35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:
To kiedy ja musze zajsc? 22 listopadaczyli nie w tym, ale w nastepnym cyklu..
Podoba mnie sie ten pomysl, bo to moje urodziny sa.
Dziendobry.
Slonce jest u mnie. Nie oddam.
Kataru cd, ale gardlo przestalo.
Moi dzis wracaja.
Hera szczesliwego I planowego powrotu.
Kapta Twoje zorganizowanie I optymizm jest fantastyczne. Zycze Ci zeby caly czas bylo tak z gorki.
A jak Peppa sobie radzi ciekawam?
Mala79, Sabina, ania.g, moremi, paszczakin, kkisia, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:I w ogole.
Morek. Jak Ignas bedzie mial 5-6 miesiecy i zaczniesz mu wprowadzac warzywa i owoce, to napisz do mnie, ja zbieram rady i przepisy z netu, przysle Ci. Nie googlaj przepisow, bo padniesz. W oficjalnych serwisach tez masakra. Wlasnie googlalam dynie pizmowa, bo mnie Simba natchnela i kupilam (potem mi powiedziala, ze blizniaki dynie wypluly, ale juz ja kupilam, wiec zrobie). I tak w przepisach:
-garnuszek,
-miesko,
-zupka,
-kosteczka,
-miseczka..
Nosz do kurweczki nedzuszki!
Sobie wyobrazilam. Mine Twoja (to tak w wyobrazni) I Morki (juz mniej wiecej realnie)przy czytaniu tego.
A nie moznaby tych Twoich prezpisow gdzies wkleic. Moze na fioletowej gdzies, jezeli tu nie wszystkim pasuje.
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.
Bozia3, ania.g, Magdala, Dziobak, paszczakin, kkisia, Mala79, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:I w ogole.
Morek. Jak Ignas bedzie mial 5-6 miesiecy i zaczniesz mu wprowadzac warzywa i owoce, to napisz do mnie, ja zbieram rady i przepisy z netu, przysle Ci. Nie googlaj przepisow, bo padniesz. W oficjalnych serwisach tez masakra. Wlasnie googlalam dynie pizmowa, bo mnie Simba natchnela i kupilam (potem mi powiedziala, ze blizniaki dynie wypluly, ale juz ja kupilam, wiec zrobie). I tak w przepisach:
-garnuszek,
-miesko,
-zupka,
-kosteczka,
-miseczka..
Nosz do kurweczki nedzuszki!Sabina, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry dziewczynki.. ja nadal na wyjeździe... poprawiny... ale jaja my mamy na umowie od 12tej a lokal od 15tej, goście powoli się zjeźdzdają a kuchnia dopiero będzie od 13tej, wszyscy głodni i jedzą same przystawki bo nic nie ma... siedzimy do 17tej...
Sabina, ania.g, Mega, beates, Mala79, ComeToMeBaby, megan8, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.
moremi, ania.g, paszczakin, kkisia, beates, Mala79, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Asiula ale musisz mieć dobrą kondychę, ja bym miała zakwasy
Hera miłej podróży
Sabcia zdrówka dla mełej
Ania wszystkiego naj dla dzieciaSabina, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Kynolog odwiedza znajomych, którym urodziły się trojaczki. Przygląda się dzieciom dość długo, po czym wskazuje na jedno i mówi:
- Ja bym zostawił tego.
Sabina, ania.g, Magdala, Dziobak, Mega, paszczakin, kkisia, ComeToMeBaby, Mimbla, Reni, SolarPolar, emilanka, BISCA, krycha.stara, Aasiula, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Melduje, że zaczęłam 38cs. Niestety Kapta Twój cykl nie dla mnie. Aż mi się cisnie na usta, nie dla psa kiełbasa
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Bry dziewczynki.. ja nadal na wyjeździe... poprawiny... ale jaja my mamy na umowie od 12tej a lokal od 15tej, goście powoli się zjeźdzdają a kuchnia dopiero będzie od 13tej, wszyscy głodni i jedzą same przystawki bo nic nie ma... siedzimy do 17tej...
malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie da się tego lubić.
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mierze cukry dalej razna jakis czas i dzis jestem w szoku.Po bulce graham z maslem i dzemem truskawkowym i szklance inki z mlekiem cukier po nie całych 2 godzinach na poziomie 92
Jessu jaka jestem szczesliwa ,ze wraca wszystko do normy
moremi, Dziobak, ania.g, kkisia, beates, Mala79, Mimbla, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Malgos a wzielas choć paluszki żeby z głodu nie zemrzec? Wspaniała organizacja, wspaniała01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziobak mam do Ciebie pytanie.Możesz mi napisać jakie produkty najczęściej jadłas przy karmieniu a czego się wystrzeałaś ??Bo wiem ,że owoce to z duża pestka , zero cytrusów , zero warzyw wzdymających .Odpadaja ostre przyprawy , potrawy smażone i ciężkostrawne . Nie jem sera żóltego tez , szyna chuda , maslo , razowe pieczywo bez ziaren bo nie wiem ale sie boje by cos go brzucho nie bolał.Czy można ogórki świeże i śmietane ??Bo pije kawe inke na mleku i nic mu nie jest.
Kurdeprzyznam ,że duzo już zapomniałam jak to było z dużym a i wtedy jakos specjalnie o diete nie dbałam.
Co do alergii na mleko ( bialko lub laktozę ) to nie występuje ona od razu. Jeśli już, to zaobserwujesz ją w okolicy 2 - 3 miesiąca, w skórze lub kupach.
SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość