nie leży.
    Co do alergii na mleko ( bialko lub laktozę ) to nie występuje ona od razu. Jeśli już, to zaobserwujesz ją w okolicy 2 - 3 miesiąca, w skórze lub kupach.

SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 20 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, najlepszego dla małej! I żebyś miała mało sprzątania po imprezie!

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 11370 11371 11372 11373 11374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ