35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bisca jak tam się czujesz kochana ???
Dzieki Aasiula, czuje sie raczej normalnie. Wszelkich objawow brak. Jestem niecierpliwa ....
A jak u Ciebie sytuacja ?Aasiula, Mala79, ComeToMeBaby, paszczakin, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Aasiula, czuje sie raczej normalnie. Wszelkich objawow brak. Jestem niecierpliwa ....
A jak u Ciebie sytuacja ?
I nic wiecej
I tez już bym chciala wiedziecSabina, Mala79, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bisca, życzę Ci tych objawów ze zdwojoną siłąi czekam na Twoje dwie krechy
Moja młodsza ma dziś 8 urodzinya Marcel równo za miesiąc pierwsze. Potem jak się uda to Julia będzie za cztery miesiące a za pięć moja najstarsza skończy 17 lat. Moje kochane "20"
Niestety nie porwałam się na własnoręczne upieczenie tortu( bałam się porażki)i jest kupny czekoladowy ale ze sprawdzonego źródła. Balanga od 15, może dzieci nie rozniosą domuSabina, Mala79, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Magdala, caffe, anna maria, kkisia, iwcia77, megan8, BISCA, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry wiedzmy
U nas oki.Chyba przetrwalismy najgorszy czas jesli chodzi o nawał pokarmu.Bo udało mi się małego nakarmic normalnie z prawe piersi bez kapturka a i kapusta i gorące prysznice na piersi nie sa już potrzebne.Przyznam były chwile ,że miałam ochote podać mu odciągniete mleko w butli jak tak sie niecierpliwił i płakał ze złości ,że nie może złapać cycka.A i z tym kapturkiem bywało różnie.Człowiek musiał się nauczyć dobrze przystawiać bo zaraz zasysał powietrze. Mam nadzieje ,że teraz już będzie tylko lepiej
Zauważyłam totalne przeciwieństwo w zachowaniu sie Maksa w kąpieli w porównaniu z Dawidem . Starszy darł się jakby go obdzierali ze skóry jak sie go wkładało do wody.Maks znów z lubościa rozciąga się i leży we wodzie.Może to dlatego ,że nie wkładam go nagiego tylko okrytego w pieluche i powoli zanurzam we wodzie.Nie mam pojęcia ale ewidentnie mały ma przyjemność z kąpieli .A po niej potrafi mi przespać prawie 4godziny. W ciągu doby karmie go średnio co 2,5/3godziny . Szwy trochu ciągną przy siadaniu ale nie jest najgorzej .No i mało co juz krwawie więc na plus.
Ważę się co 2gi dzien i zauważyłam ,że kg spada raz na 2dni więc mamy już prawie 9.
Ale najbardziej mnie cieszy ,że mam mały apetyt więc licze na większy spadek wagi . I jak pilny uczeń przestrzeam diety by małemu nie zaszkodzić .Chyba sie bardziej pilnuje niz przy diecie cukrzycowej bo jak pomyślę ,że mógłby miec kolke to od razu się odechciewa czegokolwiek.
Na dzisiejsze popołudnie zaprosiłam teściówby przyjechali poznac małego .Teściowa zadzwoniła z info ,że przyjadą po obiedzie i nie mam sobie nim kompletnie głowy zawracac a i dobre lekkie ciasto upiekłaZnaczy sie można mieć teściową napoziomie
Jak tam u Was?
Sabcia doczytuje ,że mała znów choruje zdrówka dla niej i sił dla Ciebie
Za niedługo testujące trzymam mocno kciuki zaciśniete .
Asiek Ty to niezła dupa jestes jak patrzyłam na zdjęcia na FB .Zazdroszczę tak zgrabnej figurki .
Krycha jak tam ? Żyjesz ??Pamiętaj ,że co nagle to po diable, więc nie morduj rodziny Addamsów bo w pierdlu mało miejscu.
Morek kurde pół stówki Ci zostało zobaczysz jak teraz bedzie zapylało w dół.Zegar dla Ciebie i Natki robi juz tic tac
Kometa co to ja miałam a wiem! Powodzenia w klinice ,żeby raz dwa zajęli się Wami
Wiedźmy niech moc bedzie z WamiMala79, Sabina, moremi, beates, Aasiula, Bursztyn, ania.g, ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, Bozia3, malgos741, Dziobak, Mega, caffe, anna maria, kkisia, iwcia77, megan8, Mimbla, SolarPolar, BISCA, krycha.stara, dorbie, mama78, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu zloz zyczenia swojej Mlodszej corce duzo zdrowka i samych dobrych ocen w szkole
Ja dzisiaj w planach mam tylko zrobienie obiadu i ciasta na popoludnie i nic więcej nie robie w koncu niedziela
Jesli pogoda dopisze to oczywiście po obiedzie na spacer pojdziemy
Milej niedzielikapturnica, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak mam do Ciebie pytanie.Możesz mi napisać jakie produkty najczęściej jadłas przy karmieniu a czego się wystrzeałaś ??Bo wiem ,że owoce to z duża pestka , zero cytrusów , zero warzyw wzdymających .Odpadaja ostre przyprawy , potrawy smażone i ciężkostrawne . Nie jem sera żóltego tez , szyna chuda , maslo , razowe pieczywo bez ziaren bo nie wiem ale sie boje by cos go brzucho nie bolał.Czy można ogórki świeże i śmietane ??Bo pije kawe inke na mleku i nic mu nie jest.
Kurdeprzyznam ,że duzo już zapomniałam jak to było z dużym a i wtedy jakos specjalnie o diete nie dbałam.moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niuta wrote:Dzień dobry
Cały dzień mam dzisiaj luz.
Szanowny małżonek ma służbę.
To znaczy pojechał do Komety
A ja mam plan cały dzień nic nie robić tylko leżeć i pachniećmoremi, Aasiula, Sabina, kkisia, beates, iwcia77, Niuta, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aniu, uściski dla małej i udanej imprezy
Aasiula, ty to masz zdrowietrzymam więc kciuki za ten "spacerek"
Kapta, cieszę się że sytuacja opanowana. Oczyma wyobraźni zobaczyłam to przeciąganie w kąpieli i się rozmarzyłamkapturnica, Aasiula, Sabina, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Bisca, życzę Ci tych objawów ze zdwojoną siłąi czekam na Twoje dwie krechy
Moja młodsza ma dziś 8 urodzinya Marcel równo za miesiąc pierwsze. Potem jak się uda to Julia będzie za cztery miesiące a za pięć moja najstarsza skończy 17 lat. Moje kochane "20"
Niestety nie porwałam się na własnoręczne upieczenie tortu( bałam się porażki)i jest kupny czekoladowy ale ze sprawdzonego źródła. Balanga od 15, może dzieci nie rozniosą domu
super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.
To kiedy ja musze zajsc? 22 listopadaczyli nie w tym, ale w nastepnym cyklu..
ComeToMeBaby, Mala79, Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Dziobak, anna maria, kkisia, beates, megan8, Mimbla, SolarPolar, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Beates, oddawaj kurdę słońce. My mieliśmy dziś zrobić romantico pikniko w lesie a pogoda od rana pod psem. Duuuuże zachmurzenie i padało. Oddawaj noooo!
nieeee, bo my z Beates dzielimy slonce, jak odda to ja tez nie bede miec!beates lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:super masz z tymi dwudziestkami. Moj kwadratowy umysl lubi kazda symetrie.
U mnie M urodzony 13, Adas 15, ja 16. Jak nic trzeba dorobic kogos na 14.. jak jeszczce bardziej symetrycznie to na 14 sierpien, bo mamy kwiecien, czerwiec i pazdziernik.. wiec znowu luka w 2-miesiecznym cyklu.
To kiedy ja musze zajsc? 22 listopadaczyli nie w tym, ale w nastepnym cyklu..
ania.g lubi tę wiadomość
-
I w ogole.
Morek. Jak Ignas bedzie mial 5-6 miesiecy i zaczniesz mu wprowadzac warzywa i owoce, to napisz do mnie, ja zbieram rady i przepisy z netu, przysle Ci. Nie googlaj przepisow, bo padniesz. W oficjalnych serwisach tez masakra. Wlasnie googlalam dynie pizmowa, bo mnie Simba natchnela i kupilam (potem mi powiedziala, ze blizniaki dynie wypluly, ale juz ja kupilam, wiec zrobie). I tak w przepisach:
-garnuszek,
-miesko,
-zupka,
-kosteczka,
-miseczka..
Nosz do kurweczki nedzuszki!Magdala, ComeToMeBaby, kapturnica, Mala79, Aasiula, moremi, Sabina, ania.g, Dziobak, Mega, kkisia, Mimbla, BISCA, Reni, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A idziesz dziś na piknik?
u nas dzis dzien bez auta, cala Bru zamknieta dla ruchu samochodowego. ZAWSZE na ten dzien jest piekna pogoda.
Wielkimi ulicami suna wylacznie rowery, ludzie na rolkach, z wozkami, spacerowicze..
a moj ma noge kontuzjowana.. zastanawiam sie czy nie pojechac do Bru sama z Adamem, ale troche lipa samemu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 11:47
Dziobak, beates, efcia lubią tę wiadomość